Ankara'daki Falcılar

bence rukiyeye git o daha iyi ama kısa bakıyor ney görüyorsa onu söylüyor yani sallamıyorrrr

bence muskayla uğraşan hacı hocalardan uzak durun derim kızlar korkmuyormusunuz. falcılara gidin terapi olmuş olursunuz çıkıp çıkmamasınıda o kadar önemsemeyin derim güzel hoş vakit geçirmek bence buarada rukiye vede nur iyidir ama ikisinede uzun zamandır 3 aydır66:) gitmiyorum. belki yazımı okuyanlar hep bu iki ismi görcekler ama ben burda doğruları yazıyorum birçok falcıya gitmiş biri olarak deneyimlerimi yazdım ben memnun kalmıştım birde zeynep hanım vardı oda iyiydiii

mihriyemi,rukiyemi hangısı daha ıyıy ıksınden bırıne gıdıcem onumuzdekı hafta.mıhrıye hanımın nerde adresını telını falan bılmıyorum yardım edrsenız cok sevıncemmm

ya lutfen bana yardım edın rukıyemı mıhrıyemı yarın yada haftaıcı gıdıcem yardıııııııııııııııııııııımmmm

ya lutfen bana yardım edın rukıyemı mıhrıyemı yarın yada haftaıcı gıdıcem yardıııııııııııııııııııııımmmm

çok etkilemek istemem kimse de kızmasın ama Rukiye'yi hiç tutmuyorum ben.

2-3 dakika bakıyor, sevgilinin isminin harflerini söylüyor o kadar.

daha önce gelmiştin hatırladım vs diyor evet algıları kuvvetli ama üç dakika için o para verilmez gibi..

üstelik bana dedikleri de çıkmadı. yani sevgilimden ayrılmıştım onu falan bilemedi.

mihriye nispeten.. uzun bakıyor bir de.. ve evet birilerine gerçekten iyi tutuyor enerjisi.

ben ikisini de seçmezdim sanki..

arkadaslar bende sızler gıbı fala cok meraklıyım ama sımdı soyle bı durum var guler yuz guzel konusma ınsan takıp etmek ve nabza gore serbet vermeyle gercekten fal bakmayı 6.hıssı karıstırıyoruz hepımız bende cok falcıya gıttım kadın ıcın sıkılmıs bırını ozluyorsun dıyor aaa bıldı dıye sevınıyorum ama olay bu degılmıs zamanla boyle yorumların yetersız ve cok komık oldugunu anlıyor ınsan eylul hanıma da gıttım sevda hanımada gıttım daha ısmını sayamıcagım hatırlamadıgım bır suru falcıya gıttım masallah hepsı cok guleryuzlu nasıl davrancaklarını cokta guzel bılıyorlar memnun kalmadımmı yoo kaldım ama fallarından degıl sadece guleryuzlerınden guzel bı terapı seklı sonra bırgun kuzenım bu ermenı ebru hanıma goturdu benı tabı ben alısmısım yarım saat fln surmesıne ebru hanım baktı cok kısa surdu sandım cunku ınsan duydukca duymak ıstıyor ama 20 dk yı gecmıstı ve sohbet yada daralmıssın bunalmıssn gıbı klişeler degıldı yada yuzumdekı ıfadeye gore nabza serbet vermek degıldı sok oldum soyledıklerınden merak ettım acaba dedıklerıde olacakmı dıye ama fal sonucta herkes bırsey dıyor dıye bekledım ama bırsey dıkkatımı cektı o kadar ıddealı konustukı sen gene geleceksın karsıma bak gör dedı ıcımden sureklı mumkun degıl dıyorum olacagı dedıgı sey cunku ımkansız bırsey soyledı.eskı bır erk arkadasım vardı benı cok kotu bır sekılde terketmıstı onla olan olayları sıraladı ılk bas seansta ve donecegınıde soyledı ama ımkansızdı cunku ılıskısı vardı ve benden nefret edıyordu cok rezil bı sekılde ayrılmıstık demeye kalmadı bırgun bilgısayar karsısında oturuyorum soka gırdım kendılıgınden laf atıp ekledı benı facete engellıydım halbukı onda.tabe ben soklarda... cıktı dedım ama olabılır dıyede ıhtımal verıyorum fal sonucta dıye zaman gectı gene gıttım tabıkı merakla dedıgı cıkmıstı gene karsısına cıktım.gene soyledı soyledı ve bırgun hıc unutmam heyecandan bayılıyordum elım ayagım bosaldı faldan cıktım 15 dk sonra dedıgı cıktı kelımesı kelımesıne ve arkadaslar ıcın sıkılmıs suran daralmıs burdan rahatlamıs harbı abc dıyen tıplerden gercekten guven almıyorum ben guleryuzede para veremem kımse kusura bakmasın..ben bılenlene bakarım evt yarım saat 1 saat hıkaye anlatmadı ama fal sonunda sorucak sorum kalmamıstı soktaydım halbukı dıger falcılarda daha tatmın olabılmek laf alabılmek ıcın sordukca soruyor ınsan.bence 5 10 tl verıp tatmın edemeyen palavracılara gıtcegıme 30 verırım kelıme kelıme an an tahmın eden dedıklerı cıkan bırı olur helal olur yane o para.arkadaslar sonucta bu falcı ınsanların karsısında gunde kac yüz kısı oturuyor ve oyle ıyı ınsan sarrafı olmuslar kı daha oturmadan bakısta anlıyorlar kımın ne duymak ıstedıgını ve nasıl tavır sergılemelerının gerektıgını kaldıkı bır falcının kısılıgını seansta anlamak cok zor sonucta maddı bır ıs babasının ogluna kızına bakmıyor kımse fakat durust olmak dolandırıcı olmamak cok onemlı bence olay hıs degıl baska seylerle gırebılmek o boyuta kesın yargılarla konusan ınsanlar bende herzaman farklı bı ıntıba bırakmıstır helekı bunlar cıkıyorsa dencek laf varmı ???falın gecmısıne bıraz bakarsanız neylerle ılgılı oldugunu ve cogu falcının o guleryuzunun falla uzaktan yakından alakalı olmadıgını aslında fallada ılıglı degıl sadece ınsan türü tanıma sadece deneyımle alakalı oldugunu anlarsınız zaten.

