Ankara'daki Falcılar

arkadaşım benim tanıdığım bir kişi var telefonla bakıyor sana bu konuda yardımcı olmak isterdim ama telefonunu özel mesaj yazabilseydim vericektim.

Malesef yok. Geleceği kesinlikle bilemiyorlar zaten, onun imkanı yok. Düşünün yani gittiğim 10 falcının 10u da çok güzel bir aşk yaşayacaksın dedi 7 ,8 ay oldu kimsecikler girmedi hayatıma. Onu geçtim eski sevgilin gelecek lafını tüm falcılardan duydum 2 yıl boyunca ama 2 yıldır gelen yok. Hepsi sallıyor. Bir de kendilerinden çok emin konuşurlar.

Bir falcıya gittiğimde bana diyor ki 'erkek arkadaşın var mı canım?'
'Yok' diyorum. Anlatmaya başlıyor bir şeyler. Konu hoşlandığım çocuğa gelince de diyor ki 'onun hayatında biri var şu anda' E madem sen taaa ötelerdeki çocuğun hayatında biri olduğunu çok emin bir şekilde ifade edebiliyorsun da benim bir sevgilim olmadığını nasıl bilemiyorsun ve bana soruyorsun bunu? Olay burdan kopuk zaten. Ben karşısındayım ya atıp tutmaya korkuyor sevgilim var mı yok mu diye... Ama 2 yıldır görüşmediğim birinden bahsedince rahatça onun hayatında biri var diyebiliyor. Doğruluğu meçhul. Bırakın geleceği şimdi ve geçmiş konusunda da yaptıkları yorumlara asla güvenilemez bence. Aylardır hiçbir falcıya gitmiyorum. Ankara'da iyi falcı yok.

Benim de hayatım gayet b*ktan hala. Hiçbir sevindirici gelişme de yaşamadım, yaşamıyorum. Olacak dedikleri harika şeylerden eser yok hayatımda. Dua etmek en iyisi.

bu kadar umutsuzsan tavsiye edrim üç ay önce bende senin gibiydim handan ablayla tanışana kadar tavsiye edeim facede medyum handan diye siteside var

evim cafedeki yasemine gittim evet çok kısa bakıyor ama benimle ilgili olanları bildi ama gelecekle ilgili bir tek kelime dahi etmedi:50::50::44:
sevdayada gittim kahvve baktırdım çok kısa baktırıryorlar gardiyan gibi bir çocuk geldi süre bitti dedi çok yadırgadım kadın daha yeni açılıyordu gördüğüm kadarıyla diğer falcılardan da farkı yok.
sonuçta gitmediğim falcı hemen hemen yok diyebilirim.sonuç berbat hakikaten ankarada falcı yok 3 kişi dışında onlarda kötünün iyisi:66::50::52:

sitelerde zehra diye falcı bir kadın varmış adresini telini bilen varsa verirse sevinirim çünkü kızılaydakiler berbatttttttttttt:50:

Ankarada iyi bir falcı yok

Arkadaşım bir fal mağduru olarak ve sonunda kurtulmuş biri olarak söyleyeyim ki, şans bu! Bir konu hakkında iki seçenek varsa ya A, ya B ise sonuç, A olursa iyi B olursa tutturamadı diyordum ben, sonuçta onlar da Allah'ın bir kulu, sadece yorum yapıyorlar bence. Bence en iyi falcı kimdir biliyor musun, gerçekten Allah'tan başkasının geleceği bilemediğini söyleyendir, ama gerçekten, bunu söyleyip de şunu şunu yaşayacaksın gör bak benim adım x ise göreceksin demeyendir...

Neler gördük, geçmişi, anı saat saat isim isim bilenler ama yok işte, yaşadıkların ne A ne de B:)

Son düzenleme:
Hepinize merhaba arkadaşlar..Ben yeni üye oldum siteye..Fal baktırmayı çok seviyorum ve Ankara-İstanbul'da birçok falcıya gittim.Ankara Gırgır cafe'de jale diye bir kadına baktırmıştım 2-3 kez ve herşeyi bilmişti.Telefonu vardı ama kaybettim.Eğer bilen biri varsa bana telefonunu msj atabilir mi lütfeen?

Hepinize merhaba arkadaşlar..Ben yeni üye oldum siteye..Fal baktırmayı çok seviyorum ve Ankara-İstanbul'da birçok falcıya gittim.Ankara Gırgır cafe'de jale diye bir kadına baktırmıştım 2-3 kez ve herşeyi bilmişti.Telefonu vardı ama kaybettim.Eğer bilen biri varsa bana telefonunu msj atabilir mi lütfeen?

merak ettim bu bayanı. bulunca bana da haberdar edin. evim cafedeki yasemini asla tavsiye etmiyorum.bu kadar sallama olmaz hemde 4 5 dakika baktı. ama sevda 10 dakika bakıyor en azından tutarlı cevaplar veriyor. orda birde mercan var. valla beni çok şaşıttırdı. sevgilimin baş harfini bildi. araba sahibi olmak için çıldırdığımı. 2 ay süre verdi eğer araba alırsam bil ki mercana yatırım yapacağım :D kafayı yiyecem yakında :D

evet biliyorum bende gittim ama jale abla antalyaya taşındı giderkende beni handan ablaya emanet etti iyykide etmiş ben çok memnunum tavsiye ederim

Bu konu daha önce vardı sanırım ama nereye gitti anlamadım. Ya da ben yanılıyorum.
Neysee... Benim de çok ihtiyacım var Ankara'da olan iyi bir falcıya gitmeye.
Lütfen bilenler yazsın.
Benim harika bir falcım vardı ama artık çalışmıyor malesef. Onun dışında bilmiyorum pek.
Her cafede bir falcı var muhakkak. Ayırt etmek güç. Deneye deneye bulucam galiba.
Yorumları duymak istiyorum bilenlerden acilen.

size sevil ormanlı hanım'ı tavsiye ederim,emekte oturuyor ve kendisi aslında reiki mastırı ama kahve falına da bakıyor ve kendisinin 6.hissi çok kuvvetli olduğu için söylediklerinin hemen hemen hepsi çıkıyormuş,facebooktan mesaj atıp adresi alabilirsiniz kendisinden..

