Ankara'daki Falcılar

Canım ben de saskınım nasıl olurda mimik ve beden hareketi görmeden nasıl bu kadar sey bilir bir insan diye ama,mercan biliyor ve tek tek yasıyorum söylediği herseyi. gecmiş su an zaten nokta vurusu...telefonla baktırdım ben hesabına havaleyi yaptım aynı gün baktı..

Sadece geçmişi iyi biliyor sölediklerinden size çıkan oldumu? telini özelden verebilirmisiniz?

canım ben de saskınım nasıl olurda mimik ve beden hareketi görmeden nasıl bu kadar sey bilir bir insan diye ama,mercan biliyor ve tek tek yasıyorum söylediği herseyi. Gecmiş su an zaten nokta vurusu...telefonla baktırdım ben hesabına havaleyi yaptım aynı gün baktı..

bende baktırdım telefonda çok şaşırdım ve hayran kaldım bugüne kadar baktırdığım en gerçekçi faldı diyebilirim

Canım ben de saskınım nasıl olurda mimik ve beden hareketi görmeden nasıl bu kadar sey bilir bir insan diye ama,mercan biliyor ve tek tek yasıyorum söylediği herseyi. gecmiş su an zaten nokta vurusu...telefonla baktırdım ben hesabına havaleyi yaptım aynı gün baktı..

Gerçekten 80 TL mi alıyor? Google da aratınca öyle bi yazı gördüm, çook paraymış ya, ben o parayı koyarsam evlat acısı duyarım:54:

sevgi cafede ki nur hanımı denediniz mi inanın çok beğeneceksiniz

Sevgi cafe de nerede? bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Giderken randevu almamıza gerek var mı? bir de ulaşabileceğim bir telefon numarası verebilir misiniz? Şu anda buna çok ihtiyacım var....
Nur hanım'ı önerir misiniz? Yoksa Eylül'e veya şu bahsettiğiniz Ebru'ya mı gideyim.

Kızlar acele fikir lazım.

Ebru Hanım'ı aradım 50ye derin tarot bakıyormuş. İstanbul'da yaşayan ve telefonla bakan Elmira diye bir falcı da varmış o da 75'e. İstanbulluların topiğini de gezdim herkes çok memnun.

Acaba 50yi Ebru'ya verip kısa baktıracağıma Elmira'ya mı yönelsem?

Arkadaslar eger telefonda fal istiyorsanız hiç bir mimik hareketinizi görmeden, sizin kendinize bile itiraf edemediginiz olaylardan bahsedip herseyi cuk oturtan birisini istiyorsanız Mercanı şiddetle tavsiye ederim. harbiden süper ötesi bir yetenek...!! birde burda fikriye diye bir bayandan bahsediliyor iletişim bilgileri olan bana yazabilirmi lütfen?

Bu arada Mardin'de de falcı bulamadım, daha doğrusu arkadaşım beni götürmedi:32: "Bu işlere bayıldığın para yeter, bunlara inanma." diyip beni falcıya götürmediğinden kaldı:)

Ben de Ermeni falcı diye bilinen ebru Hanım'a baktırdıktan sonra acayip gerildim zaten hem 5 dk bile sürmeyen fala 30 TL aldı hem su falı ve yıldıznameye bakmak için ortaya olumsuz şeyler atıp atıp "Su falı baktırırsan daha çok görürüm, yıldızname baktırırısan hepsi çıkar" diye diye iyice sinirlerimi bozdu, ne diye bu kadına şimdi uyduruk bi tarot için o kadar para veriyorum diye düşündüm. Galiba artık fal aleminden kesin olarak çekiliyorum, çok çok annemin 5 TL'lik falcısına baktırırım:)

ben de duydum mardinde bir tane bayan varmıs cok güzel bakıyormus ama fincanı kargo ile yolluyorlarmış bayana. baktıran oldumu böyle birisine?

:19:
Kızlar acele fikir lazım.

Ebru Hanım'ı aradım 50ye derin tarot bakıyormuş. İstanbul'da yaşayan ve telefonla bakan Elmira diye bir falcı da varmış o da 75'e. İstanbulluların topiğini de gezdim herkes çok memnun.

Acaba 50yi Ebru'ya verip kısa baktıracağıma Elmira'ya mı yönelsem?
elbetteki elmira derim ebru 15dk falan bakıyor ama oda iyi sayılır:61:

Arkadaslar eger telefonda fal istiyorsanız hiç bir mimik hareketinizi görmeden, sizin kendinize bile itiraf edemediginiz olaylardan bahsedip herseyi cuk oturtan birisini istiyorsanız Mercanı şiddetle tavsiye ederim. harbiden süper ötesi bir yetenek...!! birde burda fikriye diye bir bayandan bahsediliyor iletişim bilgileri olan bana yazabilirmi lütfen?
tavsiye etmem gitmiştim arkadaşım mihriyeye gitti onunkisi aynen çıktı benimkisi malesef:50::50:

