Ankara'da Yaşayan Ocak Anneleri...

Ankaradan Zekai Tahir Burak ya da Zübeyde Hanıma giden var mı?

sen hangi semttesin?
ben ilk dogumumda bi kac kez etlik dogumevine gitmiştim memnun kalmıştım.

Zekai tahir burak a da 1 kez gittim , berbattı yapılan muamele.

zübeyde hanıma hamılelıkten once gıttım kaos resmen..
10kişi aynı anda ultrasona gırıyor nasılmı
dışardan ismin okunuyor 10kişi..
içeri gırıyosun karanlık bır korıdor daracıkonunde perde içerden doktorun sesi gelıyo ama ışıklar kapalı
sonra perdeden paravan var beyaz uzun yırtmaçlı etekelr gıyın dıyorlar kefen sanki..
tekrar beyaz eteklı 10kadın yan yana yıne ışıklar kapalı...ay sankı ıdam mahkumu gıbıydık ultrason mu celladı bekleyiş mi...
o hastaneye umarım bir daha düşmez yolum cahıllık işte

:1::1: ilahii ,güldürdün beni

bu arada bende lokman hekimde dogum yapmaya karar verdim ,eşim ısrarla orayı istiyor
hem bildigim biyer ,hemde evime yakın.elif hanımıda seviyorum
21 eylül için randevumu aldım elif hanımdan.ozamana kadar ayrıntılı usg ve şeker yüklememi yaptırırım devlette.
randevularımız aynı günlere denk gelirse belki tanışma fırsatımızda olur :)

Son düzenleme:
:1::1: ayy o neymiş öyleee :1:
gülmekten gözlerimden yaş geldi:60:

Gebe polikliniğinden sıra alıyosun... Gebe pol de durum o şekilde değil... Ben ayrıntılıya sevk almak için gittim.. Gayet aydınlıktı kibar bir Dr vardı...Bir kere gittim am düzenli giden çok... Memnun kalanlar var... Özelin yerini tutmaz tabii...
Hamilelikten önce Jinekolojiden randevu alınıyor, jinekoloji de eğer ultrasona sevkediyorsa o karanlık odaya giriyorsun.. O adam da bence işini iyi yapıyor... Benim rahim anomalim var... Her Dr anlamıyor, tecrübesi olan anlıyor... DR a gittiğimde söylemiyorum acaba farkedecek mi diye. Orada biçok şeyi bilmişlerdi...
Benim adetim de 13-14 gün sürüyor.. Dç kontrol hapı başlamadan önce smear testi ve meme testi hepsini yapmışlardı.. Özelde test mest yapmadan verdiler hapı...
Hormon ilaçları varsa kanser vs büyümesine sebep oluyormuş...
Ben devletin bilgisine güveniyorum... Ama kalablık, sıra beklemek vs benim de hoşuma gitmiyor....

teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için. evet devletin bilgisine ben de çok güveniyorum. ben eryamanda oturuyorum. 10.haftama kadar sincan lokman hekime gittim. orayı bıraktım. şu an karar vermedim. ikili tarama zamanım geldi Batıkent Yenimahalle Devlet Hastanesine gidicem. orası da düzgün bir hastane düzenli,sıra beklemek yok. internetten alıyorum randevumu saatinde gidiyorum. artık sonrasını sonra düşünücem. eşim de yanımda değil kararsızım

bende rutin kontrolleri ve testleri filan devlette yaptırma taraftarıyım ,zaten öylede yapıyorum
ama devlette dogum yapmaya cesaretim yok.
sen nerde düşünüyorsun dogumu?lokman hekimden memnun kalmadınmı

bende rutin kontrolleri ve testleri filan devlette yaptırma taraftarıyım ,zaten öylede yapıyorum
ama devlette dogum yapmaya cesaretim yok.
sen nerde düşünüyorsun dogumu?lokman hekimden memnun kalmadınmı

bana bir yer seçmelisin ve sonuna kadar oraya gitmelisin dediler. acemilik insan kim ne dese inanıyo. ben de testleri kontrolleri devlete yaptırayım diyorum ama sonra 25.haftadan sonra gittiğim yer beni kabul etmez diye birşey var mı?

lokman hekim de rahatsız edici bir hava var, ısınamadım o hastaneye. özel bir muamele de yapıldığını düşünmüyorum. gereksiz para harcamak. doğumundan memnun kalanları duydum. ama nedense hiç istemiyorum oraya gitmek.

