Ankara'da öğrenci olmak

irobik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
453
16
Hanımlar tatlı bir derdim var lütfen yardımcı olun. Ankara'da bir okul kazandım ve şehre oldukça yabancıyım. Gittiğimde bazı şeylerde sudan çıkmış balığa dönmek istemiyorum. Birkaç sorum olacak.
Örneğin ucuza alışveriş yapabileceğimiz nereler var yani İstanbulda Beşiktaş'taki pasajlarda uyguna güzel şeyler bulabiliyoruz Ankara'da var mı böyle bir yer ?
Yemek yemek için uygun yerler nereler ne tavsiye edersiniz ?
Memnun olduğunuz öğrenci için de uygun olabilecek kuaför mesela.
Ve en önemlisi neler yapılabilir öğrenci bütçesi ile Ankara'da ? Tavsiye edebileceğiniz şunlardan kaçın diyecekleriniz var mı ? Tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim..

Teorikle olmaz bu işler pratik lazım. Ankara el kadar bir yer değil ki hem hangi okul olduğunu bilmeden kuaför bilmem ne tavsiyesi versin insanlar. Gidince öğrenirsin hepsini merak etme.

Teorikle olmaz bu işler pratik lazım. Ankara el kadar bir yer değil ki hem hangi okul olduğunu bilmeden kuaför bilmem ne tavsiyesi versin insanlar. Gidince öğrenirsin hepsini merak etme.

Ben zaten ön bilgi almak istedim kesin şeyler değil, teşekkür ederim yinede

samanpazarı yakın bütçene uyar mı bilmem ben hacettepe doğdum büyüdüm 2003 te başka semte taşındım ve hacettepe çook değişti

Hacettepe'de okuyacağım çok yakın değil sanırım
ben de o okuldan mezunum
metro altı uygun fiyatlıdır ama kalite aramazsan
kızılay karanfil sokak civarında pasajlar var oralarda takı vs, bulursun
ankara avm cennetidir bence bütün ihtiyaçlarını oralarda görürsün yemek vs.
kuaför de beytepe kampüsü içinde city deki kuaföre gidersin hala değişmediyse kuaför güzel kesim yapıyor

ben de o okuldan mezunum
metro altı uygun fiyatlıdır ama kalite aramazsan
kızılay karanfil sokak civarında pasajlar var oralarda takı vs, bulursun
ankara avm cennetidir bence bütün ihtiyaçlarını oralarda görürsün yemek vs.
kuaför de beytepe kampüsü içinde city deki kuaföre gidersin hala değişmediyse kuaför güzel kesim yapıyor

evet beytepetede olacağım. Çok sağolun hepsini not ettim :)

Çok kalite aramıyorsanız, öğrenci kıvamında olsun diyorsanız Kızılay' a ya da pek sevmediğim sıhhıye/ Ulus' a gideceksiniz.. Kızılay da metro altı ve çok sayıda pasajlar var.

Test ederek, çizikler ya da artılar atarak kendiniz zamanla öğreneceksiniz zaten. :)

evet beytepetede olacağım. Çok sağolun hepsini not ettim :)
cevap yazmışsın
beytepe kampüsünde kaldım ben de öğrenci evlerinde
kampüste arkadaşın da bahsettiği gibi City'nin içinde çok güzel kesim yapan kuaför, kaş alan ağda yapan abla var :)
BAM'da da kuaför var ama tavsiye etmem
kampüste çoğu ihtiyacını karşılayabilirsin aslında ŞOK market var, bir milyoncu bile var :)
kırtasiye var, bijuteri var
yemekhanede (eğer değişmediyse) 75 kuruşa kahvaltı 1 liraya yemek yersin
BAM'da ve City'de yine çeşit çeşit yemek yapan yerler cafeler var

Kizilay metroalti
Ankara avm idi sanirim cogu magazanin outleti var cadir gunleri falan oluyor Ankara sanildigi gibi pahali degil
Hamamonunde arkadaslarinla 16 tlye harika bir kahvalti yapabilirsin zaten Hacettepe yurtlarina cokk yakin
Simdilik bunlar geldi aklima ama yemek yonunden pahali onuda yurtta halledersin :)

cevap yazmışsın
beytepe kampüsünde kaldım ben de öğrenci evlerinde
kampüste arkadaşın da bahsettiği gibi City'nin içinde çok güzel kesim yapan kuaför, kaş alan ağda yapan abla var :)
BAM'da da kuaför var ama tavsiye etmem
kampüste çoğu ihtiyacını karşılayabilirsin aslında ŞOK market var, bir milyoncu bile var :)
kırtasiye var, bijuteri var
yemekhanede (eğer değişmediyse) 75 kuruşa kahvaltı 1 liraya yemek yersin
BAM'da ve City'de yine çeşit çeşit yemek yapan yerler cafeler var

Çok teşekkür ederim bunları da not ettim, ya öğrenci evleri demişken bende orada kalmak istiyorum ama çıkmayabilir diyolar korktum biraz

Kizilay metroalti
Ankara avm idi sanirim cogu magazanin outleti var cadir gunleri falan oluyor Ankara sanildigi gibi pahali degil
Hamamonunde arkadaslarinla 16 tlye harika bir kahvalti yapabilirsin zaten Hacettepe yurtlarina cokk yakin
Simdilik bunlar geldi aklima ama yemek yonunden pahali onuda yurtta halledersin :)
teşekkür ederim hamamönü sıhhiye ye mi yakın acaba beytepeye mi

X