ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben aylarca önce yazmışım heralde bu gruba bildirim geliyor çünkü. Yardımcı olmak için yazıyorum ben Selçuk Işık'a ameliyat oldum 10 ay oldu memnunum. Kendisi gazide değil GATA'dan emekli fikir olsun diye yazıyorum sadece yanlış anlaşılma olmasın. Zor bi süreç doktor seçmek kolay gelsin

Arkadaşlar bende bu konuda yardım istiyorum sizden bende bgn gazi hastanesinden randevu aldım 1 şubata verdiler. Bgn sadece bilgi almaya gitmiştim ama kendimi bir anda muayenede buldum :) Alperen tekin adlı doktor bana 1 subata randevu verdi ama hala kararsızım bu doktorda ameliyat olan varmı acaba :s

Arkadaşlar bende bu konuda yardım istiyorum sizden bende bgn gazi hastanesinden randevu aldım 1 şubata verdiler. Bgn sadece bilgi almaya gitmiştim ama kendimi bir anda muayenede buldum :) Alperen tekin adlı doktor bana 1 subata randevu verdi ama hala kararsızım bu doktorda ameliyat olan varmı acaba :s

Bende alperen tekinden aldım acaba size nasıl bir burun yapacagi hakkinda bilgilendirdi mi kararsizim

Ben Kemal hocaya oldum 1 hafta önce 3 gün sonra çıkcak alçım şuanlık şekilde problem yok

Ben 1,5 yıl önce Osman Latifoğlu'na ameliyat oldum. Özellikle bu sitedeki harika(!) yorumlara kandığımı belirtmek isterim. Şu an burnumda hem nefes problemi var hem görüntüde sıkıntı var. Tekrar ameliyattan ya da dolgu yaparak kapatmaktan bahsediyor. Bunlar nefes almamı sağlamaz tabii ki. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çünkü tavsiye ettiğim kişiyi de yaktım. Onun da burnunda aynı sıkıntılar var...

Merhaba Ben de Gazi Hastanesi'nde oldum burun ameliyatımı. Serhan Tuncer yaptı ameliyatımı, kendisini tavsiye ederim, gayet doğal ve hoş bir burna sahip oldum sayesinde.

Merhaba Ben de Gazi Hastanesi'nde oldum burun ameliyatımı. Serhan Tuncer yaptı ameliyatımı, kendisini tavsiye ederim, gayet doğal ve hoş bir burna sahip oldum sayesinde.
siz hangi şikayette dolayı oldunuz acaba estetiği? Bide fiyatı hakkında bilgi verebilir miisiniz ?

Back
X