- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
- 643
kızlar sırf eglence olsun dıye okudum yazdıklarınızı en çok da mardine kargoyla fincan yollama olayından bahsedene guldum bide biri demişki kezban kılıklı falan diye saydrmış illahi şaka gibisiniz
Dolcissimo
kızlar sırf eglence olsun dıye okudum yazdıklarınızı en çok da mardine kargoyla fincan yollama olayından bahsedene guldum bide biri demişki kezban kılıklı falan diye saydrmış illahi şaka gibisiniz
Bu forumu en çok takip edip paylaşımda bulunanlardan biri olarak kendi adıma şunu söyleyim: Valla benim vaktim bol, maaşım da fena sayılmaz. O yüzden siz nasıl eğlence olsun, gülüp eğlenin diye ilginizi çekmeyen ve inanmadığınızı belirttiğiniz bir konuyla ilgili forumu takip ediyorsanız ben de sırf eğlence olsun, gülüp eğleneyim diye fal baktırıyorum:))
şekerim tavsiye etmem pınarın söledikleri çıkmadı şuana kadar; belkide zamanı vardırarkadaslar herkese selam, pinar hanim in numarasini bana gonderebilir misiniz acaba?
Bayan çok bilmiş elbetteki geleceği allahtan başkası bilemez haşa burda aksini söleyen oldumu?sen madem çok bilen birisi olarak neden burda içini döken sadece sohbet etmeye çalışan çoğu zaman falcılarla kahve bahane olup sohbet eden hoş vakit geçirmeye çalışan insanların yazılarıyla dalga geçiyorsun peki senin bu kişileri irdelemen günah olmuyor mu?bırakın insanlar burda içini döküyor. eğlenmek istiyorsan da lunaparka git.hepsi kazıklıyo sizce falcılar geleceği bilseydi şuanda falcı mı olurlardı milyoner mi olurlardı loto idda falan oynayıp.. kimseye lafım yok kimsenin yaşam tarzına da bişey diyemem inanca falan ama fal haramdır geleceği sadece ALLAH C.C bilir
4 ay önce nur hanıma gitmiştim evet hoş bir bayan diğer falcılara görede iyi bakıyor ama lavaboya gelince hakikaten adamın biriyle yüzyüze geldik banada pek güvenli gelmedi zaten nur hanımın bulunduğu yer gizemli bodrum katında üst katta olsa daha güvenli bence.
Kızlarr bu yıldız hanımın telefonu varsa gönderebilirmisiniz???ben istanbuldayım çok övülüyoo burada :)
ben size mercan sayhanı deneyin derim birde rüyanız hayrolsun emine akkkaya ikiside tel de bakıyo diye biliyorum bir de bizim forumda elmira ve elnit var onlarda çok tutuluyoo
yıldız hanım tel de bakıyo dimii kızlarrrrrrrrr
valla falcı dediğin geçmişi değil gelecceği bilsin.oda ankarada imkansız gibi görünüyor.ama evim cafedeki sevda ve mercan araban olacak dedi. organize mi oldular bilmiyorum ama.3 arkadaşımıda götürdüm onlara hiç böyle şey söylemedi.dört gözle bekliyorum gerçeklesmesini ama su durumad zoraslında kızılay ulus yalan. herşey çinçin'de saklı.tabi orayada yürek ister.artık olmadı bütün kadınlar toplaşıp gitmek lazım.
valla falcı dediğin geçmişi değil gelecceği bilsin.oda ankarada imkansız gibi görünüyor.ama evim cafedeki sevda ve mercan araban olacak dedi. organize mi oldular bilmiyorum ama.3 arkadaşımıda götürdüm onlara hiç böyle şey söylemedi.dört gözle bekliyorum gerçeklesmesini ama su durumad zoraslında kızılay ulus yalan. herşey çinçin'de saklı.tabi orayada yürek ister.artık olmadı bütün kadınlar toplaşıp gitmek lazım.
canım mercan nasıldı memnun kaldın mı ??
ilk başta ağzım açık kaldı öyle anlattı ki şaşırdım. Ama sonra 2 arkadaşımı götürdüm hiç memnun kalmadılar. yani gidilecekse sevda daha iyi bu konuda
evim cafe nerde peki???
güzel soru :) ben yabancısıyım cok bilmiyorum ama karanfilde sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?