ANKARADA BURUN ESTETİĞİ İÇİN TAVSİYE

elcaf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
117
26
Arkadaşlar burun estetiği için anneme uygun doktor arıyorum ankara ameliyat olan değerli arkadaşlarım bana tavsiye edebileceğiniz doktorlar varmı rica etsem foto gönderebilirlermi ?

Merhaba Ankara için burun estetiğinde en iyi doktor Mehmet Ketene ECM Estetik Merkezi olarak internetten numarasını bulup kendisinden randevu alabilirsin ben kendisine yaptırdım çok memnunum.

burunda şekil bozukluğu mu var yoksa estetik amaçlı değişim mi istiyorsunuz çok iyi kbb uzmanları var ama estetik olarak birşey diyemiyorum

Bir arkadaşım ameliyat oldu gerçekten çok doğal bir burnu oldu çok memnun bende kendisiyle görüşmeye gideceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ozan Bitik - Hacettepe plastik cerrah aynı zamanda burun içi sıkıntıları da gideriyor

Ankara'da doktor arayanlar için Tevfik Hocamı öneriyorum. 1 Temuz'da Hacettepede KBB Uzmanı Tevfik Sözen'e ameliyat oldum. Uzun süre doktor arayışından sonra yapılan yorumlar ve burun görsellerini görünce kararımı verdim. Burnumu hocam yapmalı. İletişime geçtim. Sağ olsun kısa sürede dönüş yaptı. Hasta psikoljisinden anlayan işinde uzman doktor. Burnumu muayene etti. Burnumun sol tarafında konka büyümesi, septum eğriliği, kemer ve üst noktasında çatlak vardı. Aynı gün burun tasarımı ve ameliyat gününü belirledik. Ameliyatı Hacettepe'de oldum. Primer septorinoplasti+primer rinoplasti ameliyatı. Hastanede bir gece kaldım. Çıktıktan sonra süreci takip etti. 1hafta sonra tamponlar için gittim. Yüzümde şişlik ve morluk yoktu. Silikon tamponları marifetli elleriyle sorunsuz çıkardı. Baş dönmesi ve ağrı olmadı. Ameliyat olalı 9 gün oldu. Sağlıklı nefes almak çok güzel. Burnum çok doğal ve yüzümle uyumlu. Yeni görüntüme çabuk alıştım. Bunun keyfini yaşıyorum Sonuç mükemmel! Hastalarına değer veren, mütevazi, yetenekli değerli bir doktor. Hiç tereddüt yaşamadan hocama ameliyat olabilirsiniz.
Burnum, Tevfik Hocamın hünerli ellerinde sağlıklı nefese kavuştu.
Tevfik Hocama yürekten teşekkür ederim. Başarıların daim olsun!

kızlar bana lütfen yardım edin iki haftadır doktor araştırıyorum. bir türlü karar veremedim. burnumdan iyice rahatsız olmaya başladım bu psikolojiyi bilemezsiniz.aynaya baktığımda mutlu olmak , dilediğimce fotoğraf çekinmek istiyorum artık. :KK61:ameliyat geçiren arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız. kimi öneririsiniz burun estetiğinde ?

kızlar bana lütfen yardım edin iki haftadır doktor araştırıyorum. bir türlü karar veremedim. burnumdan iyice rahatsız olmaya başladım bu psikolojiyi bilemezsiniz.aynaya baktığımda mutlu olmak , dilediğimce fotoğraf çekinmek istiyorum artık. :KK61:ameliyat geçiren arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız. kimi öneririsiniz burun estetiğinde ?
slm canım bende daha önce ameliyat oldum. aklındaki doktorları bana mesajla bildirirsen görüşlerimi söylerim az çok tecrübe edindik. birde sağlık sorunun varmı yoksa sadece estetik amaçlımı düzeltme yaptıracaksın

Canim tevfik sözen serdar öztürk ve zuhtu demir ve eren taştan güvenilir geldi .yorumlar genelde iyi ama zıttı demir ve serdar ozturkten memnun kalmayanlarida okudum oyuzden cekimserim ikisi hakkında. Eren hoca çok basariliymis ancak fiyatlar 7binden basliyomus ücret yüksek geldi . Tevfik sozeni araştırdım herkes çok memnun çok ilgileniyomus ameliyat sonrası bile. Aklım tevfik hocaya yattı bi güven oluştu tevfik sozene karşı ama yinede tam karar veremedim

Açıkçası hiç muayene olmadim.bana göre sadece estetik yapılmalı saglik yonunden sorun yok nefes alma falan gayet normal . Bide ameliyat olsam tek başıma üstesinden gelebilir miyim yanimda bi refakatçi falan olması gerekir mi Kendim gelsem ankaraya ameliyat için zorluk yaşar mym ? Ameliyattan sonra hemen taburcu ediyorlar mi kaç günde bir kontrole tekrar gidiliyor aklımda deli sorular off

Canim tevfik sözen serdar öztürk ve zuhtu demir ve eren taştan güvenilir geldi .yorumlar genelde iyi ama zıttı demir ve serdar ozturkten memnun kalmayanlarida okudum oyuzden cekimserim ikisi hakkında. Eren hoca çok basariliymis ancak fiyatlar 7binden basliyomus ücret yüksek geldi . Tevfik sozeni araştırdım herkes çok memnun çok ilgileniyomus ameliyat sonrası bile. Aklım tevfik hocaya yattı bi güven oluştu tevfik sozene karşı ama yinede tam karar veremedim
canım öncelikle Serdar Öztürke bende ameliyat oldum ama pek memnun değilim açıkcası . Tevfik Sözen ve Eren Taştan ikiside olumlu ve başarılı doktorlar kendimi topladığım zaman tekrar karar verecem.

Arkadaşlar, merhaba...
Yıllardır burun estetiği için Ankara da doktor arıyorum. Birsürü doktor var ancak, burda yazılanlara da bakıyorum. Birinin süper dediği doktora biri kesinlikle gimeyin çok kötü diyor. Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Kararlıyım kesin yaptıracağım ama doktor bulamıyorum. Kimi için iyi doktor kimi için kötü durumuna çözüm için resimlere bakıyım dedim ama malum dogur dürüst resimde yok. Artık bayramdan sonra yaptıracağım. Beklemek en kötüsü. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz...

Arkadaşlar, merhaba...
Yıllardır burun estetiği için Ankara da doktor arıyorum. Birsürü doktor var ancak, burda yazılanlara da bakıyorum. Birinin süper dediği doktora biri kesinlikle gimeyin çok kötü diyor. Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Kararlıyım kesin yaptıracağım ama doktor bulamıyorum. Kimi için iyi doktor kimi için kötü durumuna çözüm için resimlere bakıyım dedim ama malum dogur dürüst resimde yok. Artık bayramdan sonra yaptıracağım. Beklemek en kötüsü. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz...
arkadaşım sana tek verebileceğim tavsiye yorumlar tabiki önemli ama doktorlar yaptıkları burunların resimlerini Güncel bi şekilde facebook ta , instagramda paylaşıyorlar iyice araştır hangisi hoşuna giderse ona ameliyat ol . Paylaşmayan doktorlardanda uzak dur benim kendi tavsiyemdir. özel hayatın gizliliğiymiş o yüzden sosyal medyada vs paylaşmıyorlarmış gibi saçma sapan yorumlar yapanlarada kulak asma . kararını verdikten sonrada kafanda mutlaka burun tipi olsun nasıl olması gerektiği konusunda doktorla konuşman iyi sonuç almanda etkili olacaktır.

X