selam oğluşumun teyzoşları biz 13.04.2012 de kontrol için gittiğimiz cuma günü süpriz bir şekilde doğum yaptık:) uzun uzun yazmaya çalışıcsm sizlere, cuma günü kontrole gittiğimizde hiç bir sıkıntımız yoktu nst de sancılarımız fazla çıkınca doktorumuz alttan muane etti ve yüksek sancılara rağmen hiç açılma olmadığını gördü, ayrıca çok fazla enfeksiyonumuz vardı, bebişimizin kafasıda 42. haftayla uyumlu olunca ormal doğumun benim için çok zor olduğunu söyle saat 6 gibi yatışımız yapıldı, bizde 7 gibi epidural doğuma karar verdik akşam 8 de amaliyathaneye indik, ancak doğum anında ben panik oldum ve anestezi uzmanı hemen genel anesteziyle beni uyuttu, yani bebişimi ilk ben göremedim

ben odama geldiğimde herkes beni bekliyordu neyse bebişi görünce hemen ayıldım tabi:)) oğluş 3600 doğdu eve geldiğimizde 3200 olmuştu, epidural sonrası 2 gün hastanede kaldık şimdi evdeyiz :)maalesef baş ağrısı çekiyorum

bebişimiz çok şükür güzel emiyor aman dua edin bize teyzeleri, şimdilik bu kadar hepinizi çok öpüyorum rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah :)) bu arada nurceren senide çok tebrik ediyorum canım :))