Ankara'daki Falcılar

:)teşekkürler.aslında birçok kişinin gidip de memnun kaldığı bir yer var mı onu merak ediyorummm

herkes farklı bişey söylüyor bende çok meraklıyım bu konuda. işte bi tek evim cafeye gittim ordada sevda ve mercan nispeten iyi. dedigim gibi aslında en iyisi çinçine gitmek

Vahi ile meneha aynı kişiler olup yorumlarına itibar etmemenizi rica ederiz.

Sayın Editor,

Reklam amacıyla burada yazanların üyeliklerini iptal etmeniz çok güzel bir şey; ancak yazdıklarının da silinmesinin doğru olacağını düşünüyorum. Nicklerin yanında "Reklam amaçlı Üyelik" yazısına dikkat etmeyen kullanıcılar bu kişilerin yazdıklarını ciddiye alabiliyorlar.

Hanımlar Ankara Fal Cafe'deki İnci Hanım ile ilgili bilgi, görgü veya duyumu olanınız var mı? Bir arkadaşım çok memnun kaldı ben de gitmeyi düşünüyorum ama emin olamadım.
Bu arada Sevgi Cafe'deki Nur Hanım'a gittim. 20 TL'ye bakıyor. Fincanı açarken fincanla tuhaf hareketler yapıyor. Öbür tarafla irtibatlı mı acaba dedim. Güzel göz makyajı yapmış. =) Geçmişimle ilgili hemen her şeyi bildi, ama bunlar zaten benim de bildiğim şeylerdi geçmişte gerçekleşip benim haberdar olmadığım şeyler değildi yani. Gelecekle ilgili söyledikleri de çıkacak mı zaman gösterecek. Direk isim vermiyor, harf veriyor. S,E ve A harfleri adında geçen kimseyle tanışıp evlenecekmişim. Hadi bakalım dedim güldüm. =) Tabi ortam, leş. Ben tuvaletin aynasında makyajımı tazelerken içeriye pat diye bir adam daldı. "Oha!" dedim yüzüne. Utanıp kaçtı. Nur Hanım için gidilir mi, siz takdir edin. =)
İnci hanıma gitme derim anlattıkları anlaşılmadığı gibi birde içini karartıcı sözler söyleyip moralin sıfır bir şekilde çıkarsın bana sölediklerininde hiç biri çıkmadı.

dün arkadaşımın tavsiysiyle falcıya gitim 8 falcıları var 7 tanesi 5 lr dan biri 15 den bakıyor ama 15 den bakan sevda rakipsiz dediler kıydım paraya ve zaman bu arada2.30 saat bekledim yok böyle bi şey ya kadın uçmuş şiddetle tavsiye edilir ha randevu alsanız iyi olur benim gibi beklemek istemiyorsanız şimdi sizler yer soracaksınız söylüyüm karanfilde madam çantanın üst katı evim tarot yazıyor kapıda:58:

dün arkadaşımın tavsiysiyle falcıya gitim 8 falcıları var 7 tanesi 5 lr dan biri 15 den bakıyor ama 15 den bakan sevda rakipsiz dediler kıydım paraya ve zaman bu arada2.30 saat bekledim yok böyle bi şey ya kadın uçmuş şiddetle tavsiye edilir ha randevu alsanız iyi olur benim gibi beklemek istemiyorsanız şimdi sizler yer soracaksınız söylüyüm karanfilde madam çantanın üst katı evim tarot yazıyor kapıda:58:

evim'e randevuyla gidiliyor.Acayip kalabalık.İçerde oturacak yer yok.Belkide insanları teşvik eden bu.Valla geçen sevdaya kahve için gitmiştim.Şimdi tarot için gideceğim.Umarım bu sefer memnun kalırım.Haberdar ederim sizleri.

evim'e randevuyla gidiliyor.Acayip kalabalık.İçerde oturacak yer yok.Belkide insanları teşvik eden bu.Valla geçen sevdaya kahve için gitmiştim.Şimdi tarot için gideceğim.Umarım bu sefer memnun kalırım.Haberdar ederim sizleri.

evt aynen çok kalabalık.randevu almazsan çok bekliyosun.ama sevda çok ii de eşi o süreyi koymasada daha rahat baksa.girdiğinle içerden birinin süreniz bitti die kapıyı açıp dikilmesi delirtio.ben sürekli gidiorum o kafeye karşılaştıysak şaşırmam.neşe abla ve pembe de iiler bence.hem daha uygun.ama sevda gerçekten çok ii.

benm çok ii dediğim 2 falcım daha var biri cadıkazanında yağmur diğeride katina falı bakan bi abla.adını burdan vermiycem eşi kızıyor.isteyen olursa özelden yazarım.

ben yabamcısıyım çok ii bilmiorum ama altındağ taraflarında bi yerde.ama gitmeni tavsiye etmem çinçin hakkında pek ii şeyler duyduğumu söyleyemem

baya ermeni kadınlar varmıs.hatta reekarnasyon yasayanlar bile :D ha bu arada sana msj atamıyorum cunku yeni uyeyim 100 gonderi yapmam lazimmis :/

baya ermeni kadınlar varmıs.hatta reekarnasyon yasayanlar bile :D ha bu arada sana msj atamıyorum cunku yeni uyeyim 100 gonderi yapmam lazimmis :/

hadi yaa:)reekarnasyon yaşadığını iddia etmesii garip(hintli olsa tamam diyim onlar meraklılar o olaya:):)daha önceki hayatında neymiş peki:)kesin senle karşılaşmışızdır biz evim kafede ama:)olmadı bigün karşılaşırız.ben oraya gitmem korkarım çinçin güvenilir bi yer değil çünkü.gidersinde sağlam çıkmazsın.

