- Konu Sahibi nonameanymore
-
Öncelikle mesajımdaki acımı tedirginliklerimi paylaşanlara çok teşekkür ederim.
Amniyosentez ilk raporumu aldım, ve Allah'ıma binlerce şükür ki kromozomsal riskin olmadığını öğrendik. Tam sonuç ay sonunda belli olacak ve tam da o aralarda ayrıntılıya giricem. Benim için hamilelik 1 Nisan'da tekrar başlayacak (yani inşallah içim rahat ve heyecanlı).
Dileğim odur ki bunu kim okursa Allah yaşadıklarımı yaşatmasın, o korkuyu ve fiziksel acıyı vermeden doğumu görmeyi nasip etsin. Şu an amniyosentez kaynaklı dinlenmede evdeyim.
Bir de neyi farkettim biliyor musunuz, tanıyayım tanımayayım bir çok insan bana özelden mesaj attı. Google'dan arayıp bu sorunla karşılaşan ve benim yazdıklarımı görenler. Onlar için de dualarım sonsuz. Hep umut olalım birbirimize, inanın bana kıyafetmiş, odaymış, isimmiş boş. O yüzden Nisan'da başlayacak hamileliğim diyorum. Her kim dertleşmek isterse yanındayım. Kim 3 günde 10 yaş yaşlanan bir anneden tavsiye almak istemez ki?...
canım ben inanıyorum güzel haberler alıcaksın sende iyi şeyler düşün bebeğinde güzel şeyler hissetsin dualarımız seninle
bende ankara batıkentten forumdayım , ama bende sizin gibi hamile olduğum için sevinmek isterdim bayanlar
hoşgeldin canım ama anlamadım niye sevinmedin bebeğinin olmamasına
bende ankara batıkentten forumdayım , ama bende sizin gibi hamile olduğum için sevinmek isterdim bayanlar
merhaba kızlar nasılsınız.herkes iyidir inşallah.ben işe başladım bugün pek giremiyorum ee işten gelincede oğlum atlıyor boynuma..
geçmişi okudum platase gidelim demişiniz ona devamlı gitmek gerek benim için zor izin günümde oğlumla geçirmek isterim.ama masaj a gidebiliriz.
keşke birimiz önder olsakta buluşsak kızlar ne güzel olur valla şu yaban ellerde...
kendinize çokkkkk iyi bakın...
kızlar hepinize selamlar öptüm sizleri ve bebişlerinizi 3 gündür istanbuldayım yazamadım kaçtım ankaradan bayağı ilerlemişiz okudum hepsini yeni hamile arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz burdaki doktorumada gittim dün kız dedi artık kesinleşti inş gelmişken alışverişde yaparım inş ben daha hiç bşlmadım almaya önceki bebeklerimi kaybettim için temkinli yaklaştım ama artık başlym ya pembe pembe almaya istanbuldan istediğinz birşeyler varsa getireyim inş buluşursak ordada görüşürüz
slm güzel hamişleer
ben geldim ama kimseckler yok
valla buluşma işi çok güzel olur cidden
ben varım yani zaten çalışmıyorum evdeyim
nezaman derseniz ozaman gelırım bende seve seve
ah canım yaa ne kadar güzel bir karşılamaoğluşun kaç yaşında? Masaj harbiden çok iyi olur insanın beli sırtı mahvoluyor ama hamile masajı olmalı dimi ben şimdi göbek büyümeye başladığı için kesinlikle yüzüstü ya da sırt üstü yatmıyorum
oh ne güzel tatlım miss gibi değişiklik olmuştur KIZÇEN olacak demekkiAllah sağlıkla kucağına aldırır inşallah ufak tefek bişiler al tabi annesi artık
Selam canımmgelen uzun kalmıyor yazıp kaçıyor hemen aslında var ya herkes buluşma görüşme taraftarı doğumu yaklaşan arkadaşlarımız da doğurmadan haftaya cumartesi buluşsak mı ki ne dersiniz?
Selamlar, başlığınızı gördüm dayanamadım ben de katılmak istedim topiğinize...Baya kaynaşmışsınız
Ben de balgattayım,buluşma durumu söz konusuysa full destek...Ayrıca hamile masajı fikrini de pek bi sevdim
hoşgeldin cnm aramıza ozaman bu c.tesi için okey veriyosunmu
hamişler yeri belirleyin eşimi kandırabilirsem bende gelebilirim çok güzel olur:))
ah canım yaa ne kadar güzel bir karşılamaoğluşun kaç yaşında? Masaj harbiden çok iyi olur insanın beli sırtı mahvoluyor ama hamile masajı olmalı dimi ben şimdi göbek büyümeye başladığı için kesinlikle yüzüstü ya da sırt üstü yatmıyorum
oğlum 11 ayını bitircek teyzesi.masaj yaptırmak çatlak olasınıda azaltıyormuş..
pek kimse yanaşmıyor gibi. neyse birileri ayarlasın da bakalım
hala ses seda yok bakalım:) hey millet nerelerdesiniz?
ben katılamayacağım üzgünüm istanbullda olduğum için ayrıca ankarada olsaydımda cumartesi günleri eşim evde olacağından yine gelemezdim buluşursanız güzel haberler bekliyrm sizlerden kimsede yazmıyor valla 3.sayfalara ilerliyr bizim konumuz ben istnbuldan bile eşlik ediyrm gelin kızlar nerelerdesiniz
neden sevinmiyorsun canım istenmeyen bir gebelikmi yoksa bebişin bir sorunumu var allah korusun..her ne sebepten olursa olsun sıkma canını.allah büyük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?