Ankara medıcana da doğum fiyatı??

ggosde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
72
0
36
Ankara
Ankara Medicana doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı acaba? hastaneyi arayıp sorduğumda 2500-3000 arası fiyat sölediler,fakat doğum yapanlardan duyduğum fiyat 2012 itibariyle 6000 tl civarı..tam olarak anlayamadım ben bu fiyat işini:S

medicana da doğum yapanlar konuyla ilgili bilginiz var mıı?

benim doktorum medicananın doktoru değil.biz sadece doğum için orayı tercih ettik.hastane temiz ve konforlu zaten.hemşirelerde çok ilgililerdi.genel olarak memnun kaldım diyebilirim.sadece çocuk doktorunu beğenmedim.

benim doktorum medicananın doktoru değil.biz sadece doğum için orayı tercih ettik.hastane temiz ve konforlu zaten.hemşirelerde çok ilgililerdi.genel olarak memnun kaldım diyebilirim.sadece çocuk doktorunu beğenmedim.
teşekkür ederim bilgiler için :)

bende 2.750 gibi bir rakam duydum sezeryan için ama henüz konuşmadım. benim doktorum da dışardan ona ayrıca ödenmiyormuş galiba. sezeryan dogumda 1 gece kalma da bu ücrete dahilmiş ama söylediğim gibi sadece duyumum bu. kendm için görşürsem yine yazarım

ben de medicana da doğum yapıcam büyük ihtimal.doktorum dışarıdan gelicek.doktorumun çok beğendiği bir hastane.donanım olarak çok iyi dedi.ancak internetten araştırdığım kadarıyla memnun kalmayanlar da var.daha çok hemşirelerin ilgisizliğinden.medicanada doğum yapan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.özellikle sezeryan ve sonrasıyla ilgili.

Back
X