Ankara 'da nikah sonrasında eğlence için mekan arıyorum...

espoirs

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
529
259
Arkadaşlar Ankara'da Atakule Nikah Salonu'nda nikah yapmayı planlıyoruz.Nikah bittikten sonra da küçük bir grup bir yerde eğlenelim diyoruz.Ama mekanlarla ilgili hiçbir bilgim yok.Aranızda böyle bir organizasyon yapan oldu mu.Ya da nezih ve güzel bir eğlence mekanı konusunda bir fikriniz varsa bana yardımcı olurmusunuz? :dance:
 

_BALIM_

♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.727
4
ayy canım bızde atakulede nıkahlı kokty dusunuyoruz sencee guzelmı orası hıc gıtmedım ama?
 

espoirs

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
529
259
ben bir yakınımın nikahı için gitmiştim.çok şık bir nikah salonu ama kokteyl salonu ayrımı ya da nasıl hiç bilmiyorum.kendi internet sitesinden baktım gayet güzel görünüyordu,sen de istersen bir bak...bence gayet doğru bir seçim ama bizim akrabalara kokteyl tarzı pek uymaz , o yüzden ben sadece nikah yapabiliyorum orda:KK43:((
 

_BALIM_

♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.727
4
hım evet resımlerıne baktım bıze nıkah pek sade gelıyor dugunde yapmadıgımız ıcın kokty dusundukkk
 

espoirs

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
529
259
Kızlar hiç kimse Ankara da nikah yapmadı mı,yok mu bildiğiniz bir yer nikah sonrasında eğlenmek için.Nezih ve şık bir mekan arıyorum,eğlenmeye gittiğiniz bir yer de olabilir bildiğiniz,duyduğunuz :Saruboceq:
 

nikahsekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
9
0
canım o zaman çankayada şömine diye bir yer var çok güzel tavsiye ederim.. atakuleye yakın ayrıca orda çok mekan var hepside şık yerlerdir
Bu arada nikah şekerini hallettinmi eğer seçmediysen yardımcı olabilirim ben aynı zamanda nikah şekeri yapıyorum ilgilenirsen yardımcı olabilirim sekersarayi.netopuyorumnanaktan
 

sirkencubin

waiting for our rainbow
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
16.742
10.906
şömineyi ben de tavsiye ederim. nikah şekeri söyleyince aklıma geldi.Bir de bahçelievlerde kulis diye bir yer var. Orası da güzel...
 

espoirs

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
529
259
canım o zaman çankayada şömine diye bir yer var çok güzel tavsiye ederim.. atakuleye yakın ayrıca orda çok mekan var hepside şık yerlerdir
Bu arada nikah şekerini hallettinmi eğer seçmediysen yardımcı olabilirim ben aynı zamanda nikah şekeri yapıyorum ilgilenirsen yardımcı olabilirim sekersarayi.netopuyorumnanaktan

nikahşekeri teşekkür ederim,Şömine'ye bakıcam Çankaya'da bir yer olursa çok iyi olur zaten:))

Sirkencubin teşekkürler.Şömiye'yi hiç bilmiyordum,mutlaka bakıcam buraya:)):dance:
 
X