Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyatı ne kadar cnmOzan Bitik - Hacettepe plastik cerrah aynı zamanda burun içi sıkıntıları da gideriyor
4500fiyatı ne kadar cnm
seninki revizyonmu
Hayır ilk ameliyatseninki revizyonmu
slm canım bende daha önce ameliyat oldum. aklındaki doktorları bana mesajla bildirirsen görüşlerimi söylerim az çok tecrübe edindik. birde sağlık sorunun varmı yoksa sadece estetik amaçlımı düzeltme yaptıracaksınkızlar bana lütfen yardım edin iki haftadır doktor araştırıyorum. bir türlü karar veremedim. burnumdan iyice rahatsız olmaya başladım bu psikolojiyi bilemezsiniz.aynaya baktığımda mutlu olmak , dilediğimce fotoğraf çekinmek istiyorum artık. ameliyat geçiren arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız. kimi öneririsiniz burun estetiğinde ?
slm canım bende daha önce ameliyat oldum. aklındaki doktorları bana mesajla bildirirsen görüşlerimi söylerim az çok tecrübe edindik. birde sağlık sorunun varmı yoksa sadece estetik amaçlımı düzeltme yaptıracaksın
canım öncelikle Serdar Öztürke bende ameliyat oldum ama pek memnun değilim açıkcası . Tevfik Sözen ve Eren Taştan ikiside olumlu ve başarılı doktorlar kendimi topladığım zaman tekrar karar verecem.Canim tevfik sözen serdar öztürk ve zuhtu demir ve eren taştan güvenilir geldi .yorumlar genelde iyi ama zıttı demir ve serdar ozturkten memnun kalmayanlarida okudum oyuzden cekimserim ikisi hakkında. Eren hoca çok basariliymis ancak fiyatlar 7binden basliyomus ücret yüksek geldi . Tevfik sozeni araştırdım herkes çok memnun çok ilgileniyomus ameliyat sonrası bile. Aklım tevfik hocaya yattı bi güven oluştu tevfik sozene karşı ama yinede tam karar veremedim
arkadaşım sana tek verebileceğim tavsiye yorumlar tabiki önemli ama doktorlar yaptıkları burunların resimlerini Güncel bi şekilde facebook ta , instagramda paylaşıyorlar iyice araştır hangisi hoşuna giderse ona ameliyat ol . Paylaşmayan doktorlardanda uzak dur benim kendi tavsiyemdir. özel hayatın gizliliğiymiş o yüzden sosyal medyada vs paylaşmıyorlarmış gibi saçma sapan yorumlar yapanlarada kulak asma . kararını verdikten sonrada kafanda mutlaka burun tipi olsun nasıl olması gerektiği konusunda doktorla konuşman iyi sonuç almanda etkili olacaktır.Arkadaşlar, merhaba...
Yıllardır burun estetiği için Ankara da doktor arıyorum. Birsürü doktor var ancak, burda yazılanlara da bakıyorum. Birinin süper dediği doktora biri kesinlikle gimeyin çok kötü diyor. Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Kararlıyım kesin yaptıracağım ama doktor bulamıyorum. Kimi için iyi doktor kimi için kötü durumuna çözüm için resimlere bakıyım dedim ama malum dogur dürüst resimde yok. Artık bayramdan sonra yaptıracağım. Beklemek en kötüsü. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz...