arkadaşım benim tanıdığım bir kişi var telefonla bakıyor sana bu konuda yardımcı olmak isterdim ama telefonunu özel mesaj yazabilseydim vericektim.
Malesef yok. Geleceği kesinlikle bilemiyorlar zaten, onun imkanı yok. Düşünün yani gittiğim 10 falcının 10u da çok güzel bir aşk yaşayacaksın dedi 7 ,8 ay oldu kimsecikler girmedi hayatıma. Onu geçtim eski sevgilin gelecek lafını tüm falcılardan duydum 2 yıl boyunca ama 2 yıldır gelen yok. Hepsi sallıyor. Bir de kendilerinden çok emin konuşurlar.
Bir falcıya gittiğimde bana diyor ki 'erkek arkadaşın var mı canım?'
'Yok' diyorum. Anlatmaya başlıyor bir şeyler. Konu hoşlandığım çocuğa gelince de diyor ki 'onun hayatında biri var şu anda' E madem sen taaa ötelerdeki çocuğun hayatında biri olduğunu çok emin bir şekilde ifade edebiliyorsun da benim bir sevgilim olmadığını nasıl bilemiyorsun ve bana soruyorsun bunu? Olay burdan kopuk zaten. Ben karşısındayım ya atıp tutmaya korkuyor sevgilim var mı yok mu diye... Ama 2 yıldır görüşmediğim birinden bahsedince rahatça onun hayatında biri var diyebiliyor. Doğruluğu meçhul. Bırakın geleceği şimdi ve geçmiş konusunda da yaptıkları yorumlara asla güvenilemez bence. Aylardır hiçbir falcıya gitmiyorum. Ankara'da iyi falcı yok.
Benim de hayatım gayet b*ktan hala. Hiçbir sevindirici gelişme de yaşamadım, yaşamıyorum. Olacak dedikleri harika şeylerden eser yok hayatımda. Dua etmek en iyisi.
bu kadar umutsuzsan tavsiye edrim üç ay önce bende senin gibiydim handan ablayla tanışana kadar tavsiye edeim facede medyum handan diye siteside var