Ben buraya 2 aydır gitmekteydim, sokaktaki broşürcü falınız çıkmazsa paranız iade diyerek götürdü beni. Neyse buradaki falcıların hal ve hareketleri insana davranışları, tuhaf bakışları beni öylesine irrite etti ki toraya gitmemeniz için tek sebep de bu değil fal baktırdığınızda sizin hakkınızdaki bilgileri dedikodu unsuru olarak kullandıklarını ve dalga geçtiklerini bir arkadaşımdan duydum. Zaten ne o şişman kadın esinin ne yağmurun söylediklerinin hiçi biri çıkmadı. İkisi de tırttır, sallayıp dururlar. Söylediklerinin hiçi birisi çıkmadı zaten ben de merakıma yenilip gittim oraya. ayrıca söyledikleri gibi para mı da iade etmediler. Aslında zaten falcılar size o kadar çok şeyler söylerler ki içinden biri ya da ikisi tutsa siz diğer tutamayanları unutuverirsiniz birden ve tutan şeylere inanırsınız ki bu çok normaldir herkesin hayatının bir takım ortak noktaları vardır. Bu umut tacirlerinin hiç birine kanmayın arkadaşlar boşunuza paranızı harcamayın. Daha da ötesi oranın sahibi mafia vari kadın adını bilmiyorum orayı enayi sevgilisine açtırmış kendi üzerine yaptırmış sonra da adamın kıçına tekmeyi basmış. Şimdi orayı yeni sevgilisiyle işletiyormuş. Üstelik eski sevgilsinden de bir çocuğu varmış. Bunları duyduktan ve oranın hala tıklım tıklım iş yaptığını da duyduğumda midem bulandı. İnsanların umutlarıyla oynayan, haksızca para kazanan bu insanlardan uzak durun derim arkadaşlar. Eğer Allah'a inanıyorsanız geleceği ondan başka kimsenin bilemeyeceğini unutmayın ve eğer inançsızsanız sizi bekleyen ne varsa bırakın da yaşayın. Hepinize tüm kadın arkadaşlarıma sevgilerle...

size sevil ormanlı hanım'ı tavsiye ederim,emekte oturuyor ve kendisi aslında reiki mastırı ama kahve falına da bakıyor ve kendisinin 6.hissi çok kuvvetli olduğu için söylediklerinin hemen hemen hepsi çıkıyormuş,facebooktan mesaj atıp adresi alabilirsiniz kendisinden..

Teşekkürler.
Hiçbir falcıya inanmıyorum ben.
Artık bu iş için kesinlikle para harcamam.
Hepsi aynı, hepsi palavracı.
Ufak tefek şeyler dışında hiçbir dedikleri gerçekleşmiyor bana.
Bazılarında o ufak tefek olaylar bile geçekleşemiyor ya neyse... :27:
Uzak olsunlar. :19:

Kızlarr bu yıldız hanımın telefonu varsa gönderebilirmisiniz???ben istanbuldayım çok övülüyoo burada :)

ben size mercan sayhanı deneyin derim birde rüyanız hayrolsun emine akkkaya ikiside tel de bakıyo diye biliyorum bir de bizim forumda elmira ve elnit var onlarda çok tutuluyoo

yıldız hanım tel de bakıyo dimii kızlarrrrrrrrr

Yıldız'ın bana söylediği hiçbir şey çıkmadı. Deli oluyorum yaa... :14:

Hatta demişti ki biri vardı işte, bu çocuk seni asla aramaz ama aradı. :D
Sallıyor Yıldız.

Telefonda da bakıyormuş ama ben kartını attığım için veremeyeceğim nosunu.

Son düzenleme:
Kızlarr bu yıldız hanımın telefonu varsa gönderebilirmisiniz???ben istanbuldayım çok övülüyoo burada :)

ben size mercan sayhanı deneyin derim birde rüyanız hayrolsun emine akkkaya ikiside tel de bakıyo diye biliyorum bir de bizim forumda elmira ve elnit var onlarda çok tutuluyoo

Eğer tahmin ettiğim yıldız hanım ise kesinlikle tavsiye etmem berbattttttttt ötesiii yazık paranıza.
birçok falcıya gittim %9 atıyor en iyiyisi sevgili bayanlar her ay fala gitmektense falınız sizin için gerçekten önemli olanlar çıktıktan sonra herkese değil sadece 1 falcınıza gidiniz hem kafanız karışmaz hemde bir müddette olsa uzak durmuş olursunuz :42:

bu arada pınar hanımın sölediklerinin hiçbiride çıkmadı 4. ve 5. aylarad bir konu hakkında büyük rahatlama demişti ama tam tersi oldu ankarada tam bir falcı yok.. :50:

kızlarr bu yıldız hanımın telefonu varsa gönderebilirmisiniz???ben istanbuldayım çok övülüyoo burada :)

yıldızı hiç tavsiye etmem

hepsi kazıklıyo sizce falcılar geleceği bilseydi şuanda falcı mı olurlardı milyoner mi olurlardı loto idda falan oynayıp.. kimseye lafım yok kimsenin yaşam tarzına da bişey diyemem inanca falan ama fal haramdır geleceği sadece ALLAH C.C bilir

Back
X