Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah.çünkü riskli ve önemli bir durum.yüz sonuçta.çok iyi olabileceği gibi çok kötü de olabilir.geçmiş olsun canım.foto gönderme imkanın varsa çok sevinirim.Ben geçen hafta ameliyat oldum akadşım ona oldu çok güzel yaptı bende ona gidiyim demedim gazi üniversitesinin doktorları çok iyi diyorlar internet baktım osman latifoğlunu buldum aradım hepsini en ilgili davrananda o oldu işin açığı muayene ücreti almadıklarını söylediler randevu aldım ameliyata kararımı verdim . agrım olmadığı için ve gerçekten ilgilendiği için memnun kaldım şuan belli değil ama hiç bi sorun yaşamadım inşlh sende agrısız bir ameliyat sonrası yaşarsn canım
gazi de plastık cerrahıde seyhan hoca da cok ıyı tavsıye edıyorum . benım albumede bakabılırsınızBen geçen hafta ameliyat oldum akadşım ona oldu çok güzel yaptı bende ona gidiyim demedim gazi üniversitesinin doktorları çok iyi diyorlar internet baktım osman latifoğlunu buldum aradım hepsini en ilgili davrananda o oldu işin açığı muayene ücreti almadıklarını söylediler randevu aldım ameliyata kararımı verdim . agrım olmadığı için ve gerçekten ilgilendiği için memnun kaldım şuan belli değil ama hiç bi sorun yaşamadım inşlh sende agrısız bir ameliyat sonrası yaşarsn canım
siz şuan ne durumdasnız acaba memnun musunuz çok tedirginim ben ameliyat öncesiBen geçen hafta ameliyat oldum akadşım ona oldu çok güzel yaptı bende ona gidiyim demedim gazi üniversitesinin doktorları çok iyi diyorlar internet baktım osman latifoğlunu buldum aradım hepsini en ilgili davrananda o oldu işin açığı muayene ücreti almadıklarını söylediler randevu aldım ameliyata kararımı verdim . agrım olmadığı için ve gerçekten ilgilendiği için memnun kaldım şuan belli değil ama hiç bi sorun yaşamadım inşlh sende agrısız bir ameliyat sonrası yaşarsn canım
tedirgin olma canııım, eline takılandan sonra hiçbir şeyin önemi kalmıyor gerçekten. ben de ameliyat oldum, tatlı bir heyecan vardı, ameliyathanede yatınca anestezi uzmanıyla konuşurken en son güle güle dediğini duydum vee uyandığımda her şey olup bitmişti :)) sonrasında kendine iyi bakıp buz tedavini, kremini, deniz suyunu ihmal etmediğin sürece her şey çok güzel oluyorsiz şuan ne durumdasnız acaba memnun musunuz çok tedirginim ben ameliyat öncesi
tedirgin olma canııım, eline takılandan sonra hiçbir şeyin önemi kalmıyor gerçekten. ben de ameliyat oldum, tatlı bir heyecan vardı, ameliyathanede yatınca anestezi uzmanıyla konuşurken en son güle güle dediğini duydum vee uyandığımda her şey olup bitmişti :)) sonrasında kendine iyi bakıp buz tedavini, kremini, deniz suyunu ihmal etmediğin sürece her şey çok güzel oluyor
ben başkent üniversitesinde oldum canım, yeterki güzel olsun hepimizin de, iyileşmesinin zaman alması çok da önemli değil :))yaa ne güzel konuşuyorsun umarım öyle olur. senin doktorun Osman bey miydi peki? ya benim burnum çok işlem görcek geç iyileşecek diye gerildim ameliyattan çok. Artı yok burnum düştü, çöktü,yapıştı yazıları okudukça
Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği olmayı düşünüyorum. Araştırma evresindeyim fakat hangi Dr. ne kadar güvenilir bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
fotoğrafınızı bpaylaşırmısınız benimlede ? Geçmiş olsun bu arada.Ben tevfik sözene ameliyat oldum 1,5 sene geçti hiçbi sıkıntım yok şiddetle tavsiye ediyorum dilersen fotoğraflarımı da paylaşabilirim