Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

inşallah biz bekleyen annelerde aynı duyguları tadarız , kelebek bu bahsettiğiniz hangi hastane kaçırdım sanırım

kelebeeek doğum yaptın mı? hayırlı olsun...

etimedi denediniz ve memnun kaldınız mı? ben de hastane arayışındayım ve çok kararsızım, bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
etimedi denediniz ve memnun kaldınız mı? ben de hastane arayışındayım ve çok kararsızım, bilgilendirirseniz çok sevinirim.

merhaba , korudan seda hoca gittiği için , yeni doktor arayışındaydım. hakkında bayaa olumlu yazı okuyunca randevu alıp gittim pişman oldum.

kendisinden memnun kalanlar elbette vardır ama benim izlenimim, paragöz ilgisiz ve muayene esnasında verimsizdi, tartı olduğu halde kilomu kontrol etmedi tansiyonumu ölçmedi, bebğimin boyunu sorduğum halde söylemedi vs.vs. özele boşuna gidip paralar dökmüyoruz ve doğal olarak karşılığını bekliyoruz.bu özeldeki ilgisiz sıradan tavrı devlet hastanesindede gördüm eeee nie özele gidiyoruz ozaman dimi?

ben ilk defa gittiğim doktordan daha ılımlı sevecen ve bilgi aktarımı beklerdim, benimle para yüzünden bi kavga etmediği kaldı . ben pişmanım deneyimim budur arkadaşlar.

sizde gidip kendiniz gözlemleyebilirsiniz.

sanırım tekrar koruya döneceğim, meltem hanımı yada aşkın beyi denemem gerekicek.

Canımmm evet dünya tatlısı bir oğlum oldu. Darısı başına olsun inşallahhh

Allah analı babalı büyütsün Banu Hanım'dan normal mi sezeryanla mı doğum yaptınız?
Hastanenin ilgi alakası nasıldı?

Bilgi verirseniz çok sevinirim

amin inşallah canım. valla bizimki biraz geç gelecek herhalde. içeride keyfi yerinde. 38+4 oldum. bakalım ne zaman doğmayı isteyecek hanımefendi.

merhaba, ben balgat koruya gidiyorum ama sincanda seda hnma giden arkadaşlarım vardı, o gidince aşkın beye devam ettiler çok memnun kaldıklarını söylediler...meltem hndan çok memnun kalmamıştı bi arkadaşım, eski dra nazaran daha ciddi ve soğuk bulmuştu...

teşekkür ederim cnm tavsiyen için 2 mayıs da randevum var bakalım eşimde aşkın beyi bi deneyelim demişti bakıcaz bakalım umarım memnun kalırız.

Allah analı babalı büyütsün Banu Hanım'dan normal mi sezeryanla mı doğum yaptınız?
Hastanenin ilgi alakası nasıldı?

Bilgi verirseniz çok sevinirim

Epidural sezeryanla doğum yaptım. Banu hanımın ilgisindende hastane çalışanlarının ilgisindende memnun kaldım. Bebeğimide benide sürekli takip ettiler. Sorun yaşamadım şükürler olsun. Ben biraz fazla panik biriyim ameliyathaneye girerken iki gözüm iki çeşme ağladım korkumu heyecanmı bilmiyorum nedenini İçerde Banu hocayı görünce ferahladım kadın elimi filan tuttu sakinleştirmeye çalıştı iyiydi yani

amin inşallah canım. valla bizimki biraz geç gelecek herhalde. içeride keyfi yerinde. 38+4 oldum. bakalım ne zaman doğmayı isteyecek hanımefendi.

Ne kadar kalsa karnında o kadar iyi annesi. Maşallah ona

Son düzenleme:

kalsın bakalım. nezle olmuşum zaten. biraz daha gelmese daha iyi olur onun için.

canımm sana çok teşekür ederim
bende geçen hafta etimedde doğum yaptım senin tavsiyenle banu hanıma gittim çokk memnun kaldımm ebeler hemşireler falan herkez çokk iyidi hemde koruya ödücemin yarı fiyatına geldii

Çok sevindim hayırlı evlat olsun inşallah güle güle büyüt

Haldun gunere gidiyordum doğum yaptım.
Hoca ücreti 122 tl.
Poliklinik gidebilirsin ekstra ilgi yok çünkü.

Anladim poliklinikde kime gidersem doguma o girmior sanirim ben bastan sona sadece tek bi kisi ile muhattap olmak iistiyorum asilama ile hamile kaldım ozel oda falan varmis bunlari tuttunuz mu?

Anladim poliklinikde kime gidersem doguma o girmior sanirim ben bastan sona sadece tek bi kisi ile muhattap olmak iistiyorum asilama ile hamile kaldım ozel oda falan varmis bunlari tuttunuz mu?

Doguma sen talep edersen giriyor. Benim normal olduğunu icin istemedim. Özel oda evet tuttum.

etlik lokman hekimi bi arkadasim daha tavsiye etti.dogum fiyati nedir ve muayeneler ne kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…