Gelinlik Modelleri Ankara Ossi Moda Evi hakkında bilgisi olan ?

GLie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
38
7
Gelinliğimi diktirmek istiyorum. Ossi moda evi hakında bilgisi olan var mı ?:)

merhaba ossi hakkında bilgim yok ama tunalıda gelinlik diktirecekseniz, dai, shedamoda, diva ve duygu gelinlikleri de bi gezmenizi öneririm. ben oraları gezdim ve çok beğendim ama fiyatları benim bütçemi aşmıştı. şuan Büyükçarşıda bir modaeviyle gelinliğime başladık

Siz hangi moda evine diktirdiniz peki adres verseniz

Ben daha diktiriyorum Seher Gelinlik Büyükçarşı içerisinde. ilk provama gittim geçenlerde ortada bişi yok tabi, yani size tavsiye edemem şuan, işçiliklerini tam anlamıyla göremedim şimdilik

bende Ankara da gelinlik diktireceğim uygun fiyatta bir yer arıyorum .
büyük çarşı dediğiniz yer, kızılay da ant çarşısı mı oluyor?
ben gelinlikçiler çarşısı diye biliyorum ama adı aslında büyük çarşı mı :KK48:

şöyle anlatayım, Benim gelinlik yaptırdığım yer Büyük Çarşı, yani And Çarşı'sının hemen yanı oluyor . Büyük Çarşı'da kuyumcularda var, gelinlikçilerde.

And çarşısı da halk arasında gelinlikçiler çarşısı olarak bilinse de tabelasında da yazdığı gibi adı And çarşısı. :)

şöyle anlatayım, Benim gelinlik yaptırdığım yer Büyük Çarşı, yani And Çarşı'sının hemen yanı oluyor . Büyük Çarşı'da kuyumcularda var, gelinlikçilerde.

And çarşısı da halk arasında gelinlikçiler çarşısı olarak bilinse de tabelasında da yazdığı gibi adı And çarşısı. :)

anladım aslında aynı yerlerden bahsediyoruz ama tabela işi karıştırıyor :)
teşekkür ederim cevabınız için...
bende o çarşıya bakmayı düşünüyorum gelinlik için...
inşallah bulurum uygun fiyata :KK66:

anladım aslında aynı yerlerden bahsediyoruz ama tabela işi karıştırıyor :)
teşekkür ederim cevabınız için...
bende o çarşıya bakmayı düşünüyorum gelinlik için...
inşallah bulurum uygun fiyata :KK66:
Arkadaşım bende and çarşısında diktirmek için gelinlik bakıyorum. Eva gelinlikten uzak dur sana naçizane tavsiyem. ben hafta başında anlaşmıştım.300 lira kaparo verdim. ilk provada bana kaskalın uyduruk bir Abraham giydirip ölçü aldılar. ben kumaşı beğenmediğimi söyledim. önce kumaş standart dedi ilgili bayan, ben itiraz edince tekrar bakalım kumaş seçelim dediler. beni kandırmaya çalıştıkları için vazgeçtim içime sinmeyecekti. kaporanın 100 lirasını iade ettiler ama o uyduruk Abraham kumaşı için 200 lirasını kestiler. içinize sinmeden kesinlikle kaparo falan vermeyin ve kullanacağı kumaşı, danteli,tülü lütfen görün fiatta anlaşmadan önce. birde terzinin çok yaşlı olmamasına dikkat edin. çünkü gelenekçi oldukları için yeni modelleri çalışamıyolar gibi geldi bana. inş sonuç güzel olur hepimiz için

Ossi moda evi ile anlaştım :) songül hanım gerçekten çk güzel ilgileniyor tavsiye ederm arkadaşlar :)

Arkadaşım bende and çarşısında diktirmek için gelinlik bakıyorum. Eva gelinlikten uzak dur sana naçizane tavsiyem. ben hafta başında anlaşmıştım.300 lira kaparo verdim. ilk provada bana kaskalın uyduruk bir Abraham giydirip ölçü aldılar. ben kumaşı beğenmediğimi söyledim. önce kumaş standart dedi ilgili bayan, ben itiraz edince tekrar bakalım kumaş seçelim dediler. beni kandırmaya çalıştıkları için vazgeçtim içime sinmeyecekti. kaporanın 100 lirasını iade ettiler ama o uyduruk Abraham kumaşı için 200 lirasını kestiler. içinize sinmeden kesinlikle kaparo falan vermeyin ve kullanacağı kumaşı, danteli,tülü lütfen görün fiatta anlaşmadan önce. birde terzinin çok yaşlı olmamasına dikkat edin. çünkü gelenekçi oldukları için yeni modelleri çalışamıyolar gibi geldi bana. inş sonuç güzel olur hepimiz için

tavsiyeniz için teşekkür ederim, dikkate alacağım mutlaka...
sadece bahsettiğiniz yer için bile değil, genel olarak da dikkate alınacak tavsiyeler vermişsiniz sağ olun..
inşallah güzel sonuçlar elde ederiz hepimiz..

Ossi moda evi ile anlaştım :) songül hanım gerçekten çk güzel ilgileniyor tavsiye ederm arkadaşlar :)

ben yeni üyeyim burda sizin ossi moda eviyle anlaştığınızı gördüm memnun kaldınız mı acaba? benim de bir tek içime orsı sindi ama size danışmak istedim cevap verirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar ossi gelinlikten memnun kaldınız mı acaba? Ben de orayı beğendim ama dikim riskli. O yüzden daha önce orada diktirenlerin yorumlarını alsam iyi olur

Merhaba haziranda düğünüm var ossi gelinliği vitrininde benim istediğim tarzda gelinlik yapabilen tek yer olduğu için girmiştim songül hanım ve eşi hem modern hem de güzel şekilde yönlendiriyorlar. Bugün 2. Provama gittim ilkinde boy ve beden ölçülerini aldılar kalıp üzerinde. Bir de danteli seçmiştik. Bugün dantel dikili şekildeydi gittiğimde ayakkabımla gittim. Bütün detayları belirledik. Askısı dekoltesi belinde ne olacağı vs. Kısacası songül hanımıçok sevdim gelinliğimi daha çok sevdim ☺☺ mayıs sonunda teslimde son bir kez denicem kilo alıp verme durumuna göre son bi ayarlayacaklar. Valla internetten bakmakla pek olmuyomuş bu arada. Straple giymem diyordum straplez oldu. Kuyruksuz istiyorum diyordum kuyruklu oldu. Kardeşim de seneye evlenecek kuzenim de bu ağustosta. Hiç düşünmeden önerebilirim size de. Öyle güzel oldum ki hala fotolara bakıp duruyorum bu saatte

X