Ankara'da doğuma eşin de girebileceği hastaneler?

38+1 canım sona az kaldı yani :) tecrübelerimi sana da aktarırım :) bence güven aşırı pahalı

ayyyy heyecan dorukta ozaman Allah kurtarsın canım hayırlısıyla doğurursun inşallah hemencecik :))) banada dönersen sonra okadar mutlu olurum ki epidural istiyomuydun sen

ayyyy heyecan dorukta ozaman Allah kurtarsın canım hayırlısıyla doğurursun inşallah hemencecik :))) banada dönersen sonra okadar mutlu olurum ki epidural istiyomuydun sen

Doktorumla konuşmadım ama niyetim öyle. dönerim tabi. Bugün doktordaydım bu arada artık maksimum son 2 haftam doktor 29 temmuza kadar doğurmazsan ogün zorla senden alırım dedi...

Doktorumla konuşmadım ama niyetim öyle. dönerim tabi. Bugün doktordaydım bu arada artık maksimum son 2 haftam doktor 29 temmuza kadar doğurmazsan ogün zorla senden alırım dedi...

o halde stres yapmaya hiç gerek yok ben çevremden bakıyorum da o kadar sakin doğuma giriyorlar ve gayet güzel geçiyo doğumları Allah kurtarsın canım sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah :34:

Ben normal doğum yaptım, ZTB devlet hastanesi olduğundan normal de yapsanız,sezeryan da olsanız doğum ücretini siz değil sosyal güvenceniz karşılıyor, ben sadece vip oda fiyatı 250,doğum sonrası istirahat için özel oda fiyatı 250 toplam 500 tl ödedim...Bu fiyat herkes için geçerli...Tabi sezeryan olursanız ameliyathanede olacağınızdan (vip oda normal doğum içindir), ameliyat sonrası sadece özel oda tutarsınız ve 250 tlye mal olur doğumunuz...

Sezeryan ameliyatlara eşlerin girme olayını bilmiyorum, sezeryan olmadığımdan dolayı...Ançak normal doğum istiyorsanız, normal doğuma destekçi bir hastane olması da cabası, yani mazeretlerle sezeryan olmazsınız, son raddeye kadar normal doğuma zorlarlar, bir tehlike durumunda ancak sezeryan olursunuz...

cevabınız için çoook teşekkür ederim. benim ilk doğumum son anda sezeryan olduğundan ikinci de mecburen sezeryan olacak.
Gerçekten süpermiş...
Bende bu hastanede doğmuşum ama şuanki durumuyla ilgili hiçbi bilgim yoktu.
tekrar teşekkürler :16:

fatihle ilgili pek iyi yorumlar yazmamışsınız ama bneim arkadaşım orda doğum yaptı çok da memnunlardı.
sancı çektiği odada doğum yapmış yanında sancı çekerken ailesi de beklemiş doğum başlayınca eşi kalmış, hatta yanlış hatırlamıyorsam kayınvalidesi de kalmış.
doğumdan sonra da tekerlekli sandalyeye kucağına çocuğunu da verip başka bir odaya göndermişler.

fatihle ilgili pek iyi yorumlar yazmamışsınız ama bneim arkadaşım orda doğum yaptı çok da memnunlardı.
sancı çektiği odada doğum yapmış yanında sancı çekerken ailesi de beklemiş doğum başlayınca eşi kalmış, hatta yanlış hatırlamıyorsam kayınvalidesi de kalmış.
doğumdan sonra da tekerlekli sandalyeye kucağına çocuğunu da verip başka bir odaya göndermişler.

Fatih hastanesi evimize çok yakın olmasına ağmen tercih etmedim. Çünkü memenun olan tek kişiye rastalamadım. Doğumu geçtim, normal jinekolog a kontrol için giden arkadaşımı da nasıl muayene ettilerse kanama olmuştu. Kesinlikle tavsiye edilmemişti bana. Ama deneyerek tecrübe ediniliyor, biraz da şans galiba.

fatihle ilgili ilk defa olumlu bi yorum duydum:S bugün oradaydık detaylı usgye girdik. onun heyecanıyla eş durumunu falan sormayı unuttum. sanırım fatihte de sezaryen oranı çok yüksek

ben hamile değilim ama şimdilik doktorumdan memnunum ama fatihte başka bir doktora daha gitmiştim ondan memnun kalmamıştım çok suratsızdı ondan da arkadaşımın annesi çok memnun kalmış
istekler değişiyor galiba:27:

Fatih hastanesi evimize çok yakın olmasına ağmen tercih etmedim. Çünkü memenun olan tek kişiye rastalamadım. Doğumu geçtim, normal jinekolog a kontrol için giden arkadaşımı da nasıl muayene ettilerse kanama olmuştu. Kesinlikle tavsiye edilmemişti bana. Ama deneyerek tecrübe ediniliyor, biraz da şans galiba.

benim de ilk gittiğim doktordan sonra kanamam olmuştu ama şimdi aylin hnma gidiyorum çok memnunum

benim de ilk gittiğim doktordan sonra kanamam olmuştu ama şimdi aylin hnma gidiyorum çok memnunum

mfalcon canım ben de bayramdan sonrası için fatih te aylin ayrım dan randevu aldım.ilk kez tanışacağım aslında 32.haftadayım ama şehir dışından geleceğim için yeni başlayacağım.memnunmusun doktorundan?2.doğumum ilkini de fatih te yapmıştım ve memnun kalmıştım.bir de doğumların hepsi beştepe de yapılıyor artık diye duydum.bilgin varsa sevinirim.sen kaçıncı haftadasın?Allah yardımcımız olsun..

ben 37.hafta bitene kadar başkent ün. hastanesine gitmiştim..polat beye...fakat 35.haftadan itibaren çatı muayenesinide beni cidden zorladı ve canımı acıttı...bana "sen daha buna dayanamıyosun nasıl normal doğum yapıcaksın" dedi..tabi bu durum moralimi çok bozdu..ben de başka bi doktor aramaya başladım ve tdv de yeşim hanıma gittiğimde 37+2 günlük hamileydim..
muayene için içeri girdiğimizde çok şaşırdı neden doktor değiştirdiğimi sordu..ve hiç endişelenmemem gerektiğini çatı muayenesine gerek olmadığını herşeyin normal olduğunu söyledi ve beni çoook rahatlattı..
2 gün sonra normal doğum yaptım...hastaneden ve doktorumdan çok memnun kaldım..doğum zamanına kadar eşim ve annem hep yanımdaydı fakat doğumhanede onlar gelmedi..hem ben hem de eşim istemedi..

Back
X