hadi yaa:)reekarnasyon yaşadığını iddia etmesii garip(hintli olsa tamam diyim onlar meraklılar o olaya:):)daha önceki hayatında neymiş peki:)kesin senle karşılaşmışızdır biz evim kafede ama:)olmadı bigün karşılaşırız.ben oraya gitmem korkarım çinçin güvenilir bi yer değil çünkü.gidersinde sağlam çıkmazsın.

valla oyle diyorlar cogu ruyasında gormus cogu arabistandan ermenistdan goc etmis büyücü özelligi altında falcılıkta yapıyorlar ayy inan niyetimde cincin var ama dogru diyorsun girersen cikamayiz . bencede kesin karsilasmisizdir ben evimdeki yasemin mercan sevdaya gittim ama en iyisi sevdaa

valla oyle diyorlar cogu ruyasında gormus cogu arabistandan ermenistdan goc etmis büyücü özelligi altında falcılıkta yapıyorlar ayy inan niyetimde cincin var ama dogru diyorsun girersen cikamayiz . bencede kesin karsilasmisizdir ben evimdeki yasemin mercan sevdaya gittim ama en iyisi sevdaa

mercan,yasemin,pembe,neşe,birgül,güneş,zeynep,sevda hepsine gitmişim :):)ama zeynep çok kötüydü.güneşide beğenmedim.mercan ehhhhhhhh işte çok ii değil.neşe abla kimsenin bilmediği bişeyimi bildi ilk gittiğimde çok şaşırmıştım.ve sonraki gidişlerimde nokta atışı yaptı baya.yasemine bi kere baktırdım o da ii gibi.pembe de ii(yaseminn kardeşiymiş zaten)daha pazar günü ordaydım pembeye baktırdım.ama tabiki en iisiii sevda.

kızlar en iyiyisi sevda diyorsunuz ama nedense ben hiç memnun kalmadım ve çok kısa bakıyor yani verdiğiniz paranın karşılığını alamıyorsunuz. bende bir çok falcıya gittim ve uzun deneyimlerin sonucunda kızılayda iyi bir falcı yok diyebilirim. kızılay dışında bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz falcılar varsa paylaşalım lütfen

handan hanımı ben denedim şuan ve geçmiş diğer falcılarda olduğu gibi iyi....
gelecekle ilgili 15 hazirandan sonra yani 15 haziran itibari ile söylediği şeyler olursa buradan hepsini yazacağım. tabii olmazsa da olmadığını......
handan hanımı denemedim eğer 15 hazirandaki çıkarsa gerçekten burda belirtiniz meraktayım...

Hanımlar Eylül'ün (ankara kafe) dediklerine yakın şeyleri yaşadık. eski erkek arkadaşımın ankara'da iş açacağı, finansal sorunlar yaşayıp geri alacağı. bir süre ankara'da yaşayacağı (istanbullu)

ancak bunlar az çok kafamdaki şeylerdi, belki hayal ettiklerim..

bu adamla evlenebilirsiniz, arama sakın o dönecek demişti.

tutmadı.

yarın son gün 12 haziran..

ha bazen günler oynuyor diyorlar ama benim hayatım tamamen farklı bir yola saptı. sadece iş ilişkimiz olabilir artık onunla. çünkü çok yoruldum.

geçen gün ben sevdaya gittim ... tek kelimeyle rezalet. kahve 15, kahve+tarot 30, yıldızname su 100 tl imiş. ben sadece kahve baktırayım dedim denemek için
orayı idare eden bir bayan var süre tutuyor mesela kahve 10 dakika. saat 16.10 da oradaydım yaklaşık 50 dakika sonra alırız dediler ama 17,40 da bana sıra geldi 17,50 de de odadan çıkarıldım bu on dakikanın 2,3 dakikasında sevda niye başının ağrıdığını sorguladı. (zaten zaman yokkkk) kalan 7 dakikada da 3 cümle kurdu. yani üç konu söyledi. tam yeni başlamıştık ki o idareci bayan süre doldu deyip beni çıkardı... kesinlikle tavsiye etmiyorum ama siz bilirsiniz tabiiii...
bu arada evim cafe tıklım tıklım .... karanfilin tüm öğrencileri oradaydı sanırım.....
ha birde sevdanın eşi mi, nişanlısı mı bilemiyorum bir adam var o da süre ve kişi sayısına müdahale ediyor....:84:
yani sevdanın bir köle gibi çalıştırıldığı fikri oluşuyor insanda.
ama ben 15,00 tl me çok üzüldüm yazık... sevdanın söylediklerinden belki daha fazlasını sohbet sırasında kahve içtiğim ve kapattığımda biraz fal bakabilen arkadaşlarım da söylüyor....
:52:

Back
X