Ankara'da 4 Boyutlu Ultrason

Linasmom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
1
0
32
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. 19+6 hamileyim inşallah Allah nasip ederse bi kızım olacak. Doktorum ayrıntılı ultrason istedi fakat ben 4 boyutlu olarak çektirmek istiyorum. Cd ve resim veren uygun fiyatlı çeken hastaneler nereler? Bi bilginiz var mı? Çektiren var mı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

ben ankara da Turgut Özal Üniversitesi hastanesinde yaptırmıştım çok da memnum kaldım Dr. Gülhiz Karataş hanım dan çok memnum kaldık ama kendisi o hastaneden ayrılmış şimdi nerede çalışıyor bilgim yok.

Özel muayenehanelerin hepsinde çekiyorlar genel olarak fiyatı 250 ile 350 arası değişiyor. Özel hastahanelerde çekiyorlar sigortan falan varsa çok çok uygun muayene farkı ödeyerek çektirebilirsin.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. 19+6 hamileyim inşallah Allah nasip ederse bi kızım olacak. Doktorum ayrıntılı ultrason istedi fakat ben 4 boyutlu olarak çektirmek istiyorum. Cd ve resim veren uygun fiyatlı çeken hastaneler nereler? Bi bilginiz var mı? Çektiren var mı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Bu arada en iyi görüntü 24. haftada alınabiliyor.

Ankara daysanız benim doktorumu tavsiye edebilirim size. Dr.Gülhiz Karataş. 2 gün önce bir arkadaşım da gitti kendisine. Kendi muayehanesinde bakıyormuş artık Önceden Üniversitedeydi. Fiyat olarak 350 TL imiş ama doktor yakınıysanız (arkadaşım öyle idi) indirim uyguluyormuş. Arkadaşım da çok memnun kaldığını söyledi. Doktorumuz bayan olunca çok daha rahat konuşabiliyoruz bence.

Arkadaşlar Radyoloji Uzmanı Dr. Gülhiz Karataş hocaya gitmiştim yakın zamanda.Çok memnun kaldım.Çukurambarda özel muayenesi var.Arzu eden ulaşabilir.
Kızılırmak Mah.1450 Sok. B blok 3.Kat No:16 Ankara Ticaret Merkezinde Çukurambar Ankara

X