Ankara'daki Falcılar

cidana figwn diye biri gelmiş ben baktırmadım ama birkaç genç kız figeni duyduk geldik dediler. daha önce de orada çalışmış 15tl ye bakıyomuş. figenle ilgili tecrübesi olan var mı????:92:

Ben Figen'e gittim, kahve falı baktırın, bayağı uzun bakıyor.ayrıca tarota gerek yok. Onda pek farklı şeyler söylemiyor, ama soru sorarsanız tarota yönlendiriyor. Bence ona gerek yok. Günü gerçekten biliyor. Uzun da bakıyor. ama gelecekle ilgili dedikleri bende çıkmadı.ay ama yazarken aklıma geldi, kadının günahını almayım, dediği bi şey iki gün önce çıktı aslında.. ama başka dediği şeyler, yani gelecekle ilgili olanlardan çıkmamıştı..

dün 3 arkadaşla sevdaya gittik.gerçekten harika baktı.kahve , tarot, suya bakıyor. biz kahveye baktırdık velakin kahvenin icine bile bakmadı. resmen gozlerimizin icine baka baka anlattı. tavsiye ederim . ama orda bide yasemin var. kattiyen tavsiye etmiyorum 20 dakikalık fala sadece 4 dakika baktı ve hepsini salladı.

sevda güzel bakıyor tamamda dedikleri çıktımı peki

ama üç aydır handan ablaya gidiyorum kadın benim hayat koçum gibi oldu ve üç aydır bana ne diyosa çıkıyo yedi aydır ayrı olan sevgilimide getirdi ben çok mutluyum darısı herkezin başına handan abla seni çok seviyorum:81::36:

ama üç aydır handan ablaya gidiyorum kadın benim hayat koçum gibi oldu ve üç aydır bana ne diyosa çıkıyo yedi aydır ayrı olan sevgilimide getirdi ben çok mutluyum darısı herkezin başına handan abla seni çok seviyorum:81::36:

sevgilimi getirdi derken??? faldan başka bişeymi yapıyo anlamadım.

burda adı geçen handan ebru alevin yanında olan izmirli handan mı. bir ara forumda adı geçiyordu sonra reklam amaçlı üyelik diye yasaklandı sanırım. ben de handanın ücretini merak ediyorum giden arkadaşlar gelecek yorumu ve sevdiğinizin size dönmesi için toplam bedel ne kadar ..... daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz....
ben de geçen gün avanti cafe de denize gittim. çok şeker bir bayan hakikaten terapi gibi geliyor ama biraz pahalı... (kahve+tarot 30,00 , kahve+tarot+yıldız 50,00 tl ) gelecekle ilgili gelişmeler olursa yazarım

Avanti Kafe'deki Deniz de iyidir. O da dualar verir, mevcut durumu çok iyi görür.

Kendimle ilgili dediklerini çok hatırlayamıyorum, defalarca gitmişimdir çünkü. (1'den çok gittiğim tek falcıdır.)

Ama bir arkadaşıma bu doktorla ayrılacaksınız, başkası olacak vs demişti. o tuttu.

başka bir arkadaşıma da ayrıldığı erkek arkadaşı için "sakın geri dönme, hayırsız bir adam" demişti. kız geri döndü şimdi nişan arefesindeler. ama hakikaten hayırsız bir adam. tehlikeli biri.

Avanti Kafe'deki Deniz de iyidir. O da dualar verir, mevcut durumu çok iyi görür.

Kendimle ilgili dediklerini çok hatırlayamıyorum, defalarca gitmişimdir çünkü. (1'den çok gittiğim tek falcıdır.)

Ama bir arkadaşıma bu doktorla ayrılacaksınız, başkası olacak vs demişti. o tuttu.

başka bir arkadaşıma da ayrıldığı erkek arkadaşı için "sakın geri dönme, hayırsız bir adam" demişti. kız geri döndü şimdi nişan arefesindeler. ama hakikaten hayırsız bir adam. tehlikeli biri.

nerde bu dediğiniz yer

sevda güzel bakıyor tamamda dedikleri çıktımı peki

arkadaşlar sevda gercekten cok iyi . ben turizmciyim . gözümün içine bakaraktan sen turizmcisin dedi sonra sevgilimin işini bildi. aynı evde yasadıgımızı . arkadasimda baktırdı onada düşük yaptın dedi ki 1 ay önce düşük yapmıştı.

nerde bu dediğiniz yer
o kadına ben iki sefer gittim sirke al ip onu al bunu al o kadın sıkıntılı ve bildiği hiç bir şey yok
üstelik ne geçmiş ne gelecek sadece çok iy konuşuyo insanların konuşmasını sağlayıp ordan giriyo aklı olan gitmez denize:17:

Back
X