- 26 Şubat 2015
- 2.044
- 4.660
- 333
- Konu Sahibi bir_umut_yasamak
-
20 haftalık hamileyim ve hala doktor bulamadım
özel hastaneler çok pahalı doğum 5 bin 6 bin çoğu, devlet hastanesine de gitmek istemiyorum duyduğum olumsuz şeylerden sonra..
lokman hekim hastaneleri uygun ama kalabalık ilgilenilmiyor diyolar
ne yapacağım ben yardım edin kızlar
benim evim çankayada sincan koruya 40 dakika fln uzaklıkta doğum yapacağınız hastane evinize yakın olsun deniliyor ama sorun olur muBen sincan koru hastanesinde doğum yaptım, sezeryan oldum ve 1250 tl ödedim epidural olsa artı 300 daha ödeyecekmişim spinal olmuştu benim, 2014 nisanındaki rakam bu, şimdi hadi olsun 2500, 5 6 dediğin hrs gibi hastaneler
benim evim çankayada sincan koruya 40 dakika fln uzaklıkta doğum yapacağınız hastane evinize yakın olsun deniliyor ama sorun olur mu
sizin ne kadar uzaklıktaydı?
20 haftalık hamileyim ve hala doktor bulamadım
özel hastaneler çok pahalı doğum 5 bin 6 bin çoğu, devlet hastanesine de gitmek istemiyorum duyduğum olumsuz şeylerden sonra..
Ben sincan koru hastanesinde doğum yaptım, sezeryan oldum ve 1250 tl ödedim epidural olsa artı 300 daha ödeyecekmişim spinal olmuştu benim, 2014 nisanındaki rakam bu, şimdi hadi olsun 2500, 5 6 dediğin hrs gibi hastaneler
sincandaki hastaneler baya uzak kalıyor banaLokman Hekimi sormuşsun ya ondan sincan koruyu örnek verdim hemen hemen aynı muhit ikisi de
Siz hangi dr a gitmistin iz bende düşünüyorum da koruyu
sincandaki hastaneler baya uzak kalıyor bana
etlik lokman hekim olabilir ama çok kalablık diyorlar oda içime sinmiyor
ben lokman hekimde doğum yaptım dr'um elif hanımdı memnundum ve ilgiliydi. ancak hemsireler için aynı seyi soyleyemeyeceğim. devlet hastanesi mantığında hemşireler. akşam 10.30 da sancım başladı öle böle sancı değil. gece 12 oldu dr u çağırın sezeryan istiyorum yapamıcam dedi. inatlaştılar cağırmadılar. sabah 4 e kadr sancı çektim. sonuç yine sezeryan20 haftalık hamileyim ve hala doktor bulamadım
hadi yaben lokman hekimde doğum yaptım dr'um elif hanımdı memnundum ve ilgiliydi. ancak hemsireler için aynı seyi soyleyemeyeceğim. devlet hastanesi mantığında hemşireler. akşam 10.30 da sancım başladı öle böle sancı değil. gece 12 oldu dr u çağırın sezeryan istiyorum yapamıcam dedi. inatlaştılar cağırmadılar. sabah 4 e kadr sancı çektim. sonuç yine sezeryan
Meltem aksu yaptırmıştı doğumumu, şimdi medicanaya geçmiş süper bir doktordu, sincsn koruya yeni gelen bir doktor varmış İsviçreden gelmiş diyodu arkadaşım adını öğreneyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?