Ankara'daki Falcılar

kızlar sırf eglence olsun dıye okudum yazdıklarınızı en çok da mardine kargoyla fincan yollama olayından bahsedene guldum bide biri demişki kezban kılıklı falan diye saydrmış illahi şaka gibisiniz

kızlar sırf eglence olsun dıye okudum yazdıklarınızı en çok da mardine kargoyla fincan yollama olayından bahsedene guldum bide biri demişki kezban kılıklı falan diye saydrmış illahi şaka gibisiniz

Bu forumu en çok takip edip paylaşımda bulunanlardan biri olarak kendi adıma şunu söyleyim: Valla benim vaktim bol, maaşım da fena sayılmaz. O yüzden siz nasıl eğlence olsun, gülüp eğlenin diye ilginizi çekmeyen ve inanmadığınızı belirttiğiniz bir konuyla ilgili forumu takip ediyorsanız ben de sırf eğlence olsun, gülüp eğleneyim diye fal baktırıyorum:))

Dolcissimo

Bu forumu en çok takip edip paylaşımda bulunanlardan biri olarak kendi adıma şunu söyleyim: Valla benim vaktim bol, maaşım da fena sayılmaz. O yüzden siz nasıl eğlence olsun, gülüp eğlenin diye ilginizi çekmeyen ve inanmadığınızı belirttiğiniz bir konuyla ilgili forumu takip ediyorsanız ben de sırf eğlence olsun, gülüp eğleneyim diye fal baktırıyorum:))

Valla kızlar benim vaktim de bol değil, çalışıyorum mesela şu an. ama beş dakika ayırabiliyorum buraya yazmaya. ya da fal baktırmaya.

evet aslında başka ile fincan göndermek en ekstrem halimiz :) ama oraya gelene kadar neler yapmıyoruz :) haftada iki falcıya gittiğim oldu.

ha şu değil fal bağımlısı değilim, hayatım günlük güneşlikken fal baktırdığım olmadı.

madem yoluma çıkmıyor bari falıma çıksın mantığıyla fal baktırıyorum.

seviyorum napayım :)

eğer komikse durumumuz dilerim bu duruma düşmezsiniz. hani şurada aklı selim olmayan bir insan tanımadım çünkü, hepimiz eğitimli iş güç sahibi ve iyi ilişkilerden çıkmış insanlarız.

umut arayışıyla dalga geçmeyelim bence :)

arkadaslar herkese selam, pinar hanim in numarasini bana gonderebilir misiniz acaba?
şekerim tavsiye etmem pınarın söledikleri çıkmadı şuana kadar; belkide zamanı vardır :50:6 ay oldu halen 1 tanesi çıksın diye bekliyorum ama şuandaki durumunuzu iyi bilir benim için özel bir duru:50::50:muda bildi ama geleceğe yönelik söledikleri malesef

hepsi kazıklıyo sizce falcılar geleceği bilseydi şuanda falcı mı olurlardı milyoner mi olurlardı loto idda falan oynayıp.. kimseye lafım yok kimsenin yaşam tarzına da bişey diyemem inanca falan ama fal haramdır geleceği sadece ALLAH C.C bilir
Bayan çok bilmiş elbetteki geleceği allahtan başkası bilemez haşa burda aksini söleyen oldumu?sen madem çok bilen birisi olarak neden burda içini döken sadece sohbet etmeye çalışan çoğu zaman falcılarla kahve bahane olup sohbet eden hoş vakit geçirmeye çalışan insanların yazılarıyla dalga geçiyorsun peki senin bu kişileri irdelemen günah olmuyor mu?bırakın insanlar burda içini döküyor. eğlenmek istiyorsan da lunaparka git.

4 ay önce nur hanıma gitmiştim evet hoş bir bayan diğer falcılara görede iyi bakıyor ama lavaboya gelince hakikaten adamın biriyle yüzyüze geldik banada pek güvenli gelmedi zaten nur hanımın bulunduğu yer gizemli bodrum katında üst katta olsa daha güvenli bence.

ben de nur hanim icin gitmistim ankara cafe ye artik burda calismiyor demislerdi, yanlis yere mi gittim acaba? nerde oldugunu tarif edebilir misin?

bu arada pinar hanimla ilgili tavsiyen icin sagol canim, cikmadiysa hic birsey gitmenin bir mantigi yok.

allah herkesin donmesini veya tanismayi istedigi kisiyi karsisina cikartsin insallah:1:, tabiki hayirlisiysa.

Kızlarr bu yıldız hanımın telefonu varsa gönderebilirmisiniz???ben istanbuldayım çok övülüyoo burada :)

ben size mercan sayhanı deneyin derim birde rüyanız hayrolsun emine akkkaya ikiside tel de bakıyo diye biliyorum bir de bizim forumda elmira ve elnit var onlarda çok tutuluyoo

yıldız hanım tel de bakıyo dimii kızlarrrrrrrrr

kızlar size tavsiyem birde handan hanımı deneyin

handan hanımı ben denedim şuan ve geçmiş diğer falcılarda olduğu gibi iyi....
gelecekle ilgili 15 hazirandan sonra yani 15 haziran itibari ile söylediği şeyler olursa buradan hepsini yazacağım. tabii olmazsa da olmadığını......

valla falcı dediğin geçmişi değil gelecceği bilsin.oda ankarada imkansız gibi görünüyor.ama evim cafedeki sevda ve mercan araban olacak dedi. organize mi oldular bilmiyorum ama.3 arkadaşımıda götürdüm onlara hiç böyle şey söylemedi.dört gözle bekliyorum gerçeklesmesini ama su durumad zor :D aslında kızılay ulus yalan. herşey çinçin'de saklı.tabi orayada yürek ister.artık olmadı bütün kadınlar toplaşıp gitmek lazım.:1:

valla falcı dediğin geçmişi değil gelecceği bilsin.oda ankarada imkansız gibi görünüyor.ama evim cafedeki sevda ve mercan araban olacak dedi. organize mi oldular bilmiyorum ama.3 arkadaşımıda götürdüm onlara hiç böyle şey söylemedi.dört gözle bekliyorum gerçeklesmesini ama su durumad zor :D aslında kızılay ulus yalan. herşey çinçin'de saklı.tabi orayada yürek ister.artık olmadı bütün kadınlar toplaşıp gitmek lazım.:1:

tavsiyem birde handan ablaya git fikrini değiştirirsin

canım mercan nasıldı memnun kaldın mı ??

Back
X