belki şimdiki zaman için yararlanılabilir falcıdan doğru..
sahiden de çok iyi bildikleri şeyler oluyor.
lakin geleceği de bu şekilde yorumluyorlar sanırım..
hani eski sevgilinin seni düşündüğünü görüyorsa falda, bu adam şu tarihler içinde arar diyebiliyor.
araya ne girer ne olur ne biter bilinmez..
mihriye hanım'dı sanırım, 14 şubat'a kadar eski sevgilin seni arayacak demişti. sahiden 13ünde aramıştı..
bana da mihriye %100 kış bitmeden demişti ama çıkmadııı bu benim için çok önemliydi.:96: ama diğerlerinden birkaçı çıktı..
o yüzden onada gitmeme kararı aldım yani onada bir çızık attımm
2 arkadaş gitmiştik ama arkadaşımın herşeyini bildi ve söledikleride çıktı sevgilisiyle internetten tanıştığına kadar söylemişti kızarkadaşıma çıkınca çok şaşırmıştık ama benimkiler tutmadı.. heralde kişiden kişye çıkıp çıkmaması değişiyor diye düşünüyorumm.
mihriye hanımın calıstıgı yer ve telefonunu yazarsanız cok sevınırım bıde ne kadara bakıyor acaba.uzun suruyomu?rukıyemı mıhrıyemı karar veremedım.ıkısınden bırıne gıdıcem ama hangısıne
tesekkur ederim
mihriyemi,rukiyemi hangısı daha ıyıy ıksınden bırıne gıdıcem onumuzdekı hafta.mıhrıye hanımın nerde adresını telını falan bılmıyorum yardım edrsenız cok sevıncemmm
ya lutfen bana yardım edın rukıyemı mıhrıyemı yarın yada haftaıcı gıdıcem yardıııııııııııııııııııııımmmm
çok etkilemek istemem kimse de kızmasın ama Rukiye'yi hiç tutmuyorum ben.
2-3 dakika bakıyor, sevgilinin isminin harflerini söylüyor o kadar.
daha önce gelmiştin hatırladım vs diyor evet algıları kuvvetli ama üç dakika için o para verilmez gibi..
üstelik bana dedikleri de çıkmadı. yani sevgilimden ayrılmıştım onu falan bilemedi.
mihriye nispeten.. uzun bakıyor bir de.. ve evet birilerine gerçekten iyi tutuyor enerjisi.
ben ikisini de seçmezdim sanki..
en son 3 ay önce baktırmıştım sölediklerinin çıkmasını bekliyorum 2 tanesi oldu 1 kaldı onuda bekliyorum çok pozitif bir bayan ve uzunda bakıyor tüm sorularınıza cevapta veriyor.ykm nin yukarısında akbank var orda üst geçit köprüsünün hemen alt ayağında köşede sevgi cafe diye yazıyor eğer gitmediyse en son oradaydı.kahve 15tl idi.:44:uyan 20
sevgi cafe nerde? nur hanım ne bakıyor? ne kadara bakıyor?
Sizin adınıza sevindim,demek ki sizinle ilgilenmiş, bana 5 dk bile bakmamıştı ve sürekli "su falına bakayım, yıldızname baktır" demişti.. Bana söyledikleri de öyle abartı değildi. Açıkçası hala verdiğim parayı çöpe attığımı düşünüyorum:87:
çok etkilemek istemem kimse de kızmasın ama Rukiye'yi hiç tutmuyorum ben.
2-3 dakika bakıyor, sevgilinin isminin harflerini söylüyor o kadar.
daha önce gelmiştin hatırladım vs diyor evet algıları kuvvetli ama üç dakika için o para verilmez gibi..
üstelik bana dedikleri de çıkmadı. yani sevgilimden ayrılmıştım onu falan bilemedi.
mihriye nispeten.. uzun bakıyor bir de.. ve evet birilerine gerçekten iyi tutuyor enerjisi.
ben ikisini de seçmezdim sanki..
Rukiye daha iyi. Rukiye eskiden süperdi hatta, Fal Cafe'nin alt katında yalnız bakardı, en az 25 dk sürerdi, isim verirdi. O zaman öğrenciydik, kızlarla Öğrenim Kredilerimiz yatınca Rukiye'ye koşardıkAma en son bi kaç ay önce gittiğimde bayağı kısa baktı ve çok az şey söyledi.. Beni en çok etkileyen "5 yıl önce gelmiştin, sana o zaman da bunu söylmeiştim." dediği bi şey vardı, gerçekten de 5 yıl önce demişti..ama dediğim gibi eskisi gibi yalnız bakmıyor ve gerçekten çok kısa bakıyor.Bana 4-5 şey söyledi..Belki soru sorarak yönlendirebilirsiniz.Ama Mihriye'nin çok iyi olmadığını biliyorum..
kimseyi zan altında bırakmam ama sürekli yeni profiller açılıyor ve ebru hanım'ı övüyorlar.
Kesinlikle ben de katılıyorum. Daha önce de Ebru Hanım'ın cafesinde çalışan bir bayan için de açılmıştı ve editörlerce "Reklam Amaçlı Üyelik"ten nick iptal edilmişti. Ben bi kaç hafta önce gittiğimde de Ebru Hanım da annesi de, ki annesi bence çok hoş ve nazik bir bayandı, ona saygılarımı gönderiyorum, ama ikisi de bu siteyi bildiklerini söylemişlerdi...
pekı sence hangısı ıyı gıttıgın ıyı bırı oldumu
ben 3 ay önce gitmiştim ozaman kahve 15 tl idi ykm nin yukarısından akbank sonra üstgeçidin bitimindeydi o sevgi cafe en son ordaydı halen ordamıdır bilemicemuyan 20
sevgi cafe nerde? nur hanım ne bakıyor? ne kadara bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?