Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara Esat bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

OZBEK10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
12
3
merhabalar,
esat caddesine çok yakın oturuyorum. işe dönmem gerektiği için yakın yerlerden bebeğime evimde bakabilecek deneyimli, merhametli bir kişi arıyorum. tek önceliğim bebeğim. ilgilenen kişiler buradan iletişime geçebilirler.

merhabalar,
esat caddesine çok yakın oturuyorum. işe dönmem gerektiği için yakın yerlerden bebeğime evimde bakabilecek deneyimli, merhametli bir kişi arıyorum. tek önceliğim bebeğim. ilgilenen kişiler buradan iletişime geçebilirler.

burdan bulduğun birine çocuğunu emanet edeceğine evde yalnız bırak daha iyi!!!

Normal is arayan insanlarin bulunugu yerlere ilan verirseniz daha cok talep olur.
Facebook ta siteler var Ankara Is Ilanlari diye.
Kolay gelsin.

sayın E egunal konuyu "bakıcı ve kreş" başlığı altına aktarabilir misiniz? konuyu açarken fark etmemişim orayı. teşekkürler.

insan herkesi kendisi gibi zannedermiş, sizin düşünceniz bu ise yapacak bir şey yok. kendinize dönüp bir bakmanız gerekir.

siz neyin kafasındasınız yaa? buraya insanlar nickleriyle üye oluyorlar yani bir iş ilanı sitesinden daha gizli kişilikler.erkek midir nedir ne değildir nicklerinden mi anlayacaksınız tiplerini sizinle iletişim kuran insanların.ben doğru bulmadım.ayrıca bu bana hakaret etme hakkını size vermiyor.terbiyeli olun.

merhaba özelden mesaj atamıyorum daha önce bebek baktım tercübem var ankara çankaya kırkkonaklarda oturuyorum bana siz özelden iletişim numarnızı göndere blir misiniz ilgilenir seniz ayrıca eşim memur güven konusunda endişe etmeyin serpil--telirfan@hotmail.comburdanda ulaşa bilirsiniz tşk

Seyranbağlarındayım.
Size yuruyus mesafesiyle 10 dakika mesafedeyim.
Mesaj atabiliyor muyum deneyemedim.
Fakat buradan yazayım;
25 yasındayım.
Cocuk gelisimi mezunuyum,bankacilik okuyorum.
ailemle birlikte yasiyorum.
Sigara kullanmiyorum.
Merak ettiginiz edeceginiz baska bir sey varsa yazabilirim

X