Ankara'da ağız ve çene cerrahı tavsiyesi lütfen...

seyda2104

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
579
531
Arkadaşlar merhaba,
Benim 20lik dişlerim gömülü... Şu anda bana ağrı yapmıyor fakat hekim hamilelik düşündüğüm için o zaman sıkıntı yapabileceğini bu nedenle de dişleri aldırmamı tavsiye etti. Şimdi iyi bir çene cerrahına ihtiyacım var. Gazi ya da Hacettepeden tavsiye edeceğiniz hocalarda olabilir...
Dişlerimi bir yandan aldırmak istemiyorum ağrı yapmadığı için, bir yandan da endişeleniyorum hamilelikte başıma bela olursa diye :KK43:

Arkadaşlar merhaba,
Benim 20lik dişlerim gömülü... Şu anda bana ağrı yapmıyor fakat hekim hamilelik düşündüğüm için o zaman sıkıntı yapabileceğini bu nedenle de dişleri aldırmamı tavsiye etti. Şimdi iyi bir çene cerrahına ihtiyacım var. Gazi ya da Hacettepeden tavsiye edeceğiniz hocalarda olabilir...
Dişlerimi bir yandan aldırmak istemiyorum ağrı yapmadığı için, bir yandan da endişeleniyorum hamilelikte başıma bela olursa diye :KK43:
al benden de o kadar
bende senin durumundayım
o nedenle yarın ankara ünv diş hek. fak. ne gidicem
bakalım neler olacak :KK43:(
bizde bebek düşündüğümüz için hamilelik öncesi ne gerekiosa yapmaya çalışıyorum

Uzun süredir Diş hekimi Murat Mutlu' ya gidiyorum. Murat bey işinde oldukça iyi, hastalarına önem veren, işini ciddiyetle yapan bir doktor. 20lik dişim iltihaplandı, ve çekildi, gömülü olduğu halde kolay kolay çıkmaz dedik fakat hiç acıtmadan yaptı Murat bey. Bunu ilkokulda ön iki dişi kırılan, kanal tedavisi olup, diş i küöiltülerek porselen diş takılan biri olarak söylüyorum. Çok fazla dişçi değiştirdim, ön dişler olduğundan çok özen isteyen bir işçilik gerekiyordu, acemice yapılan ilk porselen dişlerin sıkıntı çıkardığını kendisi farketti, sayesinde yeni porselenlerle değiştirildi, değişim aşamasında içine sinmedi için defalarca denendi, değiştirildi vs. İçinize sineceğinden eminim, arama motoruna ismini yazarak adresini bulabilirsiniz. Sağlıklı bir ömür dileğiyle..

20'lik diş ağrısı ve diş eti iltihabı ile kabus dolu bir gecenin ardından arkadaşımının tavsiyesi üzerine Dr. Alp KÖFTECİ ile yolum kesişti. Muayeanesine ilk girdiğim andan itibaren, sanki ailemden birini ziyarete gitmişim hissi yaşadım. Güler yüzlü, paradan önce insan hayatının bilincinde olan ve eli çok hafif bir doktor. Diş kökü ve diş eti ameliyatımı acısız ve elinden geldiğince eğlenceli hale getirmeye çalıştı. Hele benim gibi iğneden korkan biri için göstermiş olduğu sabır ve sanki bir çocukla ilgileniyormuş abi gösterdiği ilgi de cabası. bu kadar övdüğüm için kafanızda soru işaretleri oluşabilir ama 3 ay öncesine de kadar bende tanımıyorum ama şimdi iyiki tanımış diyorum.

ben ankara üni dişhekfak de çektirdim doktor çok ilgilendi sağolsun hiçte acı hıssetmedım 4 iğne yiyince tabi

Ben sağ taraf alt ve üstü aldırdım, gelecek hafta sol taraf da alınacak. Çankaya da özel bir klinikte aldırdım. Doktorumdan memnun kaldım..

20'lik diş ağrısı ve diş eti iltihabı ile kabus dolu bir gecenin ardından arkadaşımının tavsiyesi üzerine Dr. Alp KÖFTECİ ile yolum kesişti. Muayeanesine ilk girdiğim andan itibaren, sanki ailemden birini ziyarete gitmişim hissi yaşadım. Güler yüzlü, paradan önce insan hayatının bilincinde olan ve eli çok hafif bir doktor. Diş kökü ve diş eti ameliyatımı acısız ve elinden geldiğince eğlenceli hale getirmeye çalıştı. Hele benim gibi iğneden korkan biri için göstermiş olduğu sabır ve sanki bir çocukla ilgileniyormuş abi gösterdiği ilgi de cabası. bu kadar övdüğüm için kafanızda soru işaretleri oluşabilir ama 3 ay öncesine de kadar bende tanımıyorum ama şimdi iyiki tanımış diyorum.

Ankara çene cerrahisi uzmanı hocamı da tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba,
Hande İmamoğlu Er hocamı öneririm kendisi zaten Ağız diş ve çene cerrahisi uzmanı ben ve tüm ailem hep ona gideriz aşırı bilgili bir diş hekimi bu bilgisi oldukça rahatlatıyor. Kendisine buradan ulaşabilirsiniz. Aylin hanım önerdi sizi derseniz tanıyacaktır zaten tekrar geçmiş olsun.

X