evet rukiye kısa bakıyor eskiden daha uzun bakardı ve genelde çıkardı şimdi çok kısa bakıyor enson 3 ay önce gitmiştim eski tadını alamadım. mihriyede uzun bakıyor sölediklerinden sadece 1 tanesi çıktı diğerleri çıkmadı işin aslına bakarsanız falcılara sık sık değilde 3 ayda 1 gitmek gerekiyor oda nispeten diğerlerine göre daha iyi bakan birisine gitmen gerekiyor nedense falcılar ağız birliği yapmışçasına çok yüksek rakamlardan fallara bakıyorlar bilende bilmeyende bakıyor.

kimseyi zan altında bırakmam ama sürekli yeni profiller açılıyor ve ebru hanım'ı övüyorlar.

uyan 20

sevgi cafe nerde? nur hanım ne bakıyor? ne kadara bakıyor?
en son 3 ay önce baktırmıştım sölediklerinin çıkmasını bekliyorum 2 tanesi oldu 1 kaldı onuda bekliyorum çok pozitif bir bayan ve uzunda bakıyor tüm sorularınıza cevapta veriyor.ykm nin yukarısında akbank var orda üst geçit köprüsünün hemen alt ayağında köşede sevgi cafe diye yazıyor eğer gitmediyse en son oradaydı.kahve 15tl idi.:44:

bende hala verdıgım paraya acıyorum ben ve 2 arkadasımda demekkı kısıden kısıye degısıyor sanırım bızım çakralarda sorun var

pekı sence hangısı ıyı gıttıgın ıyı bırı oldumu

rukıyeyı genelde herkes begenmıs sanırım ona gıdıcem umarım bende memnun kalırım yazarım sıze.tesekkur ederım

bundan 2 yılönce cidan cafe de sarısın bir bayan vardı orta yaslı kız kardesim fal da fal diye tutturup da saatlerce karanfilde fgalcı aradı tabi ben bilmiyorum ankarada nerde falcı var o sever boyle seyleri sonra simit dünyasına oturduk yorgun argın bir cay icelim diye satte olmuz aksamın 8i neredeyse birden fırladı kardesim nereye demeye fırsat kalmadı ana bir baktım telefonla arıyor karsıya bak kafanı kaldır dedi bir balkonda oturuyor dedim cayı burada icecektik ne isin var orda tabeleya bak benim saf ablam burda fal bakılıyormus o kadar aradık bulamadık karsımıza cıktı bunda bir hayı var ben baktırıcam dedi ben cok acırdım o zaman kadar fala verilen paraya toparlandım gittim yanına kadın bir basladı isimlere kardesimin okuluna atamasına ve erkek arkadasının mezhep farkına kadar tüylerim diken diken oldu korktum bisi var dedim sonra bana döndü 2 kelime bu zamana kadar hayatını harcamıssın bundan sonra kendine acı dedi korktum baktırmadım ama coook pisman oldum sonra bu yıl yine istedi o ladına gitmek ama aradık bulamadık o kadın oradan ayrılmıs ismini de sormamıstık telini de almamıstık 2 yıl once cidan cafede sarısın orta yaslı tarot kahve hepsine bakan biri vardı onu bilen hatırlayan olursa su an nerede calısıyor , ismi ne soylerse cok mutlu olucam arkadaslar..

