ANKARA HSG - RAHİM FİLMİ YARDIM!

waitingmybaby

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
215
104
iyi akşamlar bayanlar, ben Ankara da oturuyorum ve doktorum bu ay benden hsg yani ilaçlı rahim filmi istedi ancak 550 tl anestezisiz 750 tl anesteziliymiş :KK43: çok pahalı bende başka bir yerde çektirmeye karar verdim. çektirenler varsa yardımcı olabilirmi devlet veya uygun fiyatlı özel bir yer olabilir. tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar. zekai tahir burak da çekiliyormuş gitsem mi bilemedim gitsem bu ay çekerler mi onuda bilmiyorum. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için

bende zekai tahirde çektirdim ama dışardan hasta alıyolarmı bilmiyorum arayıp sormak lazım ve anestezi yok zaten gerekde yok.çok kısa süren bi işlem ve hiç denecek kadar az ağrın oluyo ben filmden sonra gezmeye bile gittim yani:)

Bende çok arastirmistim fiyatlari anestezili anestesisiz ankara da fiyatlar ucuktu bir ara sehir disinda bile cektirmeyi dusunmustum.ustelik hemen randevu veremiyorlar bende ne kadar zor olursa ne kadar acı verirse versin devlette cektirecem canımı disime takip dedim ve yaptırdım sigortaniz varsa bence devlet hastanesinde yaptirin ben etlik Zübeyde Hanım kadın doğum Hastanesinde yaptırdım çok da acı olmadı her ay adet sancısı çekiyoruz hsg deki acı da adet sancısı gibi 5-10 saniye.adet oldugunuz da arayıp randevu alıyorsunuz o ay adetin iz bitince cekiyorlar

Bende çok arastirmistim fiyatlari anestezili anestesisiz ankara da fiyatlar ucuktu bir ara sehir disinda bile cektirmeyi dusunmustum.ustelik hemen randevu veremiyorlar bende ne kadar zor olursa ne kadar acı verirse versin devlette cektirecem canımı disime takip dedim ve yaptırdım sigortaniz varsa bence devlet hastanesinde yaptirin ben etlik Zübeyde Hanım kadın doğum Hastanesinde yaptırdım çok da acı olmadı her ay adet sancısı çekiyoruz hsg deki acı da adet sancısı gibi 5-10 saniye.adet oldugunuz da arayıp randevu alıyorsunuz o ay adetin iz bitince cekiyorlar
canım doktor benden de rahim filmi istedi ben de ankara dayım .. bugün adetimin biteli 3 gün oldu.. randevu için geç mi kaldım bu film adet hemen bittikten sonra mı çekilmeli, yoksa bir daha ki ayı mı beklemek zorunda kaldım.. :KK43: bir de bu film için mı randevu alınıyo yoksa gidip kadın doğuma muayene olup orada ki doktor mu yönlendiriyo ?

Kizlar ben randevu aldim. Turgut ozal hastanesine. Adetim bitince gidicem. 280 tl dediler cok mu pahali??? Bide cok sancili mi korkuyorum :KK43: :KK43:

canım doktor benden de rahim filmi istedi ben de ankara dayım .. bugün adetimin biteli 3 gün oldu.. randevu için geç mi kaldım bu film adet hemen bittikten sonra mı çekilmeli, yoksa bir daha ki ayı mı beklemek zorunda kaldım.. :KK43: bir de bu film için mı randevu alınıyo yoksa gidip kadın doğuma muayene olup orada ki doktor mu yönlendiriyo ?

Doktor istemis sana form veriyor adet olunca telefonla randevu alıyorsun adet dahil ilk on gün içinde cekiyorlar sonra çekilmiyor bu arada adet dahil dedim ama adetliyken çekilmiyor.

Doktor istemis sana form veriyor adet olunca telefonla randevu alıyorsun adet dahil ilk on gün içinde cekiyorlar sonra çekilmiyor bu arada adet dahil dedim ama adetliyken çekilmiyor.
teşekkür ederim cnmben de zübeyde hanım da çeklmeyi düşünüyorum da normalde oraya hiç gitmedim bu hsg için direk arasam telefon ile randevu alamam mı adet olunca.. yoksa adet olunca doktora gidip orada muayene olmam şart mı ?

teşekkür ederim cnmben de zübeyde hanım da çeklmeyi düşünüyorum da normalde oraya hiç gitmedim bu hsg için direk arasam telefon ile randevu alamam mı adet olunca.. yoksa adet olunca doktora gidip orada muayene olmam şart mı ?

Canim hiç gitmediysen Zübeyde Hanıma infertilite gidip bir muayene olursun zaten ne kadar süredir olmuyor diye soruyor bir seneyi geçti ise hemen hsg istiyor hsg formu veriyor sorar kaçıncı gunundesin adetin ona göre hsg isteği yapar eğer hsg de randevu varsa hemen çekerler yoksa gelecek ay adet olur olmaz ararsın tabi zaten doktor sana istek yapmış oluyor

Canim hiç gitmediysen Zübeyde Hanıma infertilite gidip bir muayene olursun zaten ne kadar süredir olmuyor diye soruyor bir seneyi geçti ise hemen hsg istiyor hsg formu veriyor sorar kaçıncı gunundesin adetin ona göre hsg isteği yapar eğer hsg de randevu varsa hemen çekerler yoksa gelecek ay adet olur olmaz ararsın tabi zaten doktor sana istek yapmış oluyor
hmm anladım canım o zamn şimdiden gitsem adet olmadan muayene olsam ona göre adet tarihime göre de doktor hsg randevu verseler olur di mi? ya adetli gidince eğer bir daha ki aya kadar aksar ise vakit kaybetmek istemiyorum bu ay halletmek istiyorum artık..

Kizlar bende almayadayim. Kasim ayinda ankaraya gelicemde bende orda rahim filmi baktirmak istiyorum burdaki doktorlad iki kanalda kapali demisti ama bide turkiyede baktrmak istiyorum. Sizler gidip baktirdinizmi? Hangisine gitiniz banada yardimci olurmusunuz

kızlar bende geçen sene hacettepe hastanesinde çektirdim sadece 122 lira muayne ücreti ödedim bu senede aynı fiyat ,hiç acı agrı hissetmedim tavsiye ederim...

hayır canım anestezili deil hiç gerekte yok bence, sadece acı agrı olmasın diye iğne yapıyorlar alttan ben hiç hissetmedim
anladım cnm teşekkrler.. benm doktorum zübeyde hanım hastanesine yönlendrdi beni.. kas gevşetici iğne ve ağrı kesici iğne yazdı gitmeden yarım saat önce vurdurursun diye.. inşallah ben de bu ay sıkıntısız atlatırım bu işi :KK43:

Turgut ozal hastanesin de çektirdim . Tavsiye etmemmm. 250 lira civarı. Muayene ücreti 120 lira .

anestezili mi çektrdnz. neden tavsiye etmiyosnz acaba. cok mu ağrılı idi
Yok anestezisiz. Ya orası devlet hastanesi gibi. Kendi doktorum gelmedi çekmeye . Bi karambol oldu.. yok iptal edilebilir yok dışarda başka hastane de çekin bilmem ne . Stres yasadimm. .derken içeri gectigimizde. Kurbanlık koyun gibı hissettim. Kendimi. Hiç güleryüz yok . Ve ilaç verildiği anda öldüm sandım. Sancidan. Neyse ki çok kısa sürdü. Ortamİ da cok sevmemistimm. .

X