İğneli Epilasyon Ankara İğneli Lazer Epilasyon Bilgiler

ataestetik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
21
3
36
igneli-epilasyon-04-150x150.jpg

Ne kadar gelişmiş olursa olsun, hiçbir lazer epilasyon sistemi her tür kıl tipinde 100% sonuç garanti edemez. Bu nedenle, yaklaşık 100 yıldır başarıyla uygulanan iğneli epilasyon tekniğini bilen bir uzmanın klinikte bulunması önemlidir.

Ustalık gerektiren ve mutlaka steril şartlarda uygulanması gereken bu yöntem, lazere uygun olmayan kişilerde veya lazer sonrası arta kalan ince kıllarda kalıcı çözüm sağlar.

Benim arkadaşım yaptırmıştı ankara su güzellik salonunda tüyler yinelemedi ve tedaviyi bitirdiler gidicek arkadaşlar iyi araştırmalı bence bazı yerler yüzde lekeler hatta çukurlar oluşturabiliyor ..

igneli-epilasyon-04-150x150.jpg

Ne kadar gelişmiş olursa olsun, hiçbir lazer epilasyon sistemi her tür kıl tipinde 100% sonuç garanti edemez. Bu nedenle, yaklaşık 100 yıldır başarıyla uygulanan iğneli epilasyon tekniğini bilen bir uzmanın klinikte bulunması önemlidir.

Ustalık gerektiren ve mutlaka steril şartlarda uygulanması gereken bu yöntem, lazere uygun olmayan kişilerde veya lazer sonrası arta kalan ince kıllarda kalıcı çözüm sağlar.
Ben yüzüme lazer epilasyon yaptırıyordum ama hamile olduğumu öğrendim bırakmak zorunda kaldım ama yüzümdeki tüylerden çok rahatsız oluyorum. Hamilelikte iğneli epilasyon uygulanabiliyor mu ?

X