• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da tüp bebek doktor-kliniği önerisi

Siz de mi Hakan Yaralı da yaptırdınız
Evt arkadas uyarmıstı da dinlemedim dediğiniz gibi dr arayışındaydım karar verip gittim artık ama gercekten standart olculerde tedaviler var anca boyle başlarına kakcaksın belki ole degerli olursun ne bilim ya vala lanet gelsin hepsine ticarethaneye döndürdüler her yer yazık insanların umutlarına emeklerine 2.-3.defaya neden mahkum ediosunuz ki neden eşimin dedğigin gibi insanları sömürmeden sonuca ulastırmaz bunlar diye

Çok üzgün ve şaşkınım şuan kafam karışmadı değil ben bir türlü başlayamadım tedaviye normalde Kasım adeti ile başlamam lazımdı. Ne yapacağımı bilemedim tekrar doktor araştırmam mı lazım yani of of
Zaten en zor aşama bu birine guvenip kendini emanet edebilmek :(((((

Aynen yaa vallahi pahalıya patlayan bi tecrube ne diyim ki yaa Allahından bulsun hepsi bu kadr kısa surede bu kadr fikrimi değiştirebildiler
Peki size basinda veya surec icinde hic hormonlariniza bakmak icin kan testi vs yapildi mi? Bana hic yapilmamisti. Baska merkezde tedaviye baslayan arkadasimdan devamli kan alinip ilac dozlari ayarlaniyordu. Bana bastan gonal f ve pergoveris verdi ayni dozda hiç hormon seviyelerime bakilmadan devam etmisti.

Peki size basinda veya surec icinde hic hormonlariniza bakmak icin kan testi vs yapildi mi? Bana hic yapilmamisti. Baska merkezde tedaviye baslayan arkadasimdan devamli kan alinip ilac dozlari ayarlaniyordu. Bana bastan gonal f ve pergoveris verdi ayni dozda hiç hormon seviyelerime bakilmadan devam etmisti.
Aslında sıkıntı bu klasik tüp bebek yapacaksam her yerde yapıyorlar burada amaç her türlü önlemi alıp başlamak yani ben öyle olmasını isterim ama böyle davranılmamış size de diğer arkadaşa da

Bana da menppur verildi aynen deidğiniz gibi ostrojen hormona bakılıp işaç dozu vermmeis gerekiordu her defasında hemşirelere soruyodum dr gerekli gorseydi isterdi diyip süreci bitirdiler en son yumurta toplama oncesi istenildi sadece bi kez bakıldı o kadr dediğiniz gibi her yer de reklamlarında gordugumde ilaç dozu ona gore ayarlanması gerekli diye soleyip duruyolar ama tek dozda aynı ilerledik ve hatta ben 5un tek kullandım aniden buyuttu muhtemelen ilaç dozum yuksek geldi

Aslında sıkıntı bu klasik tüp bebek yapacaksam her yerde yapıyorlar burada amaç her türlü önlemi alıp başlamak yani ben öyle olmasını isterim ama böyle davranılmamış size de diğer arkadaşa da
Aynennnnnn bu işte en başından gerekli önlemi alıp işi başından sıkı tutup süreci bitirmek ama bunu sanmıorum cogu yerin yapacagını işin ciddiyetinde değiller ne de olsa yine cagırdıgımızfa mecburlar gelcekler ki dedim onlara 2.-3.defaya neden mahkum ediosunuz deneme tahtanız mıyım dedim

Aynennnnnn bu işte en başından gerekli önlemi alıp işi başından sıkı tutup süreci bitirmek ama bunu sanmıorum cogu yerin yapacagını işin ciddiyetinde değiller ne de olsa yine cagırdıgımızfa mecburlar gelcekler diye düşünüolar ki dedim onlara 2.-3.defaya neden mahkum ediosunuz

Benim 2. Sürecim olacağı için maddi manevi daha da önemli bir adım olacak. Ne yapacağımı bilmiyorum
Aynen ben de amh dus oldugu için cok duzgun aceleye verilmeyen bi yerde başlıcam suan için arat kamer var ama ilerleyen süreclerde ne olur bilmiorum iyicene arastırcam bakalım Allahım gerek kalmasın bana ve arkadaslarıma yeni yılda müjdeler vermeyi nasip et🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bana da menppur verildi aynen deidğiniz gibi ostrojen hormona bakılıp işaç dozu vermmeis gerekiordu her defasında hemşirelere soruyodum dr gerekli gorseydi isterdi diyip süreci bitirdiler en son yumurta toplama oncesi istenildi sadece bi kez bakıldı o kadr dediğiniz gibi her yer de reklamlarında gordugumde ilaç dozu ona gore ayarlanması gerekli diye soleyip duruyolar ama tek dozda aynı ilerledik ve hatta ben 5un tek kullandım aniden buyuttu muhtemelen ilaç dozum yuksek geldi
Evet belki de yanlış doz kaynaklı yumurtalar fazla olgunlasti bilmiyoruz… benim yumurtalardan biri fazla olgunlasmisti ve dollenmemisti. Herkes kisiye ozel uygulama diye reklam yapiyor ama bir tahlil bile yapmiyorlar.

Aynen ben de amh dus oldugu için cok duzgun aceleye verilmeyen bi yerde başlıcam suan için arat kamer var ama ilerleyen süreclerde ne olur bilmiorum iyicene arastırcam bakalım Allahım gerek kalmasın bana ve arkadaslarıma yeni yılda müjdeler vermeyi nasip et🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hangi doktora gideceğiz şimdi ey Allah ım sarpa sardı işler =/

Ben sıradan bir devlet hastanesine gittiğimde bile bir gün durup bir gün baktı yumurtama ve kan tahlilime ona göre verdi gonalf ve menapuru bu nasıl iş o kadar övülen bir yer labaratuar diyolar embriyolog diyolar peki doğru düzgün takip etmek yok ne anlamı kaldı o zaman bu şekilde ise hiç gitmem ben oraya

Sizin de genartta 6. Gün başka birinin de öyle benim de öyle bu kadar geç blast olmasının sebebi acaba laboratuvar mı diye düşünmeye başladım
Blast zaten 5 ve 6 günde olur ki 6.güne gitmesinin amacı genetik için rahat bir şekilde hücre alınmak istemesi ben Tolga hoca ve ekibine sonsuz güveniyorum lab ta sorun olsa orayla çalışmaz

Ben sıradan bir devlet hastanesine gittiğimde bile bir gün durup bir gün baktı yumurtama ve kan tahlilime ona göre verdi gonalf ve menapuru bu nasıl iş o kadar övülen bir yer labaratuar diyolar embriyolog diyolar peki doğru düzgün takip etmek yok ne anlamı kaldı o zaman bu şekilde ise hiç gitmem ben oraya
Vallahi aynen biz de zaten labaratuvar labaratuvar diyip durdukları için gittik bi de bugun aradılar transfer iadesi yapılcak iban istediler 11bin transfer ucretiymiş 111binin şçinde 11tek miş transfer içinmiş dalga geciolar gercekten hepsi bi garip işte mevbur kalıp yapalım belki bi ihtimal bi yerde tutar dioruz

Hayır asla benim 0.1 amh değerim ile azimle ilgileniyor çabalıyor inanmayın imkanınız varsa gidin
Gerçekten mı? Siz ne aşamadasınız? Kaç yumurta var ? Adet oluyormusunuz?

Bende benzer durumdayım amh 003-001 cikti geçen sene artık nerdeyse doktorlar ilgilenmiyor 2 tanesi daha deneme olmaz dediler. Bi tanesi de ara verelim dedi verdik bi daha gitmedim

Back
X