Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atatürk eğitim ve araştırma hastanesi ali ipekArkadaşlarr ayrıntılı ultrason için hangi doktora gittiniz
ücret ödediniz mi pekiatatürk eğitim ve araştırma hastanesi ali ipek
yok devlet hastanesi orası ücret ödemiyosunuz. ali beyin ayrıca özel yeri de varmış orası ücretliücret ödediniz mi peki
Çok tesekkur ederim randevu mi alıp gittiniz pekiyok devlet hastanesi orası ücret ödemiyosunuz. ali beyin ayrıca özel yeri de varmış orası ücretli
evet önce gebelik polikinliğine gidiyosunuz onlar gün veriyoÇok tesekkur ederim randevu mi alıp gittiniz peki
Bende Ankara Mevki Asker Hastanesinde Op. Dr. Yaşam Kemal Akpak'a takip oldum. (kendisi ayrıca binbaşı:) Müthiş bir doktor. Ben özellere ve muayenehanelerede çok gittim. 500 tl vermişssiniz gibi ilgileniyor. Mükemmel anlatıyor, çok sabırlı ve işini iyi biliyor.Gidin kesinlikle pişman kalmazsınız...
Gazi Üniversitesi ne giden yok mu acaba ben 2 aydır Prof a gidiyorum 122 tl ödüyorm ama çok yoğun 5 dakka bile tutmuyor icerde bilgi vermiyor fazla tıbbi şeyler söylüyor asistan kaydediyor. Cebeci tip Fakültesi ne gitmeyi çok istiyordum evime de yakın ama orda ne kadar özel varsa aradım yeni hasta almıyoruz dediler
Herkese merhaba,
Ben de 7 haftalık hamileyim ve hastane-doktor araştırmaya başlayanlardanım. Ankara Tıp'ta Doç Dr. Esra Çetinkaya'ya gitmeyi planlıyorum hem gebelik takibi hem de doğum için. Ankara Tıp ve doktorla ile ilgili deneyimi ya da bilgisi olan var mı aranızda.
Merhaba canim.dogum yaptim cok sukur iki ay oldu ve hastanede n cok memnun kaldim ben.gazide yaptim.ikimci cocugum olsa gene oraya giderim
Kızlar ben ilk doğumumu özelde yaptım.Şimdi ise ilk 3 ay özele sonra da tıp fakültesine devam ettim.Tıp fakültesinde özel hocalar var ve gerçekten çok ilgililer.Tavsiye ederim.