kimseyi zan altında bırakmam ama sürekli yeni profiller açılıyor ve ebru hanım'ı övüyorlar.

Kesinlikle ben de katılıyorum. Daha önce de Ebru Hanım'ın cafesinde çalışan bir bayan için de açılmıştı ve editörlerce "Reklam Amaçlı Üyelik"ten nick iptal edilmişti. Ben bi kaç hafta önce gittiğimde de Ebru Hanım da annesi de, ki annesi bence çok hoş ve nazik bir bayandı, ona saygılarımı gönderiyorum, ama ikisi de bu siteyi bildiklerini söylemişlerdi...

bazıları gerçekten falcıların yakınları gibi sanki sürekli aynı kişileri övüyorlar onlar kendilerini azbuçuk belli ediyorlar bence amaçları daha çok müşteri çekmek bazı falcıların bamtellerine dokunduğunuzda birileri çıkıp o kişilerin avukatıymış gibi savunuyorlar ozaman çabuk belli oluyorlar halbusaki burası bir sosyal paylaşım sitesi a kişi yada b kişi gittikleri falcıların iyi yada kötü olarak sadece deneyimlerini yazmasını bile engellemek istiyorlar iyiye iyi denir kötüyede kötü fal bakıyor denir burda kimsenin kişiliğine hakaret edilmiyor ki olayı başka boyutlara çekmeye çalışıyorlar yok efendim hukuksal yolları varmış yok efendim kişiliklerine eleştiri yapılıyormuş falan filan.... kimseye de hakaret etmiyoruz sadece bizim düştüğümüz hatalara başkaları düşmesin paralarını gereksiz işini bilmeyen falcılara aktarmasınlar diyerek uyarmaktır burdaki yazıları beyenmeyenlerde rahatsız oluyorlarsada okumasınlar..

pekı sence hangısı ıyı gıttıgın ıyı bırı oldumu

tatlım ikisi arasından mihriye'yi öneririm, birçoğu ağzı açık çıkıyor. ufak bir kafeydi ve "sevgilin askerde.. bir adam dövmüş, ceza almış" demişti bir kadına.. hakikaten doğruymuş şok olmuştu.

anneme "canınızdan can gitmiş.. ailenden birini kaybetmişsin.. kardeşin galiba." demişti.. doğruydu o da teyzemdi..

o anki durumu çözer.

dediğim gibi mihriye biraz sohbet olur, biraz gerçekler olur.

dilersen sus tamamen dinle..

ama rukiye çok kısa tutuyor. baştan savıyor gibi..

ben eylül'ü beğendim en son.. çünkü şok bir şeyi bildi benim hayatımda..
yani eski sevgilimin hayatında.. benim bilmediğim bir şeyi..

bak bu konunun üzerine git, bulacaksın dedi..
gittim ve buldum..

bir de deniz vardı.. medyum deniz diye facebookta falan arayabilirsin.. sevimli sarışın bir kadındır.

içinde olduğun durumu bilir.

arkadaşıma "hoşlandığın adam var.. doktor" demişti.. bu adamla olmayacak demişti.. bildi..

bana tv ekranına falan cıkıyor bu adam. ünlü demişti.. doğruydu..

yani elle tutulurlar bunlar..

talin, cidan kafe falan önermiyorum.

slm siduri..bence senin medyum ebru alev le ciddi bir sorunun var..kadının hakkında 2 kişi düzgün yazı yazdı diye çıldırdın..senin yazdıklarını dikkate alan üyelere gülüyorum..

mithatpaşa tarafında..ben gittim nur hanıma..gayette memnun kaldım..biraz yüzeysel konuşmaları ama çoğu falcıdan iii..bence dene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…