- 26 Ocak 2015
- 9
- 1
- 3
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ameliyatınız nasıl geçti bende ameliyat olacağım internette hiçbir bilgi yok Serhat bey hakkında biraz bilgi verirmisiniz?
resim atabilirmisiniz rica etsem çok merak ettimBen de 10 nisanda Serhat şibara ameliyat oldum daha çok yeni ama şimdilik memnunum görenler de bbegendi :)
resim atabilirmisiniz rica etsem çok merak ettim
Kapalı oldu benimki dikiş izim yok. benim de ucunda hala şişlik var ama resimlerde çok belli olmuyor. Doktor ucu zamanla biraz daha inecek dedi ameliyatı yapan hoca degildi baş asistandı ama genelde olumlu tepkiler aldım görünler begendi. Serhat Şibara ameliyat olmayı düşünen varsa diye yazdım sırf fikirleri olsun diye :)Çok başarılı benim burun ucum hala şiş sizin açıkmı oldu kapalı mı
Kapalı oldu benimki dikiş izim yok. benim de ucunda hala şişlik var ama resimlerde çok belli olmuyor. Doktor ucu zamanla biraz daha inecek dedi ameliyatı yapan hoca degildi baş asistandı ama genelde olumlu tepkiler aldım görünler begendi. Serhat Şibara ameliyat olmayı düşünen varsa diye yazdım sırf fikirleri olsun diye :)
Yarica etsem serhat hocanın telefonunu yazabilirmisinizSerhat hoca ya bende 8 nisanda ameliyat oldum menunum şimdilik problem yok tabii şişliklerim var burun ucumda 6 . ayımı bekliyorum :) kesinlikle şu halim ile tavsiye ederim
serhat hoca martta tayin oluyor telefon numarasını bulup veriyimArkadaşlar serhat hocanın telefonunu yazabilirmisiniz lütfen
serhat hocanın tayini çıktı kemal hocayı önermiyorum diğer hocayıda tanımıyorumArkadaşlar serhat hoca mı kemal hoca mı aydil hocami hangisi iyi