batıkent de oturuyorum, daha önce de de yenimahalle ve demet de oturmuştum...
bahsettiğiniz semtleri bilirim..
batıkent de ucuz yer bulmak çok kolay değil.. bir arkadaş ilayda rose garden dan bahsetmiş ancak orasının normal yeme içme fiyatları çok da uygun değilken kına için uygun bir fiyat vereceklerini sanmıyorum..
atlantis in üzerinde lamode olması lazım sanırım, bir mekan var teras katında açık hava, orası da kına için çok uygun bir mekan,fazla büyük olmayan bir yer...bir kaç defa kına için gitmiştim.. teras katına... fiyat konusu muhtemel atlantisin üst katı diye pahalıdır, yoksa teraslı mekanın hiç bir albenisi yok :)
batıkent merkez de metro center var, ismini tam bilmiyorum ama onun üst katında bir salon var, düğün kına için kiralanabiliyor... fiyatı konusunda bilmiyorum ama pek çok insanın sırf ucuz diye tuttuğunu duymuştum..
çok da gösterişli bir yer değil, dolayısıyla çok pahalı olacağını sanmam... eğer pahalıysa da sırf semtten dolayıdır
yenimahalle de de salon var epey ama orası da biraz pahalı gelebilir...
içlerinde en uygun olanı demet.. orada ara sokaklarda muhakkak bir yer bulursunuz uygun fiyata...
semtler de mekanların fiyatını arttırıyor.
bilindik güzel şık mekanlar için 1,5 mümkün bir miktar değil... o yüzden sizin şöyle bir demet turu atmanız işinizi daha kolaylaştırır...ara sokaklarda bulmanız mümkündür :)
inşallah gönlünüze göre olur