Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ANKARA YENİMAHALLE'de oğlumun bakımını üstlenecek bayan arıyorum..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

charap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
20
0
36
Ankara
Merhaba,

13 aylık oğlumun yemek, uyku, oyun düzenini itinayla takip edebilecek ve günlük ev işlerinde bana yardımcı olabilecek deneyimli, güvenilir, temiz, eğitimli, diksiyonu düzgün, sigara kullanmayan, 30-45 yaşları arasında bir bayan yardımcıya ihtiyacım var. Haftanın 3 ya da 4 günü sabah 9 akşam 6 saatleri arasında çalışabilecek olan ve oğlumla bir iş gibi değil de her çocuk gibi özenle bakılması gereken bir birey olduğu için ilgilenecek bayanların lütfen en kısa sürede bana cevap yazmasını rica ediyorum.

Sevgilerimle..

Görüşelim tabiki ama burdan iletişime geçmemiz gerçekten sorun olacak. Özelden mesaj atamıyorum henüz ve herhangi bir iletişim adresi de veremeyeceğiz birbirimize..Yenimahallenin neresinde oturuyorsunuz?

hanım efendi bu özel yazmayı kızım daha iyi anlar isterseniz öleden sonra yazabilirim mümkünse bende fazla anlayamıyorm

Valla ben de yeni öğrendim bu sitenin kurallarını hanımefendi. 100 mesajdan fazla yazmadıysak özel mesaj denen alandan mesaj gönderemiyormuşuz.. burdan da telefon numarası veya mail adresi veremiyoruz..

Kızınızı bekleyelim olmazsa, belki o biliyordur..
Teşekkürler

Tamam o halde... ben de size telefon numaramı ulaştırmanın bir yolunu bulabilirsem iletirim..

Mümkünse kendinizden biraz daha bahsedebilir misiniz bu arada?

ben 35yaşında 2çocuk annesiyim 19yıllık evliyim ev hanımıyım 2yıl çocuga baktım
son baktıgımlada tahin nedeniyle bıraktım çocukları çok sevdigim için bunu zefkle yapıyorum çocuklarım kızım 18yaşında oglum 14 eşim kamu görevlisi valla siz sorun ben cvplarım

ben 19yıllık evliyim 18yaşında kızım 14yaşında oglum var 2yıl çocuk ları çok sevdigim için zevkle yapıyorum tahin nedeniyle son baktıgım çogumu bırakmak zorunda kaldım siz sorun ben cvplarım sanki size msajım ulaşmadıgı için tekrar yazdım)

ben 19yıllık evliyim 18yaşında kızım 14yaşında oglum var 2yıl çocuk ları çok sevdigim için zevkle yapıyorum tahin nedeniyle son baktıgım çogumu bırakmak zorunda kaldım siz sorun ben cvplarım sanki size msajım ulaşmadıgı için tekrar yazdım)

Mesajınızı okudum hanımefendi,

şimdilik bu bilgilerle kalalım telefonlaştığımızda diğer konuları görüşürüz.. Bu arada ben oğlumun kendi evimde bakılmasını istiyorum, sizin için uygun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…