Ankara Etimed Hastanesi

blackpearl92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
640
432
Ankara etimed hastanesinde doğum yapan varmı ?
Ayrıntılı ultrason a giren cihazlar nasıl memnunmusunuz hangi dr a gittiniz ?
yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı ? doğum fiyatları nasıl ...
veya ankarada önerdiğiniz yenidoğan yoğun bakımının olduğu hastaneler nelerdir özellikle etimesgut a yakın ..
ayrıntılı ultrason a girenler ne kadar a ve hangi hastanede hangi dr a girdiniz bütün önerilerinizi bekliyorum :KK51:

Ayrintili ultrasona orada girdim ben ve doktor çok güler yüzlü, Şakacı bir doktor du. Eşim ve ben çok memnun kaldık. Doğum da orada düşünüyorum allah izin.verirse. kontrolleri.me orada devam edicem bu aydan sonra. Bende merak ediyorum nasıl bir hastane ama ayrintili ultrasona bakılırsa çok iyi

Ayrintili ultrasona orada girdim ben ve doktor çok güler yüzlü, Şakacı bir doktor du. Eşim ve ben çok memnun kaldık. Doğum da orada düşünüyorum allah izin.verirse. kontrolleri.me orada devam edicem bu aydan sonra. Bende merak ediyorum nasıl bir hastane ama ayrintili ultrasona bakılırsa çok iyi
iyiy günler hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben lokman hekime gidiyorum da etimedi denemeyi düşünüyorum bilgi verir misin? ayrıntılı ultrasoın fiyatı ne muayene ücreti ne?

iyiy günler hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben lokman hekime gidiyorum da etimedi denemeyi düşünüyorum bilgi verir misin? ayrıntılı ultrasoın fiyatı ne muayene ücreti ne?
Canim henüz muayene olmadım sadece ayrintili ultrason için gittim. Bende doktor arıyorum çünkü doğumu orada düşünüyorum henüz hiç bir doktoru tanımıyorum etimed de. Ayrıntılı ultrason yapan beyefendi iki kadın doğum uzmanı bayan var burada öneririm dedi çok iyidir ler düşünürseniz dedi sadece. Hayirlisi olsun yinede. Bakalım iki hafta ilk muayeneye gidicem. Ayrıntılı ultrason SGK dahil değil çünkü özel bir istek muayene olduğu için SGK olsun olmasın 150 tl giriş ücreti yok. Sadece 150 tl ödeme yapılıyor bukadar . Normal muayene 50 veya 50 küsür dedi galiba yanlış hatırlamıyorsam. Giriş ücreti.

etimed hastanesinde banu hanima gidiyorum memnunum gayet tavsiye ederim arkadaslar guler yuzlu anlayisli birisi. yeni dogan uniteside var normal 1080 lira sezeryan 972 lira bilginize bn 38. hftamdamdayim dogumu orda yapicam insallah yaptiktan sonra yazarim hastane hakkinda goruslerimi :))

etimed hastanesinde banu hanima gidiyorum memnunum gayet tavsiye ederim arkadaslar guler yuzlu anlayisli birisi. yeni dogan uniteside var normal 1080 lira sezeryan 972 lira bilginize bn 38. hftamdamdayim dogumu orda yapicam insallah yaptiktan sonra yazarim hastane hakkinda goruslerimi :))
Kendi Dr muz doğuma giriyor mu bilginiz varmı etimed de gece sancilanirsak

bana eger gunduz olursa ben girerim dogumuna dedi ama gece olursa o an hangi dr varsa o giriyo dedi

canım doğum yaptın mı var mı daha zaman? hastane hakkında bilgi verirsen çok sevinirim ben de kendi adıma kritik bi karar vermek üzereim doktor değiştirmek konusunda...

yok daha yapmadim :) bugun etimeddeydim nisanin 7 sine gel dedi gidecez bakalim. eger gittigin doktorundan memnun degilsen etimedi tavsiye ederim banu hanima bi git gor memnun kalirsin.

yok daha yapmadim :) bugun etimeddeydim nisanin 7 sine gel dedi gidecez bakalim. eger gittigin doktorundan memnun degilsen etimedi tavsiye ederim banu hanima bi git gor memnun kalirsin.

öncelikle Allah hayırlı sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin.bende yeni gebeyim.burayı merak ettim.yenidoğan ünitesi var mı?olurda bebeğin kalması gerekirse ne kadar ücreti biliyor musunuz? bir de bazı hastaneler erken doğaum olursa mesela 7 aylıkken kabul etmiyormuş.burada öyle birşey varmı? epidural normal doğum yapılıyor mu?

öncelikle Allah hayırlı sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin.bende yeni gebeyim.burayı merak ettim.yenidoğan ünitesi var mı?olurda bebeğin kalması gerekirse ne kadar ücreti biliyor musunuz? bir de bazı hastaneler erken doğaum olursa mesela 7 aylıkken kabul etmiyormuş.burada öyle birşey varmı? epidural normal doğum yapılıyor mu?
Yeni Doğum yogun bakim ünitesi varmış ben sordum 1 gece refakatci+oda+doğum 1000 lira verdik ben doğum yaptım memnun kaldım

Yeni Doğum yogun bakim ünitesi varmış ben sordum 1 gece refakatci+oda+doğum 1000 lira verdik ben doğum yaptım memnun kaldım

Allah analı babalı büyümek nasip etsin bebeğinize.peki erken doğum olursa kabul ediyorlar mı?sizin doğumunuz nasıldı?ben normal yada epidural normal istyiroum.doktorunuz girebildi mi?hangi doktora gidiyordunuz

Arkadaslar ben etimed hastanesine gidiyorum. Hastaneden memnunum ve dogum yapan 2-3 arkadasim oldu hepsi memnun kaldi. Bi arkadsim banu hanim da yapti cok memnun kaldi ama ben sin haftalarimda oraya basladim emine gul hanima. Kendisi cok yogun oyuzden cok ilgilenemiyor ve soguk bi yapisi var. Burnundan kıl aldirmayan cinsten. Ve beni 33.haftadan itibaren sezeryan olmam icin telkinlerde bulundu. Hic bi zaman normal doguma yonlendirmedi.. Bu bilginize olsun. Keske banu hanima gitseymisim diyorum daha guler yuzlu cunku

X