Ankara-Mehmet Doğan Ateş

Romantik

-4
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
662
82
Merhaba arkadaşlar, dişlerime zirkonyum yaptıracağım için Mehmet Hoca ile görüştüm. Diş eti estediğin, kök ameliyatı, 10 diş için zirkonyum ve alt diş beyazlatma yapılacak ve toplamda 15 bin tutuyor. (aşağı yukarı)

Mehmet hoca güvendiğim bir insan ve işinin ehli ama kafamda bir iki soru var; acaba pazarlık yapmalı mıyım? Yaptıran arkadaş varsa ne kadara yaptırdı acaba?

merhaba canım ben de bir diş kliniğinde çalışıyorum bence fiyat uygun gibi ama ufacık pazarlıktan da zarar gelmez dimi :) geçmiş olsun tekrar

merhaba canım ben de bir diş kliniğinde çalışıyorum bence fiyat uygun gibi ama ufacık pazarlıktan da zarar gelmez dimi :) geçmiş olsun tekrar

Çok teşekkür ederim. Açıkçası normalde hiç pazarlık yapmam. Bu durumda da yapılır mı yapılmaz mı ya da ayıp olur mu bilemedim. :) Çok teşekkürler.

Ben gecen sene Dr. Mehmet dogan Ates e gittim . Bir tanidigimin tavsiyesi uzerine . Hic memnun kalmadim . Disimin tekini yapmamis bile . Dislerim orjinalinden cok kucuk yapildi. Estetik den anladigini zannetmiyorum.

X