ankarada oturan bayanlar bakabilir mi ?

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
Hanımlar dün bi konu açmıştım bugun ki konumda da mekan arayışına girdim yani kendim karsiliyacagim için ailemin haberi olmadan güzel bi mekan arıyorum . Ama en az 3000 tl bulduğum yerler . Bi yardım edin . Bn bu miktarın altından kalkamam yani saha uygun fiyatlara ankara (en fazla 1500 tl gibi . ) batıkent demet vs. Civarında uygun kına mekanı varmıdır ?

Hanımlar dün bi konu açmıştım bugun ki konumda da mekan arayışına girdim yani kendim karsiliyacagim için ailemin haberi olmadan güzel bi mekan arıyorum . Ama en az 3000 tl bulduğum yerler . Bi yardım edin . Bn bu miktarın altından kalkamam yani saha uygun fiyatlara ankara (en fazla 1500 tl gibi . ) batıkent demet vs. Civarında uygun kına mekanı varmıdır ?

kına gecesi için arıyorsan hamamönündeki cafelere sor orda yapılıyor diye duymuştum

Ankara'da oturmuyorum ama kuzenimin eşininkınası Cemre Parkı Mavi Kafe'de olmuştu... Oranın fiyatı uygun demişlerdibir bak istersen. Kına için 3 bin çok yaaa.

Hangi ayda, kaç kisilik ve neler dahil olsun istiyorsun yani yaspasta, kuruyemis vs gibi ikramlar ve foto video çekimi istiyormusun mesela?

Benim kızkardesimin kınası Altınparkın içerisinde bir Cafede oldu hem de dügün gibi oldu,fiyatı da çok uygundu canım bir bak istersen

batıkent çakırlarda ilayda rose garden var arkadaşım orda yaptı baran center var yine batıkent ostim arası batıkentte mekan çokta aklıma gelenler bunlar bildiğim bazı yerlerinde adı aklıma gelmedi

batıkent de oturuyorum, daha önce de de yenimahalle ve demet de oturmuştum...
bahsettiğiniz semtleri bilirim..

batıkent de ucuz yer bulmak çok kolay değil.. bir arkadaş ilayda rose garden dan bahsetmiş ancak orasının normal yeme içme fiyatları çok da uygun değilken kına için uygun bir fiyat vereceklerini sanmıyorum..

atlantis in üzerinde lamode olması lazım sanırım, bir mekan var teras katında açık hava, orası da kına için çok uygun bir mekan,fazla büyük olmayan bir yer...bir kaç defa kına için gitmiştim.. teras katına... fiyat konusu muhtemel atlantisin üst katı diye pahalıdır, yoksa teraslı mekanın hiç bir albenisi yok :)

batıkent merkez de metro center var, ismini tam bilmiyorum ama onun üst katında bir salon var, düğün kına için kiralanabiliyor... fiyatı konusunda bilmiyorum ama pek çok insanın sırf ucuz diye tuttuğunu duymuştum..
çok da gösterişli bir yer değil, dolayısıyla çok pahalı olacağını sanmam... eğer pahalıysa da sırf semtten dolayıdır :KK66:

yenimahalle de de salon var epey ama orası da biraz pahalı gelebilir...

içlerinde en uygun olanı demet.. orada ara sokaklarda muhakkak bir yer bulursunuz uygun fiyata...
semtler de mekanların fiyatını arttırıyor.

bilindik güzel şık mekanlar için 1,5 mümkün bir miktar değil... o yüzden sizin şöyle bir demet turu atmanız işinizi daha kolaylaştırır...ara sokaklarda bulmanız mümkündür :)

inşallah gönlünüze göre olur :KK66:

Ben zaten 3 saat yada daha az olabilir . Pasta olsun istiyorum yani ikram olmasın ztn pide tarzında bisey dağıtılacak .
K.ören de Gökçek parki içinde iki katlı küçük ama çok tatlı mekan var 2 tane. 150 kişi için ortalama 1500e veriyorlar. Herşey içinde müzik video foto vs.. orayı düşünebilirsiniz. Birde yunus emre düğün salonu var yine k.orende orası bayaa büyük yine fiyat aşağı yukarı aynı. Ama ben kış sezonu için fiyat aldım. Eger bütçeniz düşükse kesinlikle belediyenin salonlarına bakın derim ciddi fark oluyor. Batıkentte en uygun fiyat veren yer akvaryum d.salonu. oda metro center yanında gimsanin orada yani. Yok cok cok ucuza gelsin dersenn. Site içlerinde salonlar oluyor. Harb-is sitelerinin oluyor genelde salonları. Baya düğün salonu yani ama site icinde. Orası da sadece salon kirası 500tl. garson vs hiç bisey yok ama

Tatlim butikek var Royal düğün salonu var hemen üstünde nazım hikmet kültür merkezi var benim düğün orda oldu kınama ise Bener çarşısı nda oldu istersen araştır 350 kişilik çok güzel oldu dugunumden bile güzel oldu

X