Ankara'da Yaşayan Ocak Anneleri...

Tontirik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
12.626
20
206
İstanbul
Merhaba.Benim gibi Ankarada yaşayan arkadaşlarla paylaşımda bulunmak isterim.
Ben Keçiörende oturuyorum.Şimdilik Araştırma hastanesi ve meslek hastalıkları hast. rutin kontroller için gidiyorum
Dogumu Akropolde düşünüyorum inşallah.Ya siz?

Ben Keçiörende oturuyorum.Şimdilik Araştırma hastanesi ve meslek hastalıkları hast. rutin kontroller için gidiyorum

İyi yapmışsın canım.
Ben de Serhat ta oturuyorum, Yenimahalle de. Fatih'e gidiyorum kontrollere doğum için kararsızım. Akropol nerede??

İyi yapmışsın canım.
Ben de Serhat ta oturuyorum, Yenimahalle de. Fatih'e gidiyorum kontrollere doğum için kararsızım. Akropol nerede??
Balgatta cnm.benim 2 arkadaşım orada dogum yaptı cok memnun kaldılar.
Bende netten biraz araştırdım genelde olumlu yorumlar var.incelemek istersen http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...a-akropol-hastanesinde-dogum-yapan-varmi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...l-hastanesinde-hafta-once-dogum-yaptim-4.html
Benim için önemli olan normal dogum yanlısı bi doktorumun olması.Işın hanım umarım böyledir.

Son düzenleme:
Bülent Beyide cok tavsiye ediyorlar ama erkek oldugu için ben tercih edemiyorum.
Blent Alp Aydn Fotoraf Galerisi burdaki fotograflar cok hoş
Sağol canım, böyle Ankaralılar la görüşme fikri iyi oldu.
Sen üçlü tarama yaptıracak mısın? Ben doktora yaptırmak istemediğimi söyledim. O da yaptırsan iyi olur dedi. Gerek yok dedim, sen ne düşünüyorsun?

ikili test yaptırdıysan sonucunda iyi cıktıysa bence gerek yok 3 lüye.en önemli tarama testi 2 li olanmış
benim 2 li testim riskli cıktı.down sendromu riski 1:162 .doktor direkt aminiyosentez yaptır dedi
ense kalınlıgımız 0.8 mm cıktı.bu deger gayet iyi deniliyor.bu nedenle amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum
4 lü test yaptırmak istiyorum aslında ama o da ünv hastanelerinde yapılıyormuş sadece.hangi hastanede yaptıracagımı bilmiyorum.senin bi fikrin varmı?
22.haftada da 4 boyutlu ayrıntılı usg ye gircem.bu usg cok önemli.Radyolog Ali ipek e gidebilirim ayrıntılı için.yada senin tavsiye edecegin başka bi doktor yada hastane varmı?
sen nereye gideceksin?

ikili test yaptırdıysan sonucunda iyi cıktıysa bence gerek yok 3 lüye.en önemli tarama testi 2 li olanmış
benim 2 li testim riskli cıktı.down sendromu riski 1:162 .doktor direkt aminiyosentez yaptır dedi
ense kalınlıgımız 0.8 mm cıktı.bu deger gayet iyi deniliyor.bu nedenle amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum
4 lü test yaptırmak istiyorum aslında ama o da ünv hastanelerinde yapılıyormuş sadece.hangi hastanede yaptıracagımı bilmiyorum.senin bi fikrin varmı?
22.haftada da 4 boyutlu ayrıntılı usg ye gircem.bu usg cok önemli.Radyolog Ali ipek e gidebilirim ayrıntılı için.yada senin tavsiye edecegin başka bi doktor yada hastane varmı?
sen nereye gideceksin?

Ben çalışıyordum,hamileliklerim riskli geçtiği için izne ayrıldım bir senelik. Eğer eşimin çalıştığı yerin özel hastanelerle anlaşması var, ücret almıyorlar. 20. haftaya kadar onun üzerine aldırabilirsem fatihte yaptırırım herhalde. Aldırmazsam Zübeyde hanım da da yapıyorlarmış. Oraya gitmeyi düşünüyorum. Fatihte USG 150 tl muayene falan 200 ü bulur.

Tontirik ben de akropole gidiyorum, ışın hanıma. normal doğum yanlısı olduğunu duymuştum ama bilemem tabi bizim doğumlarda neler olur. memnunum şimdilik. ayrıntılı gösteriyor sağolsun ultrasonda bilgi veriyor baya.

Bende ankaradayım.Yenimahalle de evim, Ankamall e çok yakınım
Etlık lokman hekim e gidiyorum.. ayın 17sinde randevum var sanırım erkek demişti doktor ama kesınleştırmedi:) Meraktayım

Tontirik ben de akropole gidiyorum, ışın hanıma. normal doğum yanlısı olduğunu duymuştum ama bilemem tabi bizim doğumlarda neler olur. memnunum şimdilik. ayrıntılı gösteriyor sağolsun ultrasonda bilgi veriyor baya.

hımm çok güzel tşkler bilgi için
muayene ücreti ne kadar cnm?birde her gittiginde ücret ödüyormusun.yani kaç gün gecerli oluyor muayene ücreti
birde tahlilleri filan ssk karşılıyormu yoksa onlar için ekstra ücret alınıyormu?
mesela ilerde nst ye gircez onların ücreti filan ne kadar acaba
cok soru sordum k.bakma cnm:38:

Bende ankaradayım.Yenimahalle de evim, Ankamall e çok yakınım
Etlık lokman hekim e gidiyorum.. ayın 17sinde randevum var sanırım erkek demişti doktor ama kesınleştırmedi:) Meraktayım
etlik mi yoksa sincandaki lokman hekime mi gidiyorsun? doktorun kim?
benim ilk dogumum etliktekinde oldu sormak istedigin bişi olursa yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Işın hanımdan sıra almak kolay oluyor mu ve ultrasonu iyimi kızlar?
usg leri cok iyi diye duymuştum cnm.randevular için ben sabah aradım ve şok oldum
Bülent beyinki aralık sonu ocak başına kadar dolu
Nurten hanımınki eylülün 2.haftasına kadar dolu
ışın hanımın sekreterinede ulaşamadım devamlı hatları doluydu
1 kere muayene olundugunda bu randevu konusunda sıkıntı cekilecegini düşünmüyorum.
cünkü doktor kendi veriyor randevuyu sanırım.

etlik mi yoksa sincandaki lokman hekime mi gidiyorsun? doktorun kim?
benim ilk dogumum etliktekinde oldu sormak istedigin bişi olursa yardımcı olurum.

Etlik:)
Vala çok svindim
Tabi çok sorum var
Sen ce nasıl, yenidoğan bölümü felan varmış sanırım.. sence bir eksiği var mı?
Aysun hanıma gidiyorum, tamamen doktor tesadüfi seçim,elif hanım izinde dediler ben zaten o gün genel kontrol için gitmiştim, doğum k hapını bıraktım düzensizlik yaşadım hormon tahlılı yapsınlar diye gittim ki... doktor burda ya dedi
NE orda dedim?,
ekrana bi baktım ki bebişim:))
7haftalık
tabi ondan sonra hep oraya gittim.En son 2li test yaptırdım.. 17sinde randevum.
Diğer hasatenelere göre uygun olduğunu söylediler tabi şüphelendim. Ama doktorun yanındakı kızla konuştum, doktor gec bile olsa gelir, odalar tek kişilik, tüm ekip bayan deyince sevdim hastaneyi....sıra sende, anlat ne biliorsan:)

Vala çok svindim
Tabi çok sorum var
Aysun hanıma gidiyorum, tamamen doktor tesadüfi seçim,elif hanım izinde dediler ben zaten o gün genel kontrol için gitmiştim, doğum k hapını bıraktım düzensizlik yaşadım hormon tahlılı yapsınlar diye gittim ki... doktor burda ya dedi
NE orda dedim?,
7haftalık
Diğer hasatenelere göre uygun olduğunu söylediler tabi şüphelendim. Ama doktorun yanındakı kızla konuştum, doktor gec bile olsa gelir, odalar tek kişilik, tüm ekip bayan deyince sevdim hastaneyi....sıra sende, anlat ne biliorsan:)

cnm yenidogan bölümü var ama yeterli degil.cok önemli sorunlarda anlaşmalı olduklarıdevlet hastanelerine sevk ediyorlar.bunu cok dert etme cünkü genelde tüm özel hastanerinki bu şekildedir
ben muayene ve dogumumu elif terzide yaptım ve cok cok memnun kaldım.kadın bana cok güven vermişti , tatlı dilli biri
tabi en önemli özelligide normal dogum yanlısı bi doktor olması.
dogumada kendisi girdi.zaten hemen yan binada evi.yani sen gecede dogum yapsan hemen gelir eger izinde filan degilse.
ayrıca odaları güzel.tek kişilik karşında tv.benim odama ve dogumhaneye hiç erkek calışan gelmedi.o konuda cok rahat ettim.
zaten epidural normal dogumdu benimki.ebeler devamlı ilgileniyor seninle.
beni önce odamda ıkındırdı ebe.doguma yakın dogumhaneye alındım elif hanım geldi.oda iki ıkındırmada dogurttu beni zaten :)
dogumdan sonra 1 gün kalıp cıktım hastaneden.yani ben cok memnun kaldım
şuan orayı tercih etmememin nedeninide söleyim sana
benim son ayımda cok kalabalıktı orası ve elif hanım 2 kişi olarak alıyordu odaya hastaları
bu beni rahatsız etmişti.önceki kadar ilgilenemiyordu.şimdi araştırdım yine aynı cok kalabalık oluyormuş.
ben bu kadar yogunlugu sevmiyorum.akropolde bu konuda cok iyiymiş cok kalabalık degilmiş duyduguma göre.gidip görecez bakalım

Vala çok svindim
Tabi çok sorum var
NE orda dedim?,
7haftalık

cnm yenidogan bölümü var ama yeterli degil.cok önemli sorunlarda anlaşmalı olduklarıdevlet hastanelerine sevk ediyorlar.bunu cok dert etme cünkü genelde tüm özel hastanerinki bu şekildedir
ben muayene ve dogumumu elif terzide yaptım ve cok cok memnun kaldım.kadın bana cok güven vermişti , tatlı dilli biri
dogumada kendisi girdi.zaten hemen yan binada evi.yani sen gecede dogum yapsan hemen gelir eger izinde filan degilse.
ayrıca odaları güzel.tek kişilik karşında tv.benim odama ve dogumhaneye hiç erkek calışan gelmedi.o konuda cok rahat ettim.
beni önce odamda ıkındırdı ebe.doguma yakın dogumhaneye alındım elif hanım geldi.oda iki ıkındırmada dogurttu beni zaten :)
benim son ayımda cok kalabalıktı orası ve elif hanım 2 kişi olarak alıyordu odaya hastaları
bu beni rahatsız etmişti.önceki kadar ilgilenemiyordu.şimdi araştırdım yine aynı cok kalabalık oluyormuş.
ben bu kadar yogunlugu sevmiyorum.akropolde bu konuda cok iyiymiş cok kalabalık degilmiş duyduguma göre.gidip görecez bakalım

ben dogum yaptıgımda epiduralle bin liraya gelmişti
şuan ne kadar dogum ücreti orada?

Son düzenleme:
selam ben akaya gidiyorum
akropolde yenidoğan yoğun bakım yok
bir de koru sincanı deneyeceğim ben bir dahakine
bakalım orası nasıl

bi arkadaş yazmıştı normal 650, sezeryan 900
epidural için anestezi uzmanı +300alıomuş diye
bende epidural normal istiyorum bakalım ne olacak ama sen de ii anlatmışsın, içim rahatladı... en çok sattlerce doğum odasında sancı çektim, gelen giden açıp baktı hikayelerinden korkuyorum o yuzden buranın iyi olduğunu .doğumhaneye son anda gidildiğini söylüyorlar
epidural için ne düşünüyorsun, ağrı yapıyor mu sonrasında, şikayetin oldu mu
bide şu an kaç aylık bebeğin

bi arkadaş yazmıştı normal 650, sezeryan 900
epidural için anestezi uzmanı +300alıomuş diye
bende epidural normal istiyorum bakalım ne olacak ama sen de ii anlatmışsın, içim rahatladı... en çok sattlerce doğum odasında sancı çektim, gelen giden açıp baktı hikayelerinden korkuyorum o yuzden buranın iyi olduğunu .doğumhaneye son anda gidildiğini söylüyorlar
epidural için ne düşünüyorsun, ağrı yapıyor mu sonrasında, şikayetin oldu mu
bide şu an kaç aylık bebeğin

benim dogum yaptıgımda 750 normal dogum+250 epidural di
cnm o söledigin gelen gidenin bakması filan devlet hastanelerinde oluyor.özel hastanelerde o konuda bi sıkıntı yoktur.
özel odanda karşında tv annen eşin baban v.s yanında seninle olur.wc banyon odanın içindedir.yani sancını bile rahat cekersin.
ben epiduralden sonra hiçbi şikayet yaşamadım hamd olsun.

Back
X