Ümit Bey e giden arkadaşlarım,ayrıntılı ultasonunuz Koru damı oldu?

bana bir yer seçmelisin ve sonuna kadar oraya gitmelisin dediler. acemilik insan kim ne dese inanıyo. ben de testleri kontrolleri devlete yaptırayım diyorum ama sonra 25.haftadan sonra gittiğim yer beni kabul etmez diye birşey var mı?

lokman hekim de rahatsız edici bir hava var, ısınamadım o hastaneye. özel bir muamele de yapıldığını düşünmüyorum. gereksiz para harcamak. doğumundan memnun kalanları duydum. ama nedense hiç istemiyorum oraya gitmek.

cnm ben evime yakın olan devlet hastanesinde rutin kontrollerimi yaptırıyorum
yani usg , kan tahlilleri v.s gibi
ikili testim için mecburen başka hastaneye gitmek zorunda kaldım.her hastane yapmıyor bu testi cünkü
sonra 4 lü testi de her devlet hast yapmıyor ,onun içinde ünv hastanesine gittim
2 li ve 4 lü sonucumu devamlı gittigim hastanedeki doktoruma gösterdim
şimdi ayrıntılı usg yaptırcam mecburen yine ünv hastanesine gitcem.
dogumuma 2-3 ay kala dogum yapacagım hastaneye gitmek zorundayım.yani lokman hekime
cünkü doktorumun beni tanıması gerekiyor.sadece dogumda doktorun seni görürse sana ne kadar yardımcı olabilirki
yada sen psikolojik olarak nasıl rahatlıyabilirsin.dogumdan önce o hastanenin senin hakkında bilgisi olması lazım
benim ilk dogumum k.ören lokman hekimde oldu.genel olarak memnun kaldım
beni rahatsız eden sadece yogunluktu.onuda idare etcem artık

sen daha yeni hamilesin.testlere filan ekstra ücret ödemeyim diyorsan bu testleri yapan bi devlet hastane bul kendine
ben netten randevu alıp gidiyorum hiç sıra beklemiyorum.ayrıcada beni takip eden doktordan randevu alma şansım oluyor.

Gebe polikliniğinden sıra alıyosun... Gebe pol de durum o şekilde değil... Ben ayrıntılıya sevk almak için gittim.. Gayet aydınlıktı kibar bir Dr vardı...Bir kere gittim am düzenli giden çok... Memnun kalanlar var... Özelin yerini tutmaz tabii...
Hamilelikten önce Jinekolojiden randevu alınıyor, jinekoloji de eğer ultrasona sevkediyorsa o karanlık odaya giriyorsun.. O adam da bence işini iyi yapıyor... Benim rahim anomalim var... Her Dr anlamıyor, tecrübesi olan anlıyor... DR a gittiğimde söylemiyorum acaba farkedecek mi diye. Orada biçok şeyi bilmişlerdi...
Benim adetim de 13-14 gün sürüyor.. Dç kontrol hapı başlamadan önce smear testi ve meme testi hepsini yapmışlardı.. Özelde test mest yapmadan verdiler hapı...
Hormon ilaçları varsa kanser vs büyümesine sebep oluyormuş...
Ben devletin bilgisine güveniyorum... Ama kalablık, sıra beklemek vs benim de hoşuma gitmiyor....

bu bahsettigin yer etlik zübeyde hanım hast. dimi
detaylı usg ye sen burdamı girdin.memnun kaldınmı.
ben dün yine ank tıp cebeci hast ne gittim detaylı için sinir ettiler beni
muayene olmıcam ,sonuc filanda göstermicem sadece ayrıntılı için gün alcaktım önümdeki 80 kişiyi beklemek zorundaymışım.
sabah 9 da gitmiştim bide bana diyorki öglenden sonra gel.kendin gelemezsen bi tanıdıgınıda gönderebilriisn diyor ,mantıksızlıga bakarmısın
madem muayene filan etmeden gün veriliyor neden beni öglenden sonraya tekrar cagırıyon ,babanın uşagımı var.teee k.ören den kalkmışım gitmişim oraya işi zora sokmanın anlamı varmı.
Bimer e şikayet dilekcesi yazdım ,o doktor hakkında adli soruşturma açılır umarım, ugraşsın dursun bizleri ugraştırdıkları gibi.

sen hangi semttesin?
ben ilk dogumumda bi kac kez etlik dogumevine gitmiştim memnun kalmıştım.

Zekai tahir burak a da 1 kez gittim , berbattı yapılan muamele.

:1::1: ilahii ,güldürdün beni

bu arada bende lokman hekimde dogum yapmaya karar verdim ,eşim ısrarla orayı istiyor
hem bildigim biyer ,hemde evime yakın.elif hanımıda seviyorum
21 eylül için randevumu aldım elif hanımdan.ozamana kadar ayrıntılı usg ve şeker yüklememi yaptırırım devlette.
randevularımız aynı günlere denk gelirse belki tanışma fırsatımızda olur :)

benim ayrıntılım 14ünde,cuma... belki karşılaşırız:)
ben ilk lokman hekıme gıttım evet yoğun özellıkle elıf hanım ama en fazla 45dakka bekledim,tabı daha uzun bekleyen de vardır...
doğrusu tum kadro bayan olduğundan tercıhh ettım bıde sonra doğum ücertlerini öğrendim diğer hastanelerin değiştirmedim o yuzden,malum 3bın dıyenler var
ufuk unv yı dusundum orad da arkadasa doktoru gece doğuma gelmem demiş o yuzden denemekten vazgectım

evet dogum ücreti diger hastanelere göre ideal.
doguma doktorum ve 3 ebe girmişti.yani cümbür cemaat kalabalık bi grup yoktu.
inşallah yine güzel bi dogum olur.
buarada seninle dogum tarihlerimizde aynı.inşallah erken dogmaz da oglak burcu olmayız biz:)
kova olsun istiyorum .Kova burcu erkekleri cok gizemli olur.

Son düzenleme:
bu bahsettigin yer etlik zübeyde hanım hast. dimi
detaylı usg ye sen burdamı girdin.memnun kaldınmı.
ben dün yine ank tıp cebeci hast ne gittim detaylı için sinir ettiler beni
muayene olmıcam ,sonuc filanda göstermicem sadece ayrıntılı için gün alcaktım önümdeki 80 kişiyi beklemek zorundaymışım.
sabah 9 da gitmiştim bide bana diyorki öglenden sonra gel.kendin gelemezsen bi tanıdıgınıda gönderebilriisn diyor ,mantıksızlıga bakarmısın
madem muayene filan etmeden gün veriliyor neden beni öglenden sonraya tekrar cagırıyon ,babanın uşagımı var.teee k.ören den kalkmışım gitmişim oraya işi zora sokmanın anlamı varmı.
Bimer e şikayet dilekcesi yazdım ,o doktor hakkında adli soruşturma açılır umarım, ugraşsın dursun bizleri ugraştırdıkları gibi.
Zübeyde hanıma gidiyosun Dr sana bi kağıt veriyor ounla Ulucanlarda bir Merkezde randevu veriyorlar aynı gün bile oluyormuş. Ben gittiğimde sıra bitmişti alamadım Sanatoryuma yaptırdım iyiydi gayet toplamda 1 saat falan sürdü bebeğin pozisyonu tersti oyaladı biraz....

Ben bugün etlik zübeyde hanıma gittim ve cok begendim.
randevulu gitmiştim beklemeden girdim içeri.
doktorum bayandı
doktorun odasında usg var
kan tahlili filan yapılcaksa odadan cıkıp başka yere gidilmiyor.
doktorun yardımcı hemşiresi hemen oracıkta alıyor kanı.tansiyon kilo filan ölcüyor
benden ayrıntılı usg istedi. sonrada yine hastane içinde usg için randevu yerine gittim kaydoldum.telefon edip ulucanlar görüntüleme merkezinden randevu aldım
öglen 1:30 a verdiler randevuyu ama kasıklarım cok agrıyordu yarın sabaha rica ettim
yarın eşimle gitcez bakalım.

bu sabah ulucanlarda analiz görüntüleme merkezine gittik.hiç beklemeden girdim usg ye
yaklaşık 20 dk sürdü.cinsiyeti filan sormadan söledi.bi sorun görünmüyor normal herşeyi dedi.
ben memnun kaldım.24. haftadan sonrada özelde yaptırcam tekrar ,cd ye cektircem inş
ama şuan ücretsiz yaptırmak cok iyi oldu benim için.

Back
X