Ankarada yaşayanlar

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
34
Bayanlar ankarada kızılaya yakın yurtlarla ilgili bilgisi olan varmı aranızda?
metroyla en fazla bir iki durak ötede veya kızılaya yürüme mesafesinde olan..

arkadaşım özel yurt olarak tüfekçioğlu kız yurdu var.kurtuluşta güzel bir yurda benziyor. beşevlerde çok yurt var kızılaya metroyla 4 durak. ben yürüyebiliyorum ama senin yürümeyi sevip sevmeme bağlı :KK66:

kızılay meydanından metroya binince cebeciye gidiyor değilmi birde metrolar gece kaça kadar çalışıyorlar?
metro 11 e kadar çalışıyor ama bazen gökçek in keyfine de kalabiliyor :) alışırsın ama. genelde tüm ulaşım araçları 11 12 son :KK66:

arkadaşım özel yurt olarak tüfekçioğlu kız yurdu var.kurtuluşta güzel bir yurda benziyor. beşevlerde çok yurt var kızılaya metroyla 4 durak. ben yürüyebiliyorum ama senin yürümeyi sevip sevmeme bağlı :KK66:
akşam kursu olduğu için 9.30-10 gibi çıkacağım için endişeliyim.yani yurdun metroya bindiğim yere bile yakın olmasını istiyorum..umarım bulurum

o zaman cebeci kurtuluş tarafına bak. kızılayın içinde de yurtlar var.

Tandoğanda tam metro çıkışında TSK Eğitim Vakıf Ankara Tandoğan Kız Öğrenci Yurdu var ( eski adı ile MSB KIZ YURDU) artık sivilleri de alıyorlarmış. Tandoğan -Kızılay arası gündüz yürünebilir ( 15-20 dakika) ama gece saatlerinde yürümek pek tekin olmaz. En güveniliri metrodur. Saat 10 da çıksan kurstan en geç 10-30 da Tandoğana varırsın metro ile.

Son düzenleme:
Emek ve bahçelievlerdeki yurtlara bak canım hem hareketli yerlerdir hemde ankarayla 5 10 dakikada kızılayda olursun

Emekteki pek çok yurt var. İyidirler de. Öğrenci mekanı olduğundan akşam da dönüşün sorun olmaz. Metro hariç dolmuşla da ulaşım var. Ben öğrenciyken emekte yaşadım yurdum da ordaydı çok memnundum.

Emekteki pek çok yurt var. İyidirler de. Öğrenci mekanı olduğundan akşam da dönüşün sorun olmaz. Metro hariç dolmuşla da ulaşım var. Ben öğrenciyken emekte yaşadım yurdum da ordaydı çok memnundum.
yurdunuzun adı neydi acaba?

Çankaya emniyet müdürlüğünün oralarda vardı bir tane özel kız yurdu. Adını bilmiyorum. Kızılay'a yürüme mesafesinde hem de karakolun hemen karşısı. Güvenli yani. Bir araştırın isterseniz.

Kızılay'ın ortasında olgunlarda kyk nın Yenişehir kız yurdu var dedemana yakın Eyüpoğlu otelin orası ayrıca polislerin var kız yurdu ama sivil kızı alıyorlarmı bilmiyorum bi sor oda onun biraz aşasında sor gösterirler belki yakın bir polis akraba işini halleder bolşans en yakın bunlar

X