- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.681
Emzirmek çok güzel gerçekten yaşayınca anlayacaksınızBöyle insanın içine ılık ılık bişey akar ya boğazınıza bişeyler düğümlenir.... Neyse hastaneden memnun kaldım baya ilgiliydiler hemşireler hiç boş bırakmadı sürekli takip ettiler gerçi her hastanede öyledir ama en azından burdaki kızlar çok sıcak kanlıydılar sağolsunlar sürekli sakinleştirmeye çalıştılar beni. Sorun yaşamadım. Yinede sen bilirsin tatlım
Yeni açılan etimed hastanesiinşallah biz bekleyen annelerde aynı duyguları tadarız , kelebek bu bahsettiğiniz hangi hastane kaçırdım sanırım
Yeni açılan etimed hastanesi
Emzirmek çok güzel gerçekten yaşayınca anlayacaksınızBöyle insanın içine ılık ılık bişey akar ya boğazınıza bişeyler düğümlenir.... Neyse hastaneden memnun kaldım baya ilgiliydiler hemşireler hiç boş bırakmadı sürekli takip ettiler gerçi her hastanede öyledir ama en azından burdaki kızlar çok sıcak kanlıydılar sağolsunlar sürekli sakinleştirmeye çalıştılar beni. Sorun yaşamadım. Yinede sen bilirsin tatlım
etimedi denediniz ve memnun kaldınız mı? ben de hastane arayışındayım ve çok kararsızım, bilgilendirirseniz çok sevinirim.
merhaba, ben balgat koruya gidiyorum ama sincanda seda hnma giden arkadaşlarım vardı, o gidince aşkın beye devam ettiler çok memnun kaldıklarını söylediler...meltem hndan çok memnun kalmamıştı bi arkadaşım, eski dra nazaran daha ciddi ve soğuk bulmuştu...
Allah analı babalı büyütsün Banu Hanım'dan normal mi sezeryanla mı doğum yaptınız?
Hastanenin ilgi alakası nasıldı?
Bilgi verirseniz çok sevinirim
amin inşallah canım. valla bizimki biraz geç gelecek herhalde. içeride keyfi yerinde.38+4 oldum. bakalım ne zaman doğmayı isteyecek hanımefendi.
Epidural sezeryanla doğum yaptım. Banu hanımın ilgisindende hastane çalışanlarının ilgisindende memnun kaldım. Bebeğimide benide sürekli takip ettiler. Sorun yaşamadım şükürler olsun. Ben biraz fazla panik biriyim ameliyathaneye girerken iki gözüm iki çeşme ağladım korkumu heyecanmı bilmiyorum nedeniniİçerde Banu hocayı görünce ferahladım kadın elimi filan tuttu sakinleştirmeye çalıştı iyiydi yani
Ne kadar kalsa karnında o kadar iyi annesi. Maşallah ona
Epidural sezeryanla doğum yaptım. Banu hanımın ilgisindende hastane çalışanlarının ilgisindende memnun kaldım. Bebeğimide benide sürekli takip ettiler. Sorun yaşamadım şükürler olsun. Ben biraz fazla panik biriyim ameliyathaneye girerken iki gözüm iki çeşme ağladım korkumu heyecanmı bilmiyorum nedeniniİçerde Banu hocayı görünce ferahladım kadın elimi filan tuttu sakinleştirmeye çalıştı iyiydi yani
Ne kadar kalsa karnında o kadar iyi annesi. Maşallah ona
canımm sana çok teşekür ederim
bende geçen hafta etimedde doğum yaptım senin tavsiyenle banu hanıma gittim çokk memnun kaldımm ebeler hemşireler falan herkez çokk iyidi hemde koruya ödücemin yarı fiyatına geldii
Gazi Üniversitesine giden biri olarak tavsiye ederim.
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba şans eseri gördüm sizi:) gazide kime gidiyorsunuz ne kadar oduyorsunuz acaba bilgi verirseniz cok sevinirim.dr arayışı icindeyim tercihim gazi:)
Haldun gunere gidiyordum doğum yaptım.
Hoca ücreti 122 tl.
Poliklinik gidebilirsin ekstra ilgi yok çünkü.
Anladim poliklinikde kime gidersem doguma o girmior sanirim ben bastan sona sadece tek bi kisi ile muhattap olmak iistiyorum asilama ile hamile kaldım ozel oda falan varmis bunlari tuttunuz mu?
bende cem beyi düşünmüştüm ama normal doğuma girmiyorlarmış ben zaten doğum sırasında ebelerin çemkirmesini dinlememek adına özel istiyorum. Şimdi etlik lokman hekim hastanesinde sebahat hanıma gidiyorum memnunum normal doğum taraftarı ilgili bir doktor fiyatlarda makul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?