Ankara pgt’li tüp bebek merkezi önerileri

Whistledown

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2025
15
1
1
Eşimde dengeli translokasyon var tek seçeneğimiz pgt. Özellikle pgt’li tüp bebek yaptıranlar olumlu/olumsuz tecrübelerinizi ve önerilerinizi yazar mısınız.

Ben yaptırdım kesinlikle sıkıntısı şüphesi olan herkes yaptırmalı ekonomik şartları doğrultusunda.bu arada şuan hamileyim ilk denememdi

benim de eşimde translokasyon var 13-14te, pgtli tüp bebek sürecine girdik şuan çok şükür pozitif haberini aldım, Allah dileyen herkese kucağına almayı nasip etsin

Eşimde dengeli translokasyon var tek seçeneğimiz pgt. Özellikle pgt’li tüp bebek yaptıranlar olumlu/olumsuz tecrübelerinizi ve önerilerinizi yazar mısınız.
benim de eşimde translokasyon var 13-14te, pgtli tüp bebek sürecine girdik şuan çok şükür pozitif haberini aldım, Allah dileyen herkese kucağına almayı nasip etsin
Hanımlar benımde embriyolarım pgtli. Sizlere kaç embriyo transfer edildi. Şu an tekil mi çoğul mu devam ediyor

Benım eşiminde 9.kromozomda kırık varmış.pgt önerildi.
Biz zaten bu sürece giricektik ,sadece eğer 2.çocuk istersek kendiliğinden olur mu onu merak ettiğimiz için doktora danıştık ve doktor kendiniz deneme yapmayın normal yoldan sağlıklı bebeğe sahip olmanız imkansız değil . ama sizi yıpratır düşükleriniz olur vs dedi. Ngs normal 2 embriyo transfer oldum. Bugun T+2

Ben 3 yerle görüştüm 2 si hikayemi dinledi pgt önermedi sizin için gereksiz dedi sizin talebınızın önemi yok demeye getirdiler .
Tolga ecemiş benım talebım olursa yapılabıleceğini söyledi. Ama önce kromozom analizi istedi. Meğer böyle bi problemimiz varmış
Bazı doktorlar hastayı araştırmaya meyilli olmuyor gelişine yapmak istiyorlar. 3-4 transferler çok olağan deyip normalleştiriyorlar. Benim beklentimin bu olmadığını net söyledim. Hocam bizi araştırın dedik. Bence en önemlisi buydu

Tolga Ecemiş’le mi devam ettiniz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…