• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da tüp bebek merkezi önerisi

Merhaba, önceki negatif olan tüp bebek deneyimlerini gittiğimiz klinikten mi alıyoruz sadece ? Çünkü biz eşimle oradan kötü ayrıldık başka bulabileceğim bir yer var mı
Sanırım başka bir yolu yok. Bir rapor veriyorlar galiba, ne kadar kötü ayrılsanız da bunu vermek zorundaşar. Ciddi bir masraf yaptınız sonuçta. Ben sizin yerinizde olsam mail üzerinden talep ederim, üzerine telefonla takip ederim.

Arkadaşlar merhaba.bir zamanlar ne kadar çok girip okuyordum her forumu.Anılarım canlandı gözümde.ben dr murat özel ile tedavimi yaptım ve çok şükür bir oğlum var.ALLAH isteyen dileğen herkese nasip etsin inşallah.ne merkezler ne doktorlar gezdim.dolaştım.nasip hocamla birlikte yaptığımız ilk denemede oldu.her zaman ona minettar kalacağım.tedavi için doktor arayışınız varsa gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.zaten görüşmeye gittiğinizde ne demek istediğimi sizde farkedeceksiniz

Back
X