Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben karabükde yaşiyorum malesef buradakı hastahanelere güvenemiyorum, bu yüzden ankara veya istanbul ama ankara önceligim olarak doktor önerilerinizi bekliyorum çok acil artık kurtulmak istiyorum
Ben de ist ankara düşünüyorum . Ankara daha yakındı önce ama sonuç alamıycam sanırım tavsiye değilde enazından olumsuz düşündüğüm doktorları söyleyebilirim volkan tayfur.. Fotoları gördüm öncesi sonrası bence tamamen burna göre başarısı var problemli burunda başarısız zaten ufak dokunuş isteyen burunlarda başarılı diyebilirim. Taşkın yücel .. Bana tasarım yaptı estetikten uzak sadece kemer varsa törpüle büyükse küçült mantığı hakimdi sanki .bence burun ameliyatı yapan cerrahın plastik cerrah olması ve sanattan anlaması şart. Estetik ruh sonradan olmuyo malesef. Nedim sarıfakıoğlunuda eledim çünkü ne tasarım ne ameliyat fotosu körükörüne insan nasıl böyle önemli bi ameliyata girer sadece bol bol konuştu kendini övdü. Şuan güncel öztürkü araştırıyorum istanbuldan ankarada da fiyatlar yüksek 8 bin 10 bin arası kafam çok karışık açıkcası ama istanbul da yoğunlaştım ki istanbul benim için çok zor kalıcak kimsemde yok