offff ne kadar bekleyelim zamanı var desem de duramıyorum ben :)
mercan sayhan kimdir? duymadım hiç, brz sosyte falcısına benziyor ama
slm siduri..bence senin medyum ebru alev le ciddi bir sorunun var..kadının hakkında 2 kişi düzgün yazı yazdı diye çıldırdın..senin yazdıklarını dikkate alan üyelere gülüyorum..
mithatpaşa tarafında..ben gittim nur hanıma..gayette memnun kaldım..biraz yüzeysel konuşmaları ama çoğu falcıdan iii..bence dene...
bundan 2 yılönce cidan cafe de sarısın bir bayan vardı orta yaslı kız kardesim fal da fal diye tutturup da saatlerce karanfilde fgalcı aradı tabi ben bilmiyorum ankarada nerde falcı var o sever boyle seyleri sonra simit dünyasına oturduk yorgun argın bir cay icelim diye satte olmuz aksamın 8i neredeyse birden fırladı kardesim nereye demeye fırsat kalmadı ana bir baktım telefonla arıyor karsıya bak kafanı kaldır dedi bir balkonda oturuyor dedim cayı burada icecektik ne isin var orda tabeleya bak benim saf ablam burda fal bakılıyormus o kadar aradık bulamadık karsımıza cıktı bunda bir hayı var ben baktırıcam dedi ben cok acırdım o zaman kadar fala verilen paraya toparlandım gittim yanına kadın bir basladı isimlere kardesimin okuluna atamasına ve erkek arkadasının mezhep farkına kadar tüylerim diken diken oldu korktum bisi var dedim sonra bana döndü 2 kelime bu zamana kadar hayatını harcamıssın bundan sonra kendine acı dedi korktum baktırmadım ama coook pisman oldum sonra bu yıl yine istedi o ladına gitmek ama aradık bulamadık o kadın oradan ayrılmıs ismini de sormamıstık telini de almamıstık 2 yıl once cidan cafede sarısın orta yaslı tarot kahve hepsine bakan biri vardı onu bilen hatırlayan olursa su an nerede calısıyor , ismi ne soylerse cok mutlu olucam arkadaslar..
Ayrıca ben 2009'dan beri bu siteye üyeyim, senin bu ay içinde üye olup Ebru Hanım'ı cansiperane şekilde savunup oraya buraya sataşman da gözden kaçmıyor değil. Bi sen akıllısın zaten!![/QUOTE
sizden akıllı olduğum kesin..falcıların ailelerine dil uzatacak kadar da basitsin..sen falcı yorumu yazmıyorsun..sadece insanlara sataşıyorsun..editörlerin gözleri görmüyormu bu yazıları..bu kadar büyük isimli bir sitede böyle bir basitliğe nasıl izin veriyorlar...
Benim bugüne kadar en beğendiğim falcılardan biri Yasemin Hanım'dı, sokullu'da evinde bakıyordu. 45 dk sürdü ve inanılmaz etkilenmiştim. Bildiğiniz medyumdu, normal falcı değildi. O güne kadarki tüm hayatımı bilmişti.Ancak gelecekle ilgili sanırım kimse tam bilemiyor, sadece sizi yönlendiriyor ki o sırada açmak üzere olduğum davalar için " Dava açmayı düşünüyorsun, sakın açma kaybedeceksin, daha kötü olacak." demişti. Ben her şeyi ildiği için inanılmaz etkilenip dava açıp açmam konusunda kalmıştım. Ancak fala da kendimi o kadar kaptırmayım diye kafamdaki davaları açtım ve hepsini kazandımSanırım fala kendimizi çok kaptırmamamız da gerekiyor.
bende fikriye diye birisini duydum güzel bakıyormuş diye tavsiye edermisniz? telefonda bakarmı ben istanbuldayım çünkü? bu arada mercan hanıma ben telefonda baktırmıştım istanbulda oldugum halde.. telden nasıl bu kadar ayrıntıya girdi ben hala saskınım.fikriye hanımın telini bana atabilcek arkadas olursa sevinirm. umarım telden de bakıyordur?
biri sı sorumu dikkate alsa
mercan hanımı cok merak ettım:dedikleri cıkıyor mu ? yoksa sadece gecmısı mı bılıyor ? telefondan olması cok ılgımı cektı buyuk yetenek ıster bu:telefonu sızde varsa rıca edebılırmıyım acaba .özelden mesaj atabılırmısınız.Bır de telefonla bakınca ucretı nasıl gonderıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?