Sevgi cafe de nerede? bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Giderken randevu almamıza gerek var mı? bir de ulaşabileceğim bir telefon numarası verebilir misiniz? Şu anda buna çok ihtiyacım var....
Nur hanım'ı önerir misiniz? Yoksa Eylül'e veya şu bahsettiğiniz Ebru'ya mı gideyim.
bilmiyorum ama ben memnun kalmştım size tarotu öneririm uzun bakmıştı her sorumada cevap vermşti ykm yukarısında akbank ordada üst geçit bitiminde sevgi cafe diye yazıyor sanırım halen o bayan orda...:40:

bilmiyorum ama ben memnun kalmştım size tarotu öneririm uzun bakmıştı her sorumada cevap vermşti ykm yukarısında akbank ordada üst geçit bitiminde sevgi cafe diye yazıyor sanırım halen o bayan orda...:40:

Ben de bugün bi arkadaşımla İzmir Caddesine doğru giderken burada yazan Sevgi Cafe aklıma geldi, Nur Hanım'a fal baktırmak için girdik hemen. Kahve falı baktırdık ve bayağı da uzun baktı, yani her birimizinki en az 25 dk sürmüştür, sorduğumuz her soruya da cevap verdi, inanılmaz memnun kaldım. Öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum, gerçekten bayağı bildi. Gelecekle ilgili dedikleri çıkar mı bilmem ama çok tatlı ve nazik bir bayan, pozitif enerjisi yeterli. Kaldı ki hayatımdaki her şeyi bildi ve olumsuz konularda bile destek vererek "Geleceği Allahtan başka kimse bilemez, biz sadece olasılıkları söyleriz,inşallah benim falım yanlış çıkar, sizin dileğiniz gerçek olur." diyip moral verdi. Ben çok beğendim ve pozitif enerjisini, samimiyetini çok sevdim.

Ben de bugün bi arkadaşımla İzmir Caddesine doğru giderken burada yazan Sevgi Cafe aklıma geldi, Nur Hanım'a fal baktırmak için girdik hemen. Kahve falı baktırdık ve bayağı da uzun baktı, yani her birimizinki en az 25 dk sürmüştür, sorduğumuz her soruya da cevap verdi, inanılmaz memnun kaldım. Öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum, gerçekten bayağı bildi. Gelecekle ilgili dedikleri çıkar mı bilmem ama çok tatlı ve nazik bir bayan, pozitif enerjisi yeterli. Kaldı ki hayatımdaki her şeyi bildi ve olumsuz konularda bile destek vererek "Geleceği Allahtan başka kimse bilemez, biz sadece olasılıkları söyleriz,inşallah benim falım yanlış çıkar, sizin dileğiniz gerçek olur." diyip moral verdi. Ben çok beğendim ve pozitif enerjisini, samimiyetini çok sevdim.

burada ismi geçen bütün falcılara gittim sayılır.rukiye mercan sayhan bir iki tane daha dışında.sewgi kafedeki nur hanıma da gittim.gecmişi çok iyi bilir.amagelecek öngörüsü sıfır.bana 1 martta birtarih werdi.asla 32 demiyorum 31 günde olacak dedi.mayıs geldi hala hiç bir şey yok.yani hiçbiri geleceği bilemiyor.eylül de gecmişi bilir sadece.olacak dedikleri olmaz..fazla yazmıyayım.sonra reklamcılar kızıyor:)

pekı kaça bakıyor ? yanı kaç tl yatırdın buyuk meblağ mı ?

İstanbul topiğinden gördüğüm kadarıyla Mercan da 75'e bakıyor.

Ben son olarak Elmira'ya baktırdım, telefonla.. O da 75..

Mevcut durumu fena halde iyi biliyor, ancak zihnimi mi okudu anlamadım.

Yakın gelecekle ilgili bir şey de söylemedi..

burada ismi geçen bütün falcılara gittim sayılır.rukiye mercan sayhan bir iki tane daha dışında.sewgi kafedeki nur hanıma da gittim.gecmişi çok iyi bilir.amagelecek öngörüsü sıfır.bana 1 martta birtarih werdi.asla 32 demiyorum 31 günde olacak dedi.mayıs geldi hala hiç bir şey yok.yani hiçbiri geleceği bilemiyor.eylül de gecmişi bilir sadece.olacak dedikleri olmaz..fazla yazmıyayım.sonra reklamcılar kızıyor:)

Nur Hanım tüm geçmişimi bildi, bakalım geleceği göreceğiz. çıkarsa ne ala ama çıkmazsa sorun yok. Hatta umarım çıkmaz, çok istediğim bi şey için olmayacak dedi:34:

Ama ben en çok samimi tavırlarını ve dürüstlüğünü sevdim. Diğer falcılar gibi çok kısa süre bakıp dünya para almıyor, ya da gittiğim pek çok falcının aksine soru sorma hakkınızı kısıtlamıyor, dilediğiniz kadar soru soruyorsunuz ve elinden geldiğince yardımcı oluyor. Para hırsı taşımadığı çok belli. Sanırım o pozitifliği nedeniyle de ben ve arkadaşım çok sevdik. Ama inşallah dediğiniz gibi gelecekle ilgili kısım çıkmaz, olmayacak dediği şey olursa acayip mutlu olcam:66: Zaten ben inanılmaz üzülünce "Geleceği Allahtan başka kimse göremez, biz sadece olasılıkları söyleriz, inşallah benim falım yanlış çıkar." dedi ve bu inceliği ve nezaketiyle tüm falcılar arasında benim için ayrı bir yer edindi:)

Back
X