Tüp Bebek Merkezleri ankaradaki tüp bebek merkezleri ve fiyatları acil

clup_my

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
117
2
kızlar bi arkadaşımız var ve 6 yıldır çocukları olmuyo tüp bebek yaptırmak istiyolar ankaradaa fiyatı uygun bildiginiz tüp bebek merkezlerinin isimlerini paylaşırmısınız tabi fiyatlarınıda acil yardım edin kızlarr bugün haber vermem lazım madii durumlarıda idare ederr onun için uygun bi yer arıyorum ve aşamalrınıda yazarsanız çok mutlu olcam
 
genartı tavsiye ederim ben de orda başlıyorum haziranda ücredi 4.500 tl diye biliyorum kredi kartına taksşit yapıyolar anlaşmalı bankalarla..onun dışında ssk lılarsa baya bi deevlet yardımı oluyomuş burda arkadaşlar 800 e falan yaptırdıklarını söylüyolar ben emekli sandığındayım rapor çıkartırsam 1.5-2000 tl kadar geri ödeme alıcam devletten..o şekilde..allah kolaylık versin..
 
cnm anatolya 4200 ama rapor yoksa 3700 e düşüyorlar ilaçlar hariç onada tanıdık eczaneleri var
 
merhaba ben kavaklıdere tüp bebek merkezinde çalışıyorum bizim merkezimizin şu anda yapmış olduğu bir kampanya var fiyatımız 2700 ytl
 
tüp bebekler bukadar ucuz mu ya ben sordugumda 10 milyara yakın masraf cıkardı doktor asılama yapmıstım ucuz diye
 
maya tüp bebek merkezi'nin devam eden bir kampanyası var. 2142 TL. daha önce 1800 euroydu. kriz nedeniyle % 50'ye yakın bir indirim yapmışlar. Benim bu ay işlemim vardı, bu hafta gebe olduğumu öğrendim... tavsiye derim. hem başarılı bir merkez hem de fiyatları şuan için çok uygun.
 
Tüp Bebek Merkezi Seçiminde fiyat ne kadar önemli bilemiyorum.
Dr Aysun Hanım ve hemşirelerin güler yüzü olmasa başarılı olabileceğine inanmadığım bir yer.Açıkçası biz hayal kırıklığına uğradık.Gebeleğin oluşmamasının açıklanamaması ya da nasip kısmet gibi kelimelerle açıklanıyor olması düşündürücü.Öte yandan transfer sonrası hastanın yalnız bırakıldığını kaderine terkedildiğini düşünüyorum.Bu sayede olası olumsuz sonucun merkez üzerindeki etkilerinin azaltılmaya çalışıldığını düşünüyorum.Merkez bir şekilde otomatiğe bağlanmış ve işlemler çok düzenli ve kontrollü şekilde ilerliyor,ancak Dr.Aysun Hanım'ın üzerindeki iş yükü o kadar fazla ki yeteneklerinin sınırlandığını düşünüyorum.Merkezin psikolojik destek adına hiç bir çalışma yapmaması büyük bir dezavantaj.Sürecin büyük bir bölümüyle ilgili sıkıntı yaşamamış olmamıza rağmen sonuçla ilgili aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.Yeniden uygulama yaptırmak için Genart'ı düşünürmüyüm? Emin değilim....
 
Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar genartta raporsuz tüp bebek fiyatlarını ilaçlar dahil bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim
 
Mmerkezlerin hepsi kendine göre fiyatlar söylüyor. 3500-3750-4000 diyorlar ilaç hariç . ılaçlar en fazla 1500 tutar demişlerdi. Ekstra maliyetler çıkabiliyormuş histeroskopi 800-1900 arası, Genetik istenirse 1000-2000 diye hatırlıyorum. Herşeye hazırlıklı olmak lazım Tedaviye başlayınca parayı düşünmemek için önceden hazırlıklı gitmek gerek. 7000-8000 TL i gözden çıkarmak gerekiyor.
 
genartta raporsuz ilaçlar dahil 4500 biz haziranda yaptırmıştık ama sonuç negatif ikinciyi orada yaptırmayı düşümüyorum
 
Bence fiyat o kadar önemli değil. Ben American da başarısız denemelerde bulundum. Fiyatı hiç düşünmedik. ısim diye gittik. Bir defa tahlilleri hastahanede yaptırmak çok yıkıcı. Dışarıda verdiğiniz fiyatların bir kaç mislini alıyorlar. Sakın ha Amerikan da yaptırıyorum diye tahlil ve incelemeleri orda yaptırmak zorunda olduğunuzu düşünmeyin. Dışarıda yaptırıp getirin. Doktorlar sizinle ilgilenmek yerine tüh gene şansın yokmuş hadi bir daha deneyelim gibi bir yaklaşım içindeler. Bir de ne zaman eşimle birlikte doktorun odasında isek bir hemsire gelip birilerinin ikizi oldu müjdesi veriyordu. Bana bu pisikolojik pazarlama tekniği gibi gelmeye başladı. Çünkü bu kadar tesadüf olamaz. Tüp bebek işi rulet masası gibi. Ve merkezler bu şans olayını sonuna kadar kullanıyorlar. Bir an kendinizi bir şov un ortasında gibi hissediyorsunuz. Bence fiyatı rekabetçi ve doktorları ilgili, hemşireleri şımarmamış saygılı olan yerleri incele. Büyük isimlerde hemşire ilgisi dahi bulamıyorsun değil ki doktor. Nasıl olsa bize gelen çok havasındalar.
 
Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben aralık ayında hş klinik (prof.dr.hakan şatıroğlu)'de yaptırdım.paket fiyatı 3900+KDV şeklindeydi.pakete dahil olan 3000 ünite ilaç miktarını ben aştığım için ekstra biraz daha verdim.bana toplam maliyeti 4500 lirayı buldu.
 
Arkadaşlar merhaba,
bu yeni çıkacak tüp bebek yasasından dolayı biz ani bir kararla, bu ay ilk tüp bebek tedavisini denemeyi düşünüyoruz. Benim sorunum eşimde.sayı az ve hareket yok.Bugün regl oldum.yarın gidip başlamayı düşünüyoruz.Siz Ankarada hangi merkezi tavsiye edersiniz? Lütfen zaman ayırıp yazın arkadaşlar.Dediğim yarın sabah 2.günüm ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz.
 
arkadaşlar merhaba....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.....kardeşim ankaraya tüp bebek tedavisi için gelecek.kaydirigubbakcemile..yanlız bu konuda hiç bir bilgim yok.:sinifsinif:..başarı oranı yüksek sgk anlaşmalı tedavi merkezlerini biliyorsanız bana yardımcı olurmusunuz...:Saruboceq:......maliyet konusundada yardıma ihtiyacımız var....:Saruboceq:....şimdiden teşekkür ederim....:1hug:........
 
X