Ankara'da burun estetiği yaptıranlar,lütfen tecrübelerinizi paylaşın!

FundaCsk

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
5
1
Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği olmayı düşünüyorum. Araştırma evresindeyim fakat hangi Dr. ne kadar güvenilir bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Ben geçen hafta ameliyat oldum akadşım ona oldu çok güzel yaptı bende ona gidiyim demedim gazi üniversitesinin doktorları çok iyi diyorlar internet baktım osman latifoğlunu buldum aradım hepsini en ilgili davrananda o oldu işin açığı muayene ücreti almadıklarını söylediler randevu aldım ameliyata kararımı verdim . agrım olmadığı için ve gerçekten ilgilendiği için memnun kaldım şuan belli değil ama hiç bi sorun yaşamadım inşlh sende agrısız bir ameliyat sonrası yaşarsn canım

Ben geçen hafta ameliyat oldum akadşım ona oldu çok güzel yaptı bende ona gidiyim demedim gazi üniversitesinin doktorları çok iyi diyorlar internet baktım osman latifoğlunu buldum aradım hepsini en ilgili davrananda o oldu işin açığı muayene ücreti almadıklarını söylediler randevu aldım ameliyata kararımı verdim . agrım olmadığı için ve gerçekten ilgilendiği için memnun kaldım şuan belli değil ama hiç bi sorun yaşamadım inşlh sende agrısız bir ameliyat sonrası yaşarsn canım
İnşallah.çünkü riskli ve önemli bir durum.yüz sonuçta.çok iyi olabileceği gibi çok kötü de olabilir.geçmiş olsun canım.foto gönderme imkanın varsa çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar ben Ankaradan 'dan Özge S.
20 Agustos 2013 yılında Prof. Dr Zeki Can beye amelyat oldum .
Öncelikle yazıyı Zeki CAN hocaya teşekkür etmek, hem de geçmişte doktor ararken benim gibi çok sıkıntı çeken hastalara yardımcı olmak amacıyla yazdığımı belirtmek isterim.
Burnumdan daha önce bir kere nefes alamadığımdan kıkırdak alınmıştı hem hastalık hem estetik amaçlı bu operasyonu oldum. (2013 de)
Prof Dr. Zeki Can hoca burun yapıma o zaman güzel ve çok dogal bir şekil verdi ve istediğim gbi olmustu İki sene sonunda
ayağımın banyo yaparken kayması sonucu ciddi bir darbe alarak
kaburga çatlaması ,omzum ve yüzümü de çok ciddi yere çarpmamla burnumda aynı şekilde zarar görerek burnumu tutan ön ağı yani içerdeki ipler darbeyle açılarak şeklini kaybetti.

uzun süredir bu yüzden Kadınlar Kulübü Burun amelyatı bölümünde özellikle yorum yapmadım.

tekrardan burnumun ılesmesı 1.5 ayı omurilk ıncilmesi ve kaburgam 2,5 ayı buldu.kalan izlerde elbette omurılıkte kalıcı hasar olarak kaldı.

şimdi tekrardan dr Zeki Can hocaya görüşmeye gittim , Zeki bey amelyat gününü söyleyerek burun amelyatımı yapıcanı hemen belirtti,

kısaca burnumda çökme ve zedelenme sonucu
ya da darp oldugundan neyse işte nefes almakta şuan zorluk çekiyorum ve burnumdaki yamukluk psikolijimi etkiledi hazir yarı yıl aram gelmişken,
amelyat oldum geçen hafta 05/02/2015
suan bır hafta sonunda tekrardam atelim cıktı

Zeki Can hoca o zaman da soledim şimdide söyledi bir sorun ya da beğenmez isenn muhakkak gel demişti. 2013 de gittim ve kendısi beni şimdi tekrar amelyat edicek 2015 de
kendisi çok mütevazi, etik, insanların psikolojilerini önemseyen bir doktor ayrıca çok da titiz bir doktor benim burnumda nasıl ne şekilde yapıcagını yeniden anlattı

30 ocak 2015 de kan verdim hafta ıcı cuma günü kan vermemle 5 şubat 2015 günü amelyatımı oldum bu sefer sılıkon degıl sunger tampon kullanıldı atel var her hangı bır agrı sızım ılkınde olmadıgı gbı bundada olmadı.

Bu forumdada cok ünlü doktorlara olanlar var. Bazılarını okursanız hiç memnun değiller. Biraz şans payı var. Doktorda tabiki oldukça önemli bir faktör,

İlk kez ameliyata gelenler ise çok şanslı, genelde doktor tavsiyeleriyle gelen hastalar. Ben böyle bir insanı forumda yazmak istedim bilinmesi gereken bir doktor çünkü ;
herkesin böyle bir doktora ihtiyacı var ben ameliyat olacak arkadaşlara söylüyorum Zeki beyin yaptı eski burnumu yenı burnumu fotolarımı da koyuyorum daha ameliyat olalı

buyrun arkadaşlar.( albumum herkese acık )

gazi de plastık cerrahıde seyhan hoca da cok ıyı tavsıye edıyorum . benım albumede bakabılırsınız
ank unı plastık cer oldum (bende cebecıde prof dr zeki can)

Ben de birkaç yerden Prof.Dr. Taşkın Yücel ismini aldım.Facebookunu ve internet sitesini inceledim ve içim ısındı kendisi Hacettepe kbb bölümunde isteyenler internet sitesine filan baksın.

siz şuan ne durumdasnız acaba memnun musunuz çok tedirginim ben ameliyat öncesi

siz şuan ne durumdasnız acaba memnun musunuz çok tedirginim ben ameliyat öncesi
tedirgin olma canııım, eline takılandan sonra hiçbir şeyin önemi kalmıyor gerçekten. ben de ameliyat oldum, tatlı bir heyecan vardı, ameliyathanede yatınca anestezi uzmanıyla konuşurken en son güle güle dediğini duydum vee uyandığımda her şey olup bitmişti :)) sonrasında kendine iyi bakıp buz tedavini, kremini, deniz suyunu ihmal etmediğin sürece her şey çok güzel oluyor :21::KK37:

tedirgin olma canııım, eline takılandan sonra hiçbir şeyin önemi kalmıyor gerçekten. ben de ameliyat oldum, tatlı bir heyecan vardı, ameliyathanede yatınca anestezi uzmanıyla konuşurken en son güle güle dediğini duydum vee uyandığımda her şey olup bitmişti :)) sonrasında kendine iyi bakıp buz tedavini, kremini, deniz suyunu ihmal etmediğin sürece her şey çok güzel oluyor :21::KK37:

yaa ne güzel konuşuyorsun:KK36: umarım öyle olur. senin doktorun Osman bey miydi peki? ya benim burnum çok işlem görcek geç iyileşecek diye gerildim ameliyattan çok. Artı yok burnum düştü, çöktü,yapıştı yazıları okudukça :mad::olamaz:

yaa ne güzel konuşuyorsun:KK36: umarım öyle olur. senin doktorun Osman bey miydi peki? ya benim burnum çok işlem görcek geç iyileşecek diye gerildim ameliyattan çok. Artı yok burnum düştü, çöktü,yapıştı yazıları okudukça :mad::olamaz:
ben başkent üniversitesinde oldum canım, yeterki güzel olsun hepimizin de, iyileşmesinin zaman alması çok da önemli değil :))

arkadaşlar bu ameliyat olanlar bir de kaç bin tl ye yaptırdu burnunu onu da yazsa güzel olacak :110:

Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği olmayı düşünüyorum. Araştırma evresindeyim fakat hangi Dr. ne kadar güvenilir bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Ben tevfik sözene ameliyat oldum 1,5 sene geçti hiçbi sıkıntım yok şiddetle tavsiye ediyorum dilersen fotoğraflarımı da paylaşabilirim

X