Merhaba hanımlar. Bizimde 2013'te düğünümüz var. Malum Ramazan ayı yaza denk geliyor düğün için bir an önce yer ayırmaya karar verdik. Hasbahçe'yi internetten gördüğüm kadarıyla çok beğendim tam hayal ettiğim gibi bir yer. Fiyatı ve hizmeti konusunda bir bilginiz var mı? Herhalde yeni açılmış, forumlarda da bura dışında hiç bir bilgi bulamadım. Hasbahçe'de düğün yapan, katılan ya da bir fikri olanınız varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Ayrıca baktığımız yerler itibariyle evleneceklere bilgilerimi de sunayım. Ankara Vali Galip Bey Vilayetler Evi bizi şoka uğrattı. 350 kişi için 50.000 TL fiyat verdiler! Bu fiyata organizasyon pasta falan dahil ama gene de aşırı pahalı. Bunu duyunca ne yapacağımı şaşırdım, halbuki orayı ortalama bir yer olarak biliyordum. Club Avenue ve Atlı Spor Kulubü kişi başı 80 TL fiyat verdi organizasyon pasta falan dahil ama ben masalarda şamdanlar falan istiyorum onlar dahil değilmiş, bu tür ekstralar hariç. Köşk Restaurant, Club Mirador ve Akalın 350 kişi için her şey dahil (hemen hemen..) yaklaşık 25.000TL fiyat verdi.Annem Club Mirador'un hizmetini hiç beğenmemiş çalışanlar çok ilgisiz gelmiş ona, Akalın'ınkinden ise çok memnun kalmış. Gerçi ben Akalın'ı internetten beğenmedim ama gerçekte internettekinden çok farklı olduğunu ferah olduğunu söyledi.. Bilemiyorum bu hafta gidip göreceğim. Ama gene de ben yeşillikler içinde, havuzlu böyle ışıl ışıl, ferah bir yer arıyorum. Ama her yer çok pahalı...350 kişi için 25.000den düşük fiyata bir yer bulamadık. Duyduklarımız da hiç istediğim gibi değil. Zaten Rixos'a, Sheraton'a Bilkent Otel'e fiyat bile soramıyorum o kadar ki korkuyorum. Onların fiyatları nasıl acaba merak ettim şimdi bileniniz var mı?

Ama en çok Hasbahçe'yi merak ediyorum , fiyatı, hizmeti hakkında bir bilgi olan??