Göz Makyajı ankarada kaş aldırmak

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

maviyesilmor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
2
3
29
kızlar merhaba
Ben ankarada okuyorum ve kaşlarımı aldırıcak düzgün bir yer bulamıyorum. Tek istediğim kaşlarımın düz ve kalın olması. Tavsiye ettiğiniz bir yer var mı acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum...

kızlar merhaba
Ben ankarada okuyorum ve kaşlarımı aldırıcak düzgün bir yer bulamıyorum. Tek istediğim kaşlarımın düz ve kalın olması. Tavsiye ettiğiniz bir yer var mı acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Merhaba canım ben ilk defa kaşlarımı aldırdım geçenlerde o da gözlük kullandığım için kalın geliyordu ondan yoksa gayet memnundum ki şu an daha memnunum. Kızlayda YKMnin arkasında Empati diye bir yer var orada Sena Hanım benimle ilgilendi gerçekten çok iyidi. Tam istediğim gibi oldu. Tavsiye ederim.

Walla bu forumda Ankarada iyi kas alan yerlerin yorumlarini okudugun zaman 3-5 isim goreceksin. Bunlardan biri Aynur Kuskonmaz. Ben bugun 2. Defa orada kasimi aldirdim ve hic begenmedim. Ilk sefer daha iyi almisti. Bu sefer fazla inceltti kalin olsun dememe ragmen. Duz ve kalin kas istiyorsaniz Aynur Kuskonmaz aradiginiz kisi degil. Kime gidecegini soyleyemedim cunku ben de hala bulamadim o kisiyi. Malesef dogru duzgun kas tasarlayan birisi yok Ankarada. Bu isi iyi yapan insanlar Istanbulda. Bir de Zabit Polat var cok iddiali ama yaptigi kaslar akillara zarar yani sitesinde de gorursun. Ankarada iyi bir yer bilrn varsa lutfen soylesin.

Evet kızlar bulabıldınız mi düzgün bir yer? ustura ile alıyor istanbuldaki iyi yerler, hiç ustura ile aldıranınız var mı? sankı daha dogal oluyor resimler çok güzel oluyor ama hep istanbulda? ankarada birileri varsa paylasalım lutfen.

Scarna Kuaför Adres : Ayvalı Mahallesi Ayvalı Caddesi No: 121/A Etlik Keçiören

Bir çok yere yazıyorum. Vazgeçilmez adresim. :)

kizlar, sonunda gecen gun kasimi aldirdim ama sonuc tam HUSRAN :KK43: tam salon bianco ya gidecektim buradaki ovguler sonucunda, ama tesadufen baska bir yer duydum, yeri iyi biryerde, sadece kas dizayn yapiyolar dediler, iyi dedim o kadar kasi uzattim, oraya gideyim. Ankara da Nenehatun caddesinde AYCA SEN kas tasarim guzellik salonu diye bir yer. Kas alan kiz, gayet ozensiz, kaba, 5 dakikada, ne dizayn ne bir sey, iki kasimi BAMBASKA aldi. ikisininde farkli oldugunu soyleyincede zaten senin kasin soyle boyle , boyle olmasi mucize gibi asalayici soyler soyledi, resmen yapamayinca asagiladi... ustura ile alacagini soyledi ama sonradan bi dahaki sefere ustura yapacam dedi, ne alaka anlamadim. Ve ankarada 5 dakikada cimbizla kas alimina odenebilecek en fazla parayi odedim sanirim, 40 tl istedi. halbuki burayi duydugum kisi 30 tl demisti, yani kafasina gore fiyat verdi. ben magdur oldum, baska kimse olmaz umarim, kasimi o kadar uzattim uzun suredir kimseye gitmedim, iyi bir sey olsun diye ama sonuc husran, uzuntum buyuk :KK43:

Walla bu forumda Ankarada iyi kas alan yerlerin yorumlarini okudugun zaman 3-5 isim goreceksin. Bunlardan biri Aynur Kuskonmaz. Ben bugun 2. Defa orada kasimi aldirdim ve hic begenmedim. Ilk sefer daha iyi almisti. Bu sefer fazla inceltti kalin olsun dememe ragmen. Duz ve kalin kas istiyorsaniz Aynur Kuskonmaz aradiginiz kisi degil. Kime gidecegini soyleyemedim cunku ben de hala bulamadim o kisiyi. Malesef dogru duzgun kas tasarlayan birisi yok Ankarada. Bu isi iyi yapan insanlar Istanbulda. Bir de Zabit Polat var cok iddiali ama yaptigi kaslar akillara zarar yani sitesinde de gorursun. Ankarada iyi bir yer bilrn varsa lutfen soylesin.
merhaba iyi bir kaş tasarımcısı bulabildiniz miiiii

Scarna'yı kesinlikle tavsiye etmiyorum. O kadar kaşımı uzattım, 3 saatlik yola düştüm sonuç hüsran! Üstelik kaşımın şekli de gayet bellidir, extra bir şekil falan da istemem yani. Bir de o kadar kısalttı ki kaşımı şok oldum. Biraz uzayınca ne yaptığı berbat bir şekilde ortaya çıktı maalesef 2.5 ay uzasın diye bekledim, üstelik alımdan kaynaklı dökülmeler yaşadim. Süslüsözlükte tavsiye edilen Selma Güzellik Salonu'nu denedim şimdi de.. Yorum için biraz daha beklemem daha sağlıklı olur ama şimdilik memnun kaldım. Fiyat 8 tl.

Kizlar gazi mahallesi fizik tedavinin arkasinda rose kuafor var super otesi asla ilceltmio ve dizany sekli on numara ben bi kuafor olarak ordaki guzellik merkezini tavsiye ederim( yanlis anlasilmasin ben kuaforum guzellik uzmani deilim hicbi cikarim yok bilginize)

X