Ankara'daki Falcılar

elmiradan memnun kaldınızmı genel olarak

Şimdiki zamanla ve geçmişle ilgili sektirmedi. Hepsi doğruydu.

Gelecekle ilgili genel şeyler söyledi daha çok.

Bir de eski sevgilinle barışıp ayrılacaksın, dedi.

Ben Elmira'da şeye takıldım, baktırdığım günün ertesi günü eski sevgilimle görüştük, hani bunu bilebilirdi gibi.

Çünkü bir aydır falan görüşmüyorduk adamla..

Mevcut durumu öğrenmek için 75 milyon değmez diyeyim..

kızlar ankara kafe'deki Eylül'ü öneriyorum.

eski sevgilimle ilgili bu adam ankara'ya taşınacak iki ay içinde demişti. hani hep diliyordum ama istediği işi ayarlayamamıştı. başka birinden teklif gelmiş, ankara'da yaşayacakmış bir süre.

64 gün içinde barışacaksınız demişti ama ben nisan'da gittim, hala ilişkiye tekrar başlamadık. arkadaşça görüşüyoruz.

kızlar ankara kafe'deki Eylül'ü öneriyorum.

eski sevgilimle ilgili bu adam ankara'ya taşınacak iki ay içinde demişti. hani hep diliyordum ama istediği işi ayarlayamamıştı. başka birinden teklif gelmiş, ankara'da yaşayacakmış bir süre.

64 gün içinde barışacaksınız demişti ama ben nisan'da gittim, hala ilişkiye tekrar başlamadık. arkadaşça görüşüyoruz.

bilmem bana çıkmadı çıkmıyo dedikleri demekki frekans meselesi

Bana da çıkmadı, hatta bana günü bile bilememişti...Galiba frekans ya da şans olayı.. Halbuki her falcıya da o kadar inanarak gidiyorum:14:
arkadaşımla gitmiştik eylül,e ikimizinde geçmiş olaylarını çok iyi bildi ama gelecekle ilgili sölediklerinin birisi bile çıkmadı:50:
sevgi cafedeki hanımda iyi biliyor ama sölediklerinden benim için çok önemlisi halen çıkmadı bekliyorum yakınlarda gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek aynısınımı yoksa kıvırcakmı çok merak ediyorum çünkü bazı falcılar bazen sölediklerinin tam tersini söyleyebiliyorlar:63:

Geçen gün bir arkadaşım Angelo Cafe'deki Bahar'dan bahsetti.
Giden var mı? Nasıl?
Kıvırcık saçlı bir kadınmış.

Geçen gün bir arkadaşım Angelo Cafe'deki Bahar'dan bahsetti.
Giden var mı? Nasıl?
Kıvırcık saçlı bir kadınmış.
Gittim pek memnun kalmadım açıkcası diğer falcılardan bir farkı yok sölediklerinden de şuana kadar çıkanı olmadı sadece çok paracı bir bayan sizi hemen tarot yada su falına yönlendirir benim dikkatimi bu çekmişti.

ankarada yağmur cafede zelal die kapalı bir bayan çalışıyordu sonra oradan ayrılmış eğer başka bir yerde çalıştığını duyan bilen varsa yazarsa sevinirim çok mükemmel su ve kahve falı bakıyordu ne dediyse çıkmıştı ama maalesef ayrılmış oradan...belkide bu işi yapmıyor artık bilemiyorum

bir buçuk ay önce fln ankara feye gittim eylül hanım ayrıldı başka biri bakıyolar....şuan eylül hanımın bi yerde çalışıp çalışmadığını bilen vamrı

Gittim pek memnun kalmadım açıkcası diğer falcılardan bir farkı yok sölediklerinden de şuana kadar çıkanı olmadı sadece çok paracı bir bayan sizi hemen tarot yada su falına yönlendirir benim dikkatimi bu çekmişti.

Arkadaşıma da sana kurşun dökeyim deyip durmuş zaten. Paragöz olduğu belli.

valla arkadaşlar ankarada gitmediğim falcı hemen hemen kalmadı..kim ne derse desin ebru alev tek kelimeyle muhteşem..:46:

ankarada yağmur cafede zelal die kapalı bir bayan çalışıyordu sonra oradan ayrılmış eğer başka bir yerde çalıştığını duyan bilen varsa yazarsa sevinirim çok mükemmel su ve kahve falı bakıyordu ne dediyse çıkmıştı ama maalesef ayrılmış oradan...belkide bu işi yapmıyor artık bilemiyorum

Zelal'i ben de duydum, hatta fala hiç inanmayan bi erkek arkadaşım söylemişti, ama çocuk yıllar önce baktırmış, bi daha da yerinde bulamadığını söylemişti. Bulan, gören, bilen varsa yazsın, ben de çook merak ediyorum:)) O kadar kişiye para bayıldım, bi de onu deneyim:34:

uzun zamandır, belki de başından beri forumu takip ediyorum ve sonuçta ankarada adamakıllı bir falcı olmadığı yada fal baktıranların deneyimlerini paylaşmaya istekli olmadıkları görüşüne sahip oldum.forumda çok yorum yapanların çoğunluğu da sanırım falcıların kendileri.... bu arada kimseyi suçlamak yada zan altında bırakmak değil niyetim.dışarıdan bakınca öyle bir intibaa oluşuyor... ben de aslında inanılmaz fal meraklısıyım ama forumdan yararlanıp bir falcıya ulaşamadım. en azından 1 -2 gerçek falcı adresi verecek olan yok mu. ---- bir yıldır adı sürekli geçen 5-6 falcı hariç----- neden hariç aynı isimlerden ..... geldi.

nedense ankara olarak pek aktif değiliz falcılar konusunda. bir de herkesin ortak beğendiği yok gibi.

merak ediyorum mesela, hiç çıkan falınız yok mu? yani geçmiş geçmiş, şimdiki zaman tamam ama geleceği bilen varsa bir de ona gidelim.

nedense ankara olarak pek aktif değiliz falcılar konusunda. bir de herkesin ortak beğendiği yok gibi.

merak ediyorum mesela, hiç çıkan falınız yok mu? yani geçmiş geçmiş, şimdiki zaman tamam ama geleceği bilen varsa bir de ona gidelim.

Ya evet ben de öyle falcı bulamadım, ama galiba o da şu frekans mıdır nedir o:)) 4 arkadaş Fal Cafe'deki Nuran ablaya gitmiştik, hatta tarot baktığında günü çok iyi bildiği için bi ara deli gibi her hafta gidiyorduk. Ama ben ve bi arkadaşıma gelecekle ilgili ne dediyse tam tersi çıktı, hatta süper olacak dediği bi olayım kabus gibi bitti; ama diğer 2 arkadaşıma da ne dediyse çıktı, hem de "hayatta olmaz." dediğimiz şeyler çıktı..Garip yani.. O yüzden net bi şey diyemiyorsun..

Arkadaşlar evim cafedeki sevdaya gittiniz mi? Nasıldır iyi bir falcımıdır? Tavsiye edermisiniz?

dün 3 arkadaşla sevdaya gittik.gerçekten harika baktı.kahve , tarot, suya bakıyor. biz kahveye baktırdık velakin kahvenin icine bile bakmadı. resmen gozlerimizin icine baka baka anlattı. tavsiye ederim . ama orda bide yasemin var. kattiyen tavsiye etmiyorum 20 dakikalık fala sadece 4 dakika baktı ve hepsini salladı.

cidana figwn diye biri gelmiş ben baktırmadım ama birkaç genç kız figeni duyduk geldik dediler. daha önce de orada çalışmış 15tl ye bakıyomuş. figenle ilgili tecrübesi olan var mı????:92:

Back
X