• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da vajinoplasti Dr hastane tavsiyesi

Bana da bilgi verir misiniz 2 kürtaj birde kesi ile normal doğum yaşadım ne idrarımı tutabiliyorum ne enfeksiyonum bitiyor
Ben GATA eğitim araştırma hastanesinde labioplasti perineplasti oldum muayeneye gittigimde belirttim labiolarimdan cok rahatsizim diye uzman geldi baktilar hepsi toplam 1ay icinde ameliyatimi oldum yalniz belirttim su tarihlerde yaparmisinz diye aradilar ben cook memnunum daraltma da yapmış doktorum 18gun oldu ince kaşınmalar var ilk 3-4 gün istirahat ettim tabi kalkip cocuklarima yemek hazirlayip yatiyordum tamamen ücretsiz oldum.Hayatimda aldığım en güzel kararlardan birisi diyorum.

Çok teşekkür ederim bugün iş başı yaptım 10 gün yeterli geliyor , benim masa başı işim muhasebeciyim ayakta çalışan için çok zor , ücreti burdan yazsam doğru olurmu bilmiyorum özelden yazsam sanki daha uygun olur
Yine de sürekli oturmamaya gayret edin bence. Ben de şu an çalışmasam da muhasebeciyim. Bazen kalkmayı unutuyoruz.
Aslında açıktan da yazıyorlar fiyat ama nasıl isterseniz. Zaten herkese aynı fiyat olmaz illa ki farklı işlemler olacaktır.

Back