cidana figwn diye biri gelmiş ben baktırmadım ama birkaç genç kız figeni duyduk geldik dediler. daha önce de orada çalışmış 15tl ye bakıyomuş. figenle ilgili tecrübesi olan var mı????:92:
dün 3 arkadaşla sevdaya gittik.gerçekten harika baktı.kahve , tarot, suya bakıyor. biz kahveye baktırdık velakin kahvenin icine bile bakmadı. resmen gozlerimizin icine baka baka anlattı. tavsiye ederim . ama orda bide yasemin var. kattiyen tavsiye etmiyorum 20 dakikalık fala sadece 4 dakika baktı ve hepsini salladı.
arkadaşım benim tanıdığım bir kişi var telefonla bakıyor sana bu konuda yardımcı olmak isterdim ama telefonunu özel mesaj yazabilseydim vericektim.
arkadaşım benim tanıdığım bir kişi var telefonla bakıyor sana bu konuda yardımcı olmak isterdim ama telefonunu özel mesaj yazabilseydim vericektim.
ama üç aydır handan ablaya gidiyorum kadın benim hayat koçum gibi oldu ve üç aydır bana ne diyosa çıkıyo yedi aydır ayrı olan sevgilimide getirdi ben çok mutluyum darısı herkezin başına handan abla seni çok seviyorum:81:
canım bana özelden tel.ini atabilir misin? acil fala ihtiyacım var da
sevgilimi getirdi derken??? faldan başka bişeymi yapıyo anlamadım.
Avanti Kafe'deki Deniz de iyidir. O da dualar verir, mevcut durumu çok iyi görür.
Kendimle ilgili dediklerini çok hatırlayamıyorum, defalarca gitmişimdir çünkü. (1'den çok gittiğim tek falcıdır.)
Ama bir arkadaşıma bu doktorla ayrılacaksınız, başkası olacak vs demişti. o tuttu.
başka bir arkadaşıma da ayrıldığı erkek arkadaşı için "sakın geri dönme, hayırsız bir adam" demişti. kız geri döndü şimdi nişan arefesindeler. ama hakikaten hayırsız bir adam. tehlikeli biri.
nerde bu dediğiniz yer
sevda güzel bakıyor tamamda dedikleri çıktımı peki
herkeze slm bıldıgınız ıyı bır falcı adresı ıstıyorum bılenınız varmı ?
o kadına ben iki sefer gittim sirke al ip onu al bunu al o kadın sıkıntılı ve bildiği hiç bir şey yoknerde bu dediğiniz yer
Yeri nerede? ve kaça bakıyor?
nerde bu dediğiniz yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?