ankarada iyi bir tup bebek merkezi var mi?

dream0642

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
10
5
286
Ankara
Merhaba arkadaşlar benim 1.tup bebek denemem basarisiz oldu.bugun kan testi yaptirdim.malesef negatif . Bizdeki sorun sperm azligi ve harekstsizligi. Ankarada iyi bir tup bebek merkezi soyleyin lutfen bana

Merhaba arkadaşlar benim 1.tup bebek denemem basarisiz oldu.bugun kan testi yaptirdim.malesef negatif . Bizdeki sorun sperm azligi ve harekstsizligi. Ankarada iyi bir tup bebek merkezi soyleyin lutfen bana
öncelikle geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda sağlıklı bebeğini nasip etsin. Bizde de hareketsizlik ve morfoloji bozukluğu vardı. recai papuccuya centrum kliniğe gittik biz, ilkinde tutmadı ikincide tuttu şükür. 7 yumurta toplanmıştı, 6 sı embriyo oldu, öncesinde çok önemsemedim ama sonra araştırdığım kadarıyla bu önemli bir durummuş yani yumurtaları dölleyecek en kaliteli spermleri bulmak. ben recai hocanın tecrübesinden ve laboratuvarın başarısından memnun kaldım.. Hakkında hayırlısı olsun

canım benim rabbim sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin bizdede hız ve morfoloji problemi var morfolojimiz2 acaba sizin morfoloji kaç bizde haziranda tüp bebek denedik düşükle sonuçlandı sizin ikinci denemenizde imsi tekniği varmış acaba o mu uygulandı yoksa başka bir şekilde mi seçildi spermler

Bende recai pabuçcuya randevu aldım inşallah bebeğime kavuşmaya vesile olur benim testlerimin çoğu yapıldı yapılanları götüreceğim tekrar yapmaya gerek kalmaz sanırım sen daha önce gitmişsin hangi testler yapılıyor:26:

imsi tekniği kullandılar tabiki, zaten ilk gittiğimizde dr tahlilleri istedi değerlendirirken imsi den başka yöntem zaman kaybı olur dedi, bize imsi yi açıkladı ve mikroenjeksiyon ile de embriyo elde edildi. ya hızlı ileri hiç yoktu, yavaş ileri %2 miydi %6 mıydı çok azdı yani morfoloji de kötüydü ama şuan oranları unuttum canım, ilk zamanlar insan aklından çıkarmıyor ama tedavide bu oranları unutup başka şeyleri aklında tutuyorsun:) insallah sizde bebeğinize kavuşursunuz

ya biz sorunun eşimde olduğunu bilerek gittik, recai hoca yine de spermiogram istedi, ayrıca benden de rahim filmi istedi, elimde zaten öncesinde yaptırdığım fsh, progesteron, tiroid falan içeren testim vardı hoca rahim filminde ısrar etti, ben bu kadar uğraşcam yapışıklık varsa baştan bilip tedavisine bakalım boşuna zaman kaybı olmasın dedi. insallah bizlerin bebeklerinin resmi de klinikteki duvarda yerini alır:)

bende haziranda medikanada tolga ecemiş te yaptırmıştım ilk tüp bebek denememi 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı tolga beye gelince insana güven veriyor hemşireler de iyi aralık ocak gb tekrar denemeyi onunla düşünüyorum bu sefer imsi tekniğini isteyeceğim şimdilik genetik tarama kan pıhtılaşması testi ve sperm dna hasar testi için devletten randevu aldım onları bekliyorum bunları yaptırıp tekrar kapısını çalarım gb geliyor her şey ve herkes vesile inşallah herkes için güzel haberler olur

konuyu açalı bir sene olmuş. ben bu arada Anatolia tup bebek merkezini seçtim. şimdi 29 haftalık hamileyim ,inşallah bir oğluşumuz olcak. herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…