Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara Yenimahalle devlet hastanesinde doğum yapanlar
arkadaşlar ankara yenimahalle devlet hastanesinde mesai saatleri dışında normal doğum yapılmıyormuş.böyle birşey duydum doğrumu?eryamanda oturup doğumu hangi hastanede yaptınız siz?
Bugün gittimbilgi aaldım hastaneden gece doğum yaptırmaya başladık yavaş yavaş dedi riskli gbelik okursa dogimevine gonderiyiruz sadece dedi hastaneyi doktoru sevdim ama yoğun bi hastane cidden çok büyümüş. Ta dikmen sen gittik :)
Bugün gittimbilgi aaldım hastaneden gece doğum yaptırmaya başladık yavaş yavaş dedi riskli gbelik okursa dogimevine gonderiyiruz sadece dedi hastaneyi doktoru sevdim ama yoğun bi hastane cidden çok büyümüş. Ta dikmen sen gittik :)
Ayşegül hmm a gittim ben. Sorularimi cevapladı güzelce ilgilendi. Sıra geçggeldi tek derdim oydu ama bi dahakine randevusuz gitmeyerek o sorunu da hallaedecem inşallah