- 8 Kasım 2025
- 15
- 1
- 1
- Konu Sahibi Whistledown
Eşimde dengeli translokasyon var tek seçeneğimiz pgt. Özellikle pgt’li tüp bebek yaptıranlar olumlu/olumsuz tecrübelerinizi ve önerilerinizi yazar mısınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimde dengeli translokasyon var tek seçeneğimiz pgt. Özellikle pgt’li tüp bebek yaptıranlar olumlu/olumsuz tecrübelerinizi ve önerilerinizi yazar mısınız.
Hanımlar benımde embriyolarım pgtli. Sizlere kaç embriyo transfer edildi. Şu an tekil mi çoğul mu devam ediyorbenim de eşimde translokasyon var 13-14te, pgtli tüp bebek sürecine girdik şuan çok şükür pozitif haberini aldım, Allah dileyen herkese kucağına almayı nasip etsin![]()
Hanımlar benımde embriyolarım pgtli. Sizlere kaç embriyo transfer edildi. Şu an tekil mi çoğul mu devam ediyor
Tolga Ecemiş’le mi devam ettiniz peki?Ben 3 yerle görüştüm 2 si hikayemi dinledi pgt önermedi sizin için gereksiz dedi sizin talebınızın önemi yok demeye getirdiler .
Tolga ecemiş benım talebım olursa yapılabıleceğini söyledi. Ama önce kromozom analizi istedi. Meğer böyle bi problemimiz varmış
Bazı doktorlar hastayı araştırmaya meyilli olmuyor gelişine yapmak istiyorlar. 3-4 transferler çok olağan deyip normalleştiriyorlar. Benim beklentimin bu olmadığını net söyledim. Hocam bizi araştırın dedik. Bence en önemlisi buydu
EvetTolga Ecemiş’le mi devam ettiniz peki?
İsmini çok gördüm burada, herkes memnun gibi, sanırım ben de ilk onunla görüşeceğim