Ankarada rahim filmi çektirenler

meliscik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
70
1
36
Ankara
merhaba arkadaşlar

rahim filmi çektirmem gerekiyor ,ancak çok korkuyorum ,ankarada rahim filmi çektirdiğiniz ,yerler ,fiyatları ,doktorları hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
:5:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

rahim filmi çektirmem gerekiyor ,ancak çok korkuyorum ,ankarada rahim filmi çektirdiğiniz ,yerler ,fiyatları ,doktorları hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
:5:
Ankarada fatih universitesi bestepede cektirdim 3 ay once canim anestesi almadim sadece adet sancisi gibi ufak bir sanci oldu toplam bes dakika surdu okadar hic korkmana gerek yok bagkurlu oldugum icin fiyatida 150 liraydi yanlis hatirlamiyorsam bir an once cektir canim hic korkma

Etlik Zübeyde hanımda çektirdim.korkulacak bişey yok devlet hastanesi olduğu içinde herhangi bir ücret ödemedim.tavsiye ederim.

Kliniks isminde bir yer var kadın doçent doktor çekiyor anestezi ile 500 normal 300 350 normali tam hatırlayamadım ama bu aradaydı. Denge görüntüleme merkezinde çekiyor. Bende araştırıyorum iki üç ay sonra ancak birkaç ay daha deneyelim diyor eşim

ben etlik lokman hekim hastanesinde çektirdim birkaç ay önce. vajinal muayenede bile çok kasıldığım için anestezili çektirdim. hiçbirşey anlamadım bile. sigortalı olduğum için 300 tl ödedim.
benden film istendikten 1 ay sonra çektirebildim. gecem gündüzüm birbirine karıştı stresten. boşu boşuna strese girmeyin.imkanınız varsa anestezili çektirin derim.

merhaba arkadaşlar ,2 gün önce rahim filmini çektirdim çok şükür .

Anestezi almadım ,gerek yokmuş gerçekten ,ankarada denge de çektirdim .Biraz ağrı oluyor tabiki ama dayanılmayacak birşey değil ,zaten 2,3 dakika anca sürüyor.

Tüplerimde açık çıktı çok şükür .

bende geçen sene özel koru hastanesinde çektirmişdim 400 tl verdim
vajinal muayene gibi basit bi iş

merhaba arkadaşlar ,2 gün önce rahim filmini çektirdim çok şükür .

Anestezi almadım ,gerek yokmuş gerçekten ,ankarada denge de çektirdim .Biraz ağrı oluyor tabiki ama dayanılmayacak birşey değil ,zaten 2,3 dakika anca sürüyor.

Tüplerimde açık çıktı çok şükür .
Su anda hamikesniz sanrm bende yarin cektrcegim tedirginim 1 yildir bebek ustyrm ama olmyor siz ne zamandir istyrdunuz acaba

Sincan koru hastanesi nde rahim filmi cektiricem daha önce cetirenler varsa yorumlarını alabilir miyim.cok korkuyorum anestezi almayı dusunmuyorum.Son tekolojimi acaba kullandıkları alet

Sincan koru hastanesi nde rahim filmi cektiricem daha önce cetirenler varsa yorumlarını alabilir miyim.cok korkuyorum anestezi almayı dusunmuyorum.Son tekolojimi acaba kullandıkları alet
Merhaba tecrübeleriniz nedir acaba aradan zaman geçmiş ama bilgi alabilir miyim ben de koruda cekinecem korkuyorum

Back
X