Ankara'daki Falcılar

ınanmıyorum nasıl yanı o kadar para verdın ve yakın gelecekle ılgılı dahı olsa hıc bır tek kelıme bıle etmedı mı ? ınanamıyorum resmen paranı sokağa atmıssın ! mercan seyhan da oyle mı acaba ? gelecekle ılgılı soyluyor dedıklerı de reklam mı yapıyorlar acaba ?

Canım mesela yıl sonunda sevgilin olacak falan dedi. eski sevgilinle 2 ay içinde barışacaksın ama gene ayrılacaksınız dedi. bir de masterını tamamlayacaksın dedi.

mesela ertesi gün eski sevgilimle görüştüm, bunu bilebilirdi?

aman heppsininki yalan ya faso fıso akıl okuyarak telepati kurarak gecmısı bılıyorlar sonra da bızı kandırıyorlar.bosa para ah ıste kafa anlamıyo sorun bızde..

karanfil sokak ewim cafedeki mercana baktıran war mı arkadaslar ? ben bir ay önce fln eylüle gtmiştm söledkleri hemen hemen aynı ..

Ankarada benimde gitmediğim falcı hemen hemen yok diyebilirim ama gittiklerim içinde sevgi cafedeki nur kötünün iyisidir sölediklerinin %80 tuttu sadece 2 tane kaldı oda çıkarsa herkese şiddetle tavsiye etcem zamanlama konusuna gelince bana söledikleri zamanların büyük kısmı dediği tarihte çıktı ama 1 tanesi çıkmadı bilmiyorum belkide zamanı var bekleyip görcem sonuçta hepsi olacak diyede bir kaide yok...sadece bizimkisi bir terapi gibi bişey sohbet etmek fazla kendimizi kaptırmamak gibi düşünmek gerekir.mesela ünlü medyum pınarada gittim ama şuana kadar çıkanı olmadı pek memnun kalmadım sadece çok özelimi bildi ona şaşırmıştım hepsi bu.. ayrıca zeynep hanım var oda iyi gibi...rukiye önceden çok iyiydi şimdi birza saçmalar gibi oldu ama yinede diğerlerine göre iyiydir.

wala ikiside beklediğim şeyin haziran gibi gercekleseceğini söledi . eylül bu arada kopmayacaksınz o seninle iletişime gececek dedi öle de oldu bakalm ..

Eylül bana da nisan çok kötü gidecek demişti mayıs'ta düzelecek demişti (doğru) nisan boyunca erkek arkadaşımla görüştük ama birbirimizi yedik resmen, seni sevmiyorum falan dedi.

mayıs.. bugün görüştük aramız iyi gibiydi

eylül onun işiyle ilgili iyi bir gelişme yaşanacağını söylemişti, istediği işi imzalamak için bu hafta yanıma gelecekmiş.

hatta sonrasında bu şehirde yaşama olasılığı var bir süre. yani bi şekilde geri kazanacağım onu:8

2 ay oldu eylüle baktırmıştım nisan ayına dair iddaalarda bulunmuştu .nisan bitti maalesef bir gelişme yok şu an için

2 ay oldu eylüle baktırmıştım nisan ayına dair iddaalarda bulunmuştu .nisan bitti maalesef bir gelişme yok şu an için

ya zaten normalde kahve falı bakan insanlar zekice bir şekilde senaryoyu yazıyorlar3-4 ay sonrasına şu olcak diyorlar sen her ay yada her hafta bu kişiye gitme isteği duyuyorsun az önce başka bir arkadaşa yazdım ben telefonda bu kişi ye bakım yaptırdıktan sonra kahve falı baktıramaz hale geldim

tanıdığınız kişi ne bakıyor

telefonunu özelden yayınlamak istemiyorum özel mesajda atamıyorum . burada kendi yaptığım yorumu silme şansım varsa 1-2 dakkikalığına yazıp silerim bu konuda bilgisi olna varmı

elmiradan memnun kaldınızmı genel olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…