Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıAnkara Esat bakıcı arıyorum
merhabalar, esat caddesine çok yakın oturuyorum. işe dönmem gerektiği için yakın yerlerden bebeğime evimde bakabilecek deneyimli, merhametli bir kişi arıyorum. tek önceliğim bebeğim. ilgilenen kişiler buradan iletişime geçebilirler.
merhabalar, esat caddesine çok yakın oturuyorum. işe dönmem gerektiği için yakın yerlerden bebeğime evimde bakabilecek deneyimli, merhametli bir kişi arıyorum. tek önceliğim bebeğim. ilgilenen kişiler buradan iletişime geçebilirler.
siz neyin kafasındasınız yaa? buraya insanlar nickleriyle üye oluyorlar yani bir iş ilanı sitesinden daha gizli kişilikler.erkek midir nedir ne değildir nicklerinden mi anlayacaksınız tiplerini sizinle iletişim kuran insanların.ben doğru bulmadım.ayrıca bu bana hakaret etme hakkını size vermiyor.terbiyeli olun.
merhaba özelden mesaj atamıyorum daha önce bebek baktım tercübem var ankara çankaya kırkkonaklarda oturuyorum bana siz özelden iletişim numarnızı göndere blir misiniz ilgilenir seniz ayrıca eşim memur güven konusunda endişe etmeyin serpil--telirfan@hotmail.comburdanda ulaşa bilirsiniz tşk
merhabalar, esat caddesine çok yakın oturuyorum. işe dönmem gerektiği için yakın yerlerden bebeğime evimde bakabilecek deneyimli, merhametli bir kişi arıyorum. tek önceliğim bebeğim. ilgilenen kişiler buradan iletişime geçebilirler