Ankara'daki Falcılar

offff ne kadar bekleyelim zamanı var desem de duramıyorum ben :)
mercan sayhan kimdir? duymadım hiç, brz sosyte falcısına benziyor ama

Cnm ben mercan sayhana baktırdım ve hayatımda baktırdıgım en dogru faldı ki ben istanbuldaki bütün falcıları tanırım desem yeridir..ünlüsü ünsüzsü . ama, mercan gercekten harika bakıyor..birde ankarada bulundunuzmu diye sordum kendisine çünkü sizlerin yazısında ankarada bi cafede diye gecmişti.. hayır hayatımda bir kez gittim 2 gün kaldım dedi.. yani demekki ankarada da var sanırm mercan diye birisi. benimkinin adı mercan sayhan. zaten istanbuldaki falcılar topiginde adı cok fazlasıyla geciyor..sevgilerimle.

bende fikriye diye birisini duydum güzel bakıyormuş diye tavsiye edermisniz? telefonda bakarmı ben istanbuldayım çünkü? bu arada mercan hanıma ben telefonda baktırmıştım istanbulda oldugum halde.. telden nasıl bu kadar ayrıntıya girdi ben hala saskınım.fikriye hanımın telini bana atabilcek arkadas olursa sevinirm. umarım telden de bakıyordur?

slm siduri..bence senin medyum ebru alev le ciddi bir sorunun var..kadının hakkında 2 kişi düzgün yazı yazdı diye çıldırdın..senin yazdıklarını dikkate alan üyelere gülüyorum..

Bence senin kendine has ciddi sorunların var, benim yazdıklarıma çıldıran da sensin farkındaysan Burada herkes düşüncelerini paylaşıyor ve ben kimse gidip 5 dk sürmeyen, durmadan su falı bakayım diyen bi kadına 30 TL bayılıp aptal yerine düşmesin diye yazdım..İstediğimi de yazarım. Beğenmiyorsan okuma.. Farkındaysan sen ve senin gibi bi kaç kişi dışında kimse kimsenin avukatlığuna soyunmuyor. Beğenmediysem beğenmediğini, iyiyse iyi olduğunu yazıyor.

Arkadaşlar ve editör, lütfen Reklam Amaçlı Üyelere karşı dikkatli olalım!!

mithatpaşa tarafında..ben gittim nur hanıma..gayette memnun kaldım..biraz yüzeysel konuşmaları ama çoğu falcıdan iii..bence dene...

Ayrıca ben 2009'dan beri bu siteye üyeyim, senin bu ay içinde üye olup Ebru Hanım'ı cansiperane şekilde savunup oraya buraya sataşman da gözden kaçmıyor değil. Bi sen akıllısın zaten!!

biri sı sorumu dikkate alsa

@ meneha,

Daha okuduğunu bile anlamıyorsun, hiç kimseye dil uzatmadım, kanıtla da göreyim..Oradaki yazıma tekrar baktığında Ebru Hanım'ın annesi için "çok hoş ve nazik bir bayan" dediğimi göreceksin. İkisi de bu siteyi bildiklerini söylediler demem dil uzatma sayılıyorsa helal valla!! Senin gibi Reklam Amaçlı Üyelere nasıl izin veriliyor ben anlamıyorum. Bu da sana yazdığım son şey, senin seviyesizliğine daha fazla inmiycem..

Yalnız merak ediyorum da benim Ebru Hanım'ın falcılığını beğenmemem senin neyine dokunuyor? Burada bi sürü insan paylaşım yapıp şunu beğendim ya da beğenmedim diyor. Ben birini beğenmediğimi yazdığımda gerçekten paylaşım için üye olanlar "Ha bana bilmişti, ben memnun kalmıştım." diyor, ama sen Ebru Hanım'ı beğenmediğimi yazınca direkt saldırıya geçtin. Madem paylaşım yapmak için üye oldun, benim Ebru'yu beğenmemem seni neden rahatsız ediyor, sana neden dokunuyor?? Cevabı çok açık, reklam amaçlı üyesin işte!

Son düzenleme:
ben sizin kadar iyi tanımıyorum..ebru hanımın ailesini..1 kere fala gittim..maşallah siz tüm ailesini tanıyorsunuz..kişisel sorunuza burda çare aramayın..kadının cafesi var..gidin orda konuşun..

Annesi zaten cafeteryada, fal baktırmaya gittiğimde beklerken annesiyle tanışıp bu siteden Ebru hanım'ı öğrendiğimi uzunca konuşmuştuk.. ama sen de Ebru hanım'ın falcılığını beğenmememin seni neden rahatsız ettiği konusuna açıklık getirirsen sevinirim. Senin benimle ne sorunun olduğunu ben de anlayabilmiş değilim.

cidan cafeye gıtmıstım orda turbanlı bır bayan vardı ısmını tam hatırlayamıyorum guzel bakmıstı ama cok cok gelecege bakıyor bence gelecegı sadece allah bılır yakın zaman herzaman bana dah ınandırıcı geldı.daha dedıklerınden cıkan olmadı ama oda guleryuzluydu =D =D reklam dıyorsunuzda burda ebru hanımı cok daha ıyı tanıyanlar nedense olumsuz tavır sergıleyenler sankı bır yaraları var bır cekememezlıklerı var gıbı bır tutum ıcındeler sanırım buda ''olumsuz negatıf reklama gırıyor''..ben ebru alevı faldan fala gorurum kendısını ne annesını bılıyorum ne hayatını kı bunlar ozel hayat sevıyesızce laf dalasına gırmek ınsanları zan altına sokmak bence yanlıs bır hareket.ben gıttıgımı cok sasırdıgımı daha cıkmayan bırsey olmadıgını dıle getırdım.ama bunu fal degıl ozel hayata saldırırcasına kotuyelen arkadaslar olmus.ebru alev veya br baskası fıkır yazmak ayrı sey bır ınsanın hayatıyla meslegıne saygı duymamak ayrı sey reklam yapılıyor dıye kendını yırtan arkadaslar yaptıkları olumsuz reklamları fıkır vermeyle karıstırıyorlar.kım olursa olsun herkes ıyı olana tas atmak yerıne saygı duysun şu veya bu kimse güneş balçıkla sıvanmaz arkadaslar..

ben bundan 3 ay önce bir medyuma gittim ama inanarak değil dalgasına arkadaşların ısrarı üzerine şimdi deli gibi okadını arıyorum ama bulamıyorum adı handandı hakında bişeyler bilen varsa lütfen bana ulaşsın

Benim bugüne kadar en beğendiğim falcılardan biri Yasemin Hanım'dı, sokullu'da evinde bakıyordu. 45 dk sürdü ve inanılmaz etkilenmiştim. Bildiğiniz medyumdu, normal falcı değildi. O güne kadarki tüm hayatımı bilmişti.Ancak gelecekle ilgili sanırım kimse tam bilemiyor, sadece sizi yönlendiriyor ki o sırada açmak üzere olduğum davalar için " Dava açmayı düşünüyorsun, sakın açma kaybedeceksin, daha kötü olacak." demişti. Ben her şeyi ildiği için inanılmaz etkilenip dava açıp açmam konusunda kalmıştım. Ancak fala da kendimi o kadar kaptırmayım diye kafamdaki davaları açtım ve hepsini kazandım Sanırım fala kendimizi çok kaptırmamamız da gerekiyor.

kesinlikle katılıyorum geleceği allahtan başkası bilemez bazen kendimizi fala fazlasıyla kaptırıyoruz bu işi eğlencesine baktırmak lazım fazla paralar kaptırmadan belirli aralıklarla ozaman daha keyifli oluyor üst üste gittiğimizde bir beklenti içine giriyor ve sadece cebimize zarar veriyoruz o yüzdendir aşağı yukarı 4 aya yakındır fal baktırmıyorum:97:

mercan hanımı cok merak ettım:dedikleri cıkıyor mu ? yoksa sadece gecmısı mı bılıyor ? telefondan olması cok ılgımı cektı buyuk yetenek ıster bu:telefonu sızde varsa rıca edebılırmıyım acaba .özelden mesaj atabılırmısınız.Bır de telefonla bakınca ucretı nasıl gonderıyorsunuz?

biri sı sorumu dikkate alsa

undan 2 yılönce cidan cafe de sarısın bir bayan vardı orta yaslı kız kardesim fal da fal diye tutturup da saatlerce karanfilde fgalcı aradı tabi ben bilmiyorum ankarada nerde falcı var o sever boyle seyleri sonra simit dünyasına oturduk yorgun argın bir cay icelim diye satte olmuz aksamın 8i neredeyse birden fırladı kardesim nereye demeye fırsat kalmadı ana bir baktım telefonla arıyor karsıya bak kafanı kaldır dedi bir balkonda oturuyor dedim cayı burada icecektik ne isin var orda tabeleya bak benim saf ablam burda fal bakılıyormus o kadar aradık bulamadık karsımıza cıktı bunda bir hayı var ben baktırıcam dedi ben cok acırdım o zaman kadar fala verilen paraya toparlandım gittim yanına kadın bir basladı isimlere kardesimin okuluna atamasına ve erkek arkadasının mezhep farkına kadar tüylerim diken diken oldu korktum bisi var dedim sonra bana döndü 2 kelime bu zamana kadar hayatını harcamıssın bundan sonra kendine acı dedi korktum baktırmadım ama coook pisman oldum sonra bu yıl yine istedi o ladına gitmek ama aradık bulamadık o kadın oradan ayrılmıs ismini de sormamıstık telini de almamıstık 2 yıl once cidan cafede sarısın orta yaslı tarot kahve hepsine bakan biri vardı onu bilen hatırlayan olursa su an nerede calısıyor , ismi ne soylerse cok mutlu olucam arkadaslar..
biri sı sorumu dikkate alsa ....

Canım ben de saskınım nasıl olurda mimik ve beden hareketi görmeden nasıl bu kadar sey bilir bir insan diye ama,mercan biliyor ve tek tek yasıyorum söylediği herseyi. gecmiş su an zaten nokta vurusu...telefonla baktırdım ben hesabına havaleyi yaptım aynı gün baktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…