• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da tüp bebek doktor-kliniği önerisi

Gerçekten mı? Siz ne aşamadasınız? Kaç yumurta var ? Adet oluyormusunuz?

Bende benzer durumdayım amh 003-001 cikti geçen sene artık nerdeyse doktorlar ilgilenmiyor 2 tanesi daha deneme olmaz dediler. Bi tanesi de ara verelim dedi verdik bi daha gitmedim
Evet canım adet oluyorum benim geçen ay 1 yumurtam vardı cok güzel döllendi ama genetikte kromozom bozukluğu çıktı dün sonuç, bu ay tekrar deneyeceğiz Allah ne zaman sağlıklısını nasip ederse

Evet canım adet oluyorum benim geçen ay 1 yumurtam vardı cok güzel döllendi ama genetikte kromozom bozukluğu çıktı dün sonuç, bu ay tekrar deneyeceğiz Allah ne zaman sağlıklısını nasip ederse
Gerçekten mı? Siz ne aşamadasınız? Kaç yumurta var ? Adet oluyormusunuz?

Bende benzer durumdayım amh 003-001 cikti geçen sene artık nerdeyse doktorlar ilgilenmiyor 2 tanesi daha deneme olmaz dediler. Bi tanesi de ara verelim dedi verdik bi daha gitmedim
0.03-0.01 değerler çok düşmüş kaç yaşındasın

Tolga hoca yumurta hiç görünmediği aylar ne yapıyor? Sizde böyle bi ay oldu mu hiç görünmediği?

Ankarada canım ama ücret bilgisi vermem dğru olmaz herkesin tedavi protokolü farklı en doğru bilgiyi doktor ve asistanlarından alabilrisiniz
Neden doğru olmasın ki bu platformun amacı ne ozaman?:) ben suan bir merkez veya bi dr varsa hakkıyla ama neyse onu aktarıorum yrdımcı olmak afına neden yanlıs olsun ki asıl yanlıslık insanlar gittikten sonra ki sureclerde soylemediklerimiz olmaz mı? Ona gore belkş butcem yeter veyahut yetmez karar verilir gidilir keza bu sadece benim değil belki tolga dediğiniz dr un aramasını yapcak farklı illerden farklı insanların karşısına cıkcak olan bi durum bşr cok isannı aydınlatacak…

Neden doğru olmasın ki bu platformun amacı ne ozaman?:) ben suan bir merkez veya bi dr varsa hakkıyla ama neyse onu aktarıorum yrdımcı olmak afına neden yanlıs olsun ki asıl yanlıslık insanlar gittikten sonra ki sureclerde soylemediklerimiz olmaz mı? Ona gore belkş butcem yeter veyahut yetmez karar verilir gidilir keza bu sadece benim değil belki tolga dediğiniz dr un aramasını yapcak farklı illerden farklı insanların karşısına cıkcak olan bi durum bşr cok isannı aydınlatacak…
Şöyle söyleyim ilaçlar iğneler belki farklı protokol uygulanır diye ben yumurta büyütmek için iğne kullanmadım kendiliğinden büyüdüğü için ancak öncesinde bazı gerekli vitamin takviyeleri aldım oda benim rahim ve yumurta rezervime göre değişiyor 20000 civarı ödedik muayeneye ilk gittiğimizde 7.500 ödedik embriyo genetiğe gitti 350 dolar ortalama 15000 diğer prosedür iğne mi ilaç mi o doktorla karar verilecek birşey bu yüzden benim fiyat vermem yanlış yönlendirme olur

Bu dediğiniz dr hangi ilde ucretş nedir arkadaslar🙏🏻🙏🏻
Tolga Ecemiş Ankara'da biraz yüksekmiş ücreti burdan duyduğum kadarıyla ben de onu düşünüyorum bi aklım istanbul diyor bülent tıraş şişli memorial semra kahraman çok fazla alternatif var aslında kafam o kadar karıştı ki

Back
X