Ankara doktor hastane önerisi

merhaba arkadaslar,
ben kontrollerim için etlik zübeyde hanım kadın doguma gidiyorum ancak dogumu nerde yapacagımı bilmiyorum. etlik zubeyde hanımda dogum yapanlar var mı? ya da gata da dogum yapanlar var mı? özeller çok fazla fiyat istiyor ve bununla birlikte eşim para ıcın normal olacak dogumu sezeryana alabiliyolar dedı. kafam cok karısık. zaman daralıyor. yardımlarınızı bekliyorum. hepimize hayırlı dogumlar...

Bende Ankara Mevki Asker Hastanesinde Op. Dr. Yaşam Kemal Akpak'a takip oldum. (kendisi ayrıca binbaşı:) Müthiş bir doktor. Ben özellere ve muayenehanelerede çok gittim. 500 tl vermişssiniz gibi ilgileniyor. Mükemmel anlatıyor, çok sabırlı ve işini iyi biliyor.Gidin kesinlikle pişman kalmazsınız...

Bende Ankara Mevki Asker Hastanesinde Op. Dr. Yaşam Kemal Akpak'a takip oldum. (kendisi ayrıca binbaşı:) Müthiş bir doktor. Ben özellere ve muayenehanelerede çok gittim. 500 tl vermişssiniz gibi ilgileniyor. Mükemmel anlatıyor, çok sabırlı ve işini iyi biliyor.Gidin kesinlikle pişman kalmazsınız...

bilgiler için tesekkürler. dogumla ilgili bilgi alabildiniz mi ? benim de eşim asker önce gatayı dusunduk ama sancı odası yok orda maalesef kogus sıstemı gıbı 5 tane bayan aynı odada sancı bekliyomus .görebildiniz m dogumhane ya da odaları ? tek kişilik odaları var mı ? refakatçi kalabiliyo mu ? bilginiz varsa paylaşabilirseniz cok sevinirim.

24 haftalık hamileyim ve etlik zübeydeye gidiyorum fena değil, bazısı ilgileniyor bazısı alakasız
ama doğum hakkında okuduklarım cok korkuttu beni ve hastahanede emin değilim
ankara önereceğiniz başka hastahane var mı, gata da doğum yapan var mı

Gazi Üniversitesi ne giden yok mu acaba ben 2 aydır Prof a gidiyorum 122 tl ödüyorm ama çok yoğun 5 dakka bile tutmuyor icerde bilgi vermiyor fazla tıbbi şeyler söylüyor asistan kaydediyor. Cebeci tip Fakültesi ne gitmeyi çok istiyordum evime de yakın ama orda ne kadar özel varsa aradım yeni hasta almıyoruz dediler

Merhaba dogum yaptınız mı hangi hastane hangi doktor gazi ve cebeci arasında cok kararsızım

Merhaba canim.dogum yaptim cok sukur iki ay oldu ve hastanede n cok memnun kaldim ben.gazide yaptim.ikimci cocugum olsa gene oraya giderim

Herkese merhaba,

Ben de 7 haftalık hamileyim ve hastane-doktor araştırmaya başlayanlardanım. Ankara Tıp'ta Doç Dr. Esra Çetinkaya'ya gitmeyi planlıyorum hem gebelik takibi hem de doğum için. Ankara Tıp ve doktorla ile ilgili deneyimi ya da bilgisi olan var mı aranızda.

Merhaba umarım mesajımı görüp cevap yazarsanz.. Hastaneye gittiniz mi memnun kaldınızmı..

Merhaba canim.dogum yaptim cok sukur iki ay oldu ve hastanede n cok memnun kaldim ben.gazide yaptim.ikimci cocugum olsa gene oraya giderim

Merhaba Gazi de hangi doktora gittiniz ücret nedir özel oda seçeneği nasıl.. Lütfen cevapnız bekliyorum harıl harıl doktor arıyorum

Kızlar ben ilk doğumumu özelde yaptım.Şimdi ise ilk 3 ay özele sonra da tıp fakültesine devam ettim.Tıp fakültesinde özel hocalar var ve gerçekten çok ilgililer.Tavsiye ederim.

Merhaba acaba hangi doktoru tercih ettiniz, özel odası nasıl, doğuma doktor giriyor mu Cevap verirseniz cok sevinirim